- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1552 üzenetére
ez igaz, procit én sem fogok venni, az tuti! meghát crt-vel nyomom, 1024-ben szal elég ez ide..
és ha lesz gainward karim, a matricát sem fogom eltávolitani
moddinggal nekem is bejön, ha izlésesen van megcsinálva! régen lan-on egyik srácank pl a szivárvány teljes szinskálájában pompázott a gépe..na az ijeneken átsiklokegy neon viszont nem lenne butaság! de elöbbmég be kell szereznem ezt-azt a masinához, aztán majd után jöhet a modding
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #1551 üzenetére
Moddingolás engem is vonz/vonzott. Ha lesz pénzem akkor 0-ról építek majd egy full plexi házat. Abba majd lehet tenni a világítós okosságokat. DFI laphoz nekem is volt UV-m, nem volt csúnya dolog, de már annak is lába kélt. Moddolt házam még mindig megvan a sarokban, senki nem akarja megvenni
ugyanúgy mint a Pro-mat. Hihetetlen, hogy be van állva a vga piac. 2 hete még sorban álltak az emberek az 500-as memómért, meg a DFI-ért, erre most sehol senki
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #1534 üzenetére
Mindenből a maxot akarom
Megnézem mi a vége és annyi. onnantól úgyse ott használom. Nem akarom én megölni.
NB-nek 1,58V-ot adtam, proci szorzót visszavettem így 2600 körül járt annak nem kellett semmi fesz, CPU VTT meg még soha nem állítottam át
Egy kérdés mert erre még nem találtam választ:A memory settings-nél az IDT szorzó mit állít? Az lényeges, mert hiába vettem vissza x1;x2-re 446-os FSB-n nem lett stabilabb. Megnézem majd, ha hagyom x5-ön akkor megy-e 445-ig.
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1547 üzenetére
oksa, majd jöhet pikcsör!
mondjuk jol néznek ki a neon meg ledes cuccok, de nem hiszem h nagyon komálnám a féykibocsátást, még ez a két kék venti is fura volt
Ugye h snassz az a gs? pedig a "sima" tök jol néz ki! mondjuk ha lenne egy zöld gtx-em nemigen zavarna a szine
Biza az a höcsöves megoldás nem csak tetszetös de hatásos is! mikor kézbe veszi az eber akor látja h nincs kisprorlva belöle az anyag..:nomeg haversrác se nagyon panaszkodott hogy melegedne a kari -
grunge
addikt
válasz
buherka #1543 üzenetére
ááá én em mernék kaszabolni...max festegetek majd! megnéztem volna azt a dfi konfigot!
ezek az uv lámpák nem termelnek höt? egyik haveromnak volt régen valami "fénykardja" de az tolta a celsiust rendesen...
88gt gs-t már én is fogtam kézben, az tuti piros, viszont a 96 gt gs tényleg zöldés oylan 88gt sztájl hütése van. lehet kéöbbiekben változatnak ezen. a linken meg tudod nézni!
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1540 üzenetére
tuti elindulna, max hülyeségeket irna ki h milyen proci van benne. pl sokan használják E**50es procikkal is, mégis jo nekik, pedig azokat elvileg 15-töl felfelé támogatja a lap. de ha eglesz a prockod, akkor 16biztos jo lesz!
mondjuk gyári 14essel az volt a bajom h másnap regegl nem indult el a lap...a memoriát nem vitte rendesen, kevés feszt kapott. a moddal meg tartja a belött értéket és no problem! -
grunge
addikt
válasz
buherka #1539 üzenetére
a plexizést nem vállalom be, kell majd oda két 14es venti! inkább leszedegetem az oldalát
neon viszont jol nézne ki, átvilágitaná az egészet
jaja gainward! mondjuk van 96gt gs.is de ez a dizájn valahogy jobban bejön, a gs-nek zöld a nyákja, meg ugysem huznám... árat nem tudok, kb 40-44körül mozoghat. -
Maxxter
senior tag
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1458 üzenetére
igen a három kereszt a legjobb,tartás és sulyszempontbol...én szeretek kereket fűzni..volt már párszázba részem,dolgoztam a Velvártba mag a HP műhelybe is
nekem a gt-n háromkereszt DT alpine küllőkkela Moser-en sugár elől DT küllő,hátul bal oldal sugár jobb oldal racsni felöl háromkereszt DT sviss
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1441 üzenetére
na ez jo kis műtét
kössz a tanácsokat,jol jöhetnek majd..
amugy nemtudom mi történt a chipemmel de mostanába még annyira se melexik,mint eddig,28-31 fok körül van mindig.....enyit számítana az a venti amit most raktam beTiger kolegával amugy mi lehet?ezer év nem járt itt........
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1428 üzenetére
hát igen quadGT
végülis beigazolodott h b2-nek picit több fesz kell. orthos 1es prioval?ehh
sztem is elég a 3ghz, pláne h még van tartalék a providban! az 1.35ös fesz amivel megvan a 8*400 tényleg jo érték!
akor ebben az esetben a plusz 14k-ért max 2mega cahe-el kaptál volna csak többet..28fok NB-re?
akkor megéri!
