- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4126 üzenetére
Köszönöm szépen Kolléga!
valóban egyértelmű
nézegettem x-530/540 G51 szetteket. első kettő közül az 530as jön be jobban, G51nek meg iszonyat mód felment az ára. jaja emlékszem, erről a rádiós dologról beszéltünk már régebben. tükörragasztó meg nagyon jó ötlet
nyár körül lesz a vétel esedékes, elkezdtem a kutató munkát..
szivesen bevállalnék én is egy E8-ast márcsak a kisebb fogyasztása miatt is. nézegettem a minap az árlistákat és csak kamilláztam. majdhogynem arany áron adják őket
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4121 üzenetére
ezt mondta? atyaég...
még jó hogy ámítógépes szakember az illető
lenvovo hátteréről ezt nem gondoltam volna. semmi sem lehet tökéletes biztosan...azért marhára kiváncsi lennék rá hogy ennyi ideig mi a frászt csináltak vele (?) 80 fok... akkor is ilyen bölcs lenne, ha vele fordulna ez elő? talán befogná ilyesminek a cumót?
viccet félre téve, szomorú hogy azért gyakran adódnak szervízzel gondok, és pár hasonszőrös 'szakember' pénzt is szerez ebből. cimbim bevitte egy helyre a lapját bios update-re (AMD). uj procit vett ,régit meg már elpostázta, és ö az egyedüli amd-s itt a fronton
a szakszervizben meg elcseszték neki a lapot ugy ahogy van, majd jött a hegyi beszéd, hogy biztos gyári hibás volt...
végülis a pixelhibákat én sem látom, mire bekapcsolom a monitort se hire, se hamva
amúgy ujabb procikból C0-sak mennek ebben malac módjára. azokból még a quad-okat is elhajtja 16os biossal. ha majd nagyon olcsoért lesz olyan, megjutalamzom a lapot egyel. sokáig meg szeretném tartani ezt a kis fatal1ty-t
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4112 üzenetére
Ahogy Maxxter mondja! nézd a dátumot, az azt hiszem régebbi volt, meg másik oldal is. ezek abit-os arcok. a hivatalos honlapra mondjuk nem került fel, ott letojják az alaplap supportot. az a régi 18as bétás volt. elvileg evvel normálisan megy az E0 stepping. (érdemes ezt a külföldi forumot nézegetni amugy)
ez a noti ügye meg hihetetlen...miféle bolt ez ha nem vagyok indiszkrét? még jó hogy bevett szokásod a cuccok helybeni inspekciója
és mit léptek? fognak?
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4086 üzenetére
...emlékszel?Együtt húztuk 2700-ra.
Igen.Ezek már nagyon durvák.Gyári adatok szerint a 600-as,0-100 4.1.
Az ezres 3.9.Gyakorlatilag nem veszed észre,de kanyarban a 600-as stabilabb.Nomeg szebben is csúszik,a minusz 30 kilo miatt.....Nem tudom melyik lesz,és azt sem tudom,mikor.Nézegettem Banditát is,de az 1200ccm
....a szine,ami a legkevésbé izgat....csak szóljon,mint a varógép.....
Most egy 400-as DR-t supermoto-t szoktam nyúzni,de csak ízibe,mert nem az enyém.Csak ha jó csajok vannak a közelben,tolja alám a haver,hogy fakítsak.... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4083 üzenetére
...erre a fesz emelésre szivesen visszatérnék....köszi.A jószág 600-as.A következő ugyanebből az FZ1,az ezres...majdnem egyáron van...de én úgy gondolom,elég a 6-os...régen volt ezresem,és amennyi a sújtöblet,elviszi a plussz lóerőket...
Igazándiból túramotor,de szokták streetfighternek is használni...
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4066 üzenetére
Sziasztok.Sajnálom,hogy csak ilyen megkésve....
Megvolt a teszt.9-esen,felment 45 fokra,de attól tovább nem.10-esen,50 fok,és kb két perc után lefagy a gép...
ez nagyon gáz?Ha sokáig hagyom,mozog a kurzor,de nagyon robotzsarús....mármint kicsit darabos...
Nekem mégmindig a 4500-ös fut.Tervbe van egy 8500-as,de nem tudom mikor sikerül megvenni....motorra gyűjtök...ha látni szeretnétek...
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4058 üzenetére
nekem eddig a gyári asus paszta volt procin, most került fel az mx-2.
nagyon sokáig elég lesz még, amit vettünk
3 orát legóztam a masinával, bekerült a panel, nem semmi darab
kusssss van most a gépben és tényleg nagyon szépen illik a házhoz. alkalom adtán teszek fel képet is
(#4057) Cobrusz: én is 9700-est akartam, de akkoriban 16k+posta kértek el érte minor vettem a gépet. Akkor megláttam az arctic square-t és nem bántam meg. olyan mintha egy harley-davidson henger állna ki a lapból
30fok körül tartja a procit 30%-os fordulattal. ugy állitottam be hogy 50-től kezdjen el feljebb kapcsolni. nos erre még nem került sor
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4043 üzenetére
majd kiirtom onnan a pókembert
csütörtökön jön a cucc, pénteken bele is dobom egy nagytakarítás keretein belül. árpasztázok mindent.
(#4045) Cobrusz: ezek jó hirek. potik felett világit a cumó?
ha alkalmad adódik csinálj pár képet róla, meg a dzsungelről is h mire számitsak
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4040 üzenetére
errea kábelrengetegre kiváncsi leszek, remélem sikerül vaalhogy megoldanom majd a "kis" CM690-ben
ilyen lészen-e. elég jol fog passzolni a házikóhoz sztem, nomeg pont 6 potira lesz szüksgem
fan-mate-ket házon belül pakoltad el?
(#4039) stephenpoe: szép nagy batár dög
evvel fagypont alá kerülnek a dolgok
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3930 üzenetére
biza, deszka nem mostanában lesz evvel a címmel, az tuti. mondjuk XFX kiadott valami GeF9400-at Fatal1ty márkanévvel, ez eléggé poén sztem
(#3928) chap-man: naja, csak nem volt sehol 14-es pirosban
majd ha találok, meglesz az is
(#3941) stephenpoe: jól néz ki, és az ahatalmas monitor is impozáns mellette
-
chap-man
tag
válasz
buherka #3932 üzenetére
én is zsívtam rendesen a hang kiveztéssel nem mindegyikkel müködöt de sikerült szerznem egyett a tejesembertöl egy hp házbol kivágtam és mai napig is azzal megy
egy havernak is ilyen lapja van a házban amivan alapra kivezetés azzal nem mükődik sőt ha rá van dugva akkor a hátsó hol megy holnem
szerintem lehet driver hiba is nem -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3932 üzenetére
...az előlapi dolog azóta sem sikerült...(hogy Te mi mindenre emlékszel...
)A múltkor,mikor csak úgy unalomból a Fatal1ty könyvét böngésztem,ráakadtam egy menüpontra,a hangkértyén.Egy kis x,ami engedélyezi,vagy nem engedélyezi az előlapi kontaktust...volt 9r9m.De mikor kipróbáltam,rájöttem,hogy nem az az.Hisz a USB portok,mennek löl,csak a hang,meg a mikrofon nem.Valamilyen gyártási hibára gyanakszom....de ettől nagyobb baja,soh'se legyen...
Az a Találka érdekelne...
Remélem,még akkor is tartjuk majd a kapcsolatot....
...valaha,én is nagy bringás voltam.Utána átvette a cross....,de most csak egy mezei montim van,amit egyedül ritkán hajtok.A fiam meg,inkább az x-box,vagy a gép előtt ül.Van neki testmozgás elég....nem is nagyon hajtom szegényt.Heti 6 nap suli.5 nap Teak-wa-do....meg plusszba még Mi is....van baja elég....
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #3910 üzenetére
Koppintsanak. És mi lesz? Ha kitiltanak nem halok bele. Mostanság alig használom ph-t, hogy stabil konfigom van. Nem nézegetem milyen új cuccok jönnek, amire érdemes lenne beruházni. Nem nézem aprót sem. Csak ide járok, a társaság miatt.
Szerintem te csak lapítasz a fűben és valójában valami gokart bajnok vagy
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3907 üzenetére
Hali,Mester!
Tényleg buli.
[L:http://v-17.com/zones-live-kart-racing.php#]Itt,megnézheted,ha érdekel.
A teljesítménnyel,lehet,hogy vitába szállnék.Csak nézz meg teszteket,a robbanómotor,és a vilanymotorok nyomatékleadásával kapcsolatosan.Persze ezek,amivel megyünk,nagyon le vannak fojtva.De láttam versenyt,ugyanezekkel a gépekkel......meglepó volt.Még az is hozzátartozik a témához,csak hogy kicsit kiálljak a benzinesek mellett,mert hisz nekem is azok a kedvenceim
,a nyomaték ugyan a villanymotor mellett szól,viszont semmi nem közelíti meg a benzines nyomatékleadásának DINAMIKAI görbéjét.....és ez az ami kiemeli a benzinmotorokat a többi közül.....
....hű....leht,hogy most ki leszek zárva?
...vagy ez "témábavág"?
[/L]
...majd OTTHON,egyszer,szivesen részt vennék egy futamon,ahhol Ti,mint haladók,megmutattjátok a frankót -
grunge
addikt
válasz
buherka #3875 üzenetére
tyűű pedig az F1-ek nem piskóta darabok. hiába, a technika ördöge sem alszik...naja ice-q. szép darabok, és jóval is drágábbak sajna. jodarabig kihúzom 96gt-vel tuti, majd ha szaré-hugyé' megy a 4870, lehet gondolkodóba esem ismét. kb egy év múlva mint a 26XT esetében
megvárom kedvenc repszim-em készítőinek uj játékát, aztán veszek valmit ami majd szereti
amúgy haláli ez a gta4, eszméletlenül ki van dolgozva, gyönyörű. lehet benne tv-t nézni is, rátaláltam a "republican space rangers" nevű szösszenetre. háát, egy hete ezen röhögünk haverokkal, jo durva jútyúbon is fennt van
(#3878) Maxxter: 3 óra sem rosz, pláne ha oylan jó időnk is lesz mint ma. mondjuk akkor én előszedem a bringát
március? kíváncsian várjuk majda fotókat és vidiket
cimbim egy macsek miatt árkott fogott és tk-ra tört a ladája...elkezdett épiteni egy ujat, azt is szigoruan vfts-stilusban
(#3877) afro9: simán össze lehet, csak több hub/switch kell hozzá, nomeg normális elektromos hálózat
nekünk van itthon falun egy erre alkalmas hely, csak már vagy 4 éve mi sem birjuk összeszedni az embereket...a lanos korszakom fénykorában akár 20-30an is szoktunk lenni. azok voltak ám a jó kis cs, ut, q3, jedi knight2 partyk. ott derült ki valójában kinek miylen stabil a gépe
-
afro9
tag
válasz
buherka #3876 üzenetére
20-25? Kinél van ennyi hely? És hogy lehet ennyi gépet összekötni?
Igen az idő tényleg szar, lehetne lanozni, de én még dolgozom, meg haverok is részben, ha meg épp nem, akkor edzek.Tehát neked megy a feles szorzó... hmmm... csak mert írta az egyik srác, hogy neki 8,5-tel sikerült így elérni 4GHz-et.
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3866 üzenetére
nekem meg cseszett elindulni, aztán szétkaptam párszor az egészet, majd minden a régi kerékvágásban ment, pronléma nélkül. valami kontakt hiba lehetett
ram bővítést is elszenvedett a kis fatal1ty. jaja áttértem nv-re.ebben az árkategoriában ez a nyerő,nomeg a HD3870, de azt nem sikerült szerezni, akkor mondom jo lesz enkem a 96gt
gyorsnak gyors az tuti, viszont 26xt-nek szebb volt a képe. faszán megy a GTA IV, szóval el leszek evvel
egy dolgot hiányolok belöle, az a 2D/3D mód hiánya és a dinaikus venti szabályzás. amúgy elégedett vagyok, árához képest jo vétel
és a lap is szereti
(#3869) Maxxter: télen amugy sem lehet tul sokmindent aktivkodni, akkor vannak űltalában a nagy játszások
ha kijön a tavasz akkor meg beindul ujra a bringa szezon
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #3868 üzenetére
Hogy hülyeséget ír-e ki én abban nem tudok okosat mondani, mert nem próbáltam még. Nincsen elég hideg, hogy rávegyem magam arra, hogy beflasheljem.
Tiszta kocka lettél Buhi, mi van veled??? Pont te reklámoztad, hogy már alig használod az asztalit, csak a laptop. Nem értem, lehet hogy a fiatalság unta meg a játékokat és az "öregek" meg most kapnak rá!?
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #3696 üzenetére
Versenyszellem nagyon is dolgozik, utálok 2. lenni.
Szerintem a procinak sok feszt is adtam, nem kellett volna ennyi, de biztosra mentem. Jó volt látni, hogy NB 20fok, proci terhelve 50fok, memóriára meg odafagyott a kezemIlyenkor érzem, hogy kellene egy újabb, de daily use-ra ez tökéletes.
-
afro9
tag
válasz
buherka #3627 üzenetére
Hát nemtom, nekem az jött le, hogy itt az FSB vel volt a baj. Szóval ha azt emeltem, akkor szarozott.Most arra gondoltam, lehet mindent hagyok úgy ahogy van, csak a 9 helyett 10-es szorzót. Ez így vajon menne? Jó ötlet?
Miért is lenne jó a 7x400? Értem, hogy a memória 400 on megy és akkor 1:1, de a7x400 az kevesebb mint 9x333, és így most fut. Vagy úgy gyorsabb lenne?Bár most hogy visszagondolok, amikor először raktam 400 ra, akkor lehet azért nem indult, mert akkoriban még nem raktam rá annyi feszt. Hmmmm...
Bár őszinte leszek: 3 napja kb. nem használom a gépemet, tuningteszten és jumperelésen () kívül másra, és most ezt a 3GHz-et "ki akarom élvezni"
Amúgy sikerült a 4-4-4-12 (16) memóriaidőzítés, de 2,1V kellett neki, nem tudom miért, de ha nem volt meg akkor randomban újraindult.
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3604 üzenetére
hehe, régi motorosok! ez tetszik
szuper hogy letesztelted, igy teljes a bizonyosság!persze, ha használt, akkor mindenképpen garisat! meglátom menyire futja anyagiakban aztán lecserélem a kis 26xt-t. valoszinüleg megtartom csere kártyának...nemrég azonban ráizgultam a logitech G51 nevű "csodára". ha sikerül elpasszolni z-640em, akkor elöbb az lesz
(#3609) Maxxter: igen emlékszem te