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1423 üzenetére
na most szabadultam
hát akor a hirdetése sem volt valami pontos vagy csak ebben a lapban nem ugy viselkedik...ha alapon ment volna annyit akkor jo vétel lehetett volna...nem egyszerü az ilyet kifogni...
1,35ön a 8*400 eléggé jo, igy sztem jol döntöttél h megtartottad a procid!
Hát igen, 8200ast majd egszer! -
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1353 üzenetére
ha jo áron el tudod nyomni a prockod akkor megéri a 30k-t. mivel a tied alapfeszen viszi 3ghz (igaz?) akkor nyugodtan hirdethetnéd 20k körül is...egyébként mit lehet tudni erröl a 6700esröl?uj v. használt? ha igen,mit megy? mi az a /06 az fsb után? ...bár ha cserélni akarsz akkor várnék egy picit és esetleg egy 8***eset bele..hm?
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1351 üzenetére
csucsokat én sem szándékozom döntögetni, max majd alulrol
egyellöre mindenféle tuningot nélkülözök mert egy deka fps-sel nem lesz több...meghát cs16
(öreg rokák vagyunk mi és nem váltunk erröl) G0-ás 6750el azonban elég valoszinü a 3,2 alapfeszen, vagy ha nem odzkodsz betesztelt példányoktol akkor az is jo lehet (mondjuk olyasmi mint nekem van). az enyém alapon tudja ezt pl, de még nem probáltam ki, majd a hétvégén megnézem, ugyis portalanitás lesz, igy oldallap nélkül könnyen hozzáférhetek majd a cmos jumperhez ha kell
DFI p35...abbol is az a zöld ut vagy miafene bejövös, dea za ára..inkább vga-t cserélek majd a lap tuti marad josokáig
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1311 üzenetére
hát igen ahogy elnézem nem egyedi eset.....
azért kiváncsi lennék vannak e mágnesesen árnyékolva a Hangfalak.....
talán az elektonikát kéne leárnyékolni valami rá illő fém dobozkával,csak nemtudom mennyire kivitelezhető ez garancia vesztés nélkül.....amugy szerelhető,szétszedhető a mélyláda?
-
grunge
addikt
válasz
buherka #1292 üzenetére
nem is panaszkodom jol szol a cucc! kész élmény volt vele a HL2 játékokat végigjátszani
de mostanában valahogy nem birja a nagyobb hangeröt (értsd kb 1/3-ra állitva fura hangk jönnek a mély felöl
ez a rádio dolog eléggé poén hallode
részemröl meg ragaszkodoma vazetékes pocokhoz, kb 4 éve microsoft ie 3.0-val tolom, és sztem valami bödületesen joo kis egér! CS-hez nagyon jo számomra
nemrég kezdték el ujragyártani feljavitott optikával.
-
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1293 üzenetére
hmm...ez érdekes.
...ha belegondolsz jol jártál,kaptál egy hanfalszettet meg egy rádiót is...
viszont pofásan néz ki ez a X530 ...
hát tényleg elég gyenge h fél méter és nincs jel....gondolom nem azért mert le van merülve....hát igen 8k ér elvárna az ember 2-3 métert cserébe....ez igaz
tudom h kényelmesebb a vezetéknélküli cumo,de nekem minden vezetékes nem véletlen,nekem is volt cordless logitech bill egér kombóm,de mindig akkor merült le amikor nem kellett volna,szal maradok a vezetékesnél,egy G9 es egeret szeretnék még....persze ez a saját véleményem
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1289 üzenetére
ja a jo kis videoton,az szo szerint durrant
néha azért megvadulok,berakok egy kis KORN-t vagy MassiveAttack-et és menekülnek még a kutyáim ishát igen ezek a beépített hangrendszerek több mint gyengék....nem is értem h merik ráírni h sorrund meg mittudomén,2 hangszóróbol ami kijön max tér hatás,de semmikép nem hangzás
az kell bizony külön erölködö hagfalakkal,rezgéselnyelő tüskéken állva
-
3shae
aktív tag
válasz
buherka #1264 üzenetére
Skacok !
Tök jó fejek vagytok!
Jóccakát kívánok,royalflush-nek is!
Köszönöm kielégítő válaszotokat,megyek aludni.
Ezt az ajándékot nem fogom elfelejteni soha a feleségemnek,és unokanővéremnek köszönet érte!
Meg az is jó,hogy egy ilyen közösség tagja lehettem, ennek a mobonak hála.
A limó beáll a garázsba,én is elteszem magam holnapra.
Bocsi,ha kicsit off volt...
Üdv!
-
3shae
aktív tag
válasz
buherka #1260 üzenetére
Hát asszem nem reszelek
De majd meglátjuk..
Tetszik a konfigod,amiket felraktál képeket,mindet megnéztem.
Éppen most vettem ki a limót a dobozából,nem tudok vele betelni,nézegetem,amíg össze nem szedem a hozzávalókat...
Jut eszembe,egy X800 GTO-t fogok belerakni,ez remélem nem fog összeveszni az NV chipszettel?
Örülök,hogy van rajta IDE csati is,méghozzá kettő is!
Ja,és még valami,ti különálló hangkarit használtok,vagy az integráltat?
Üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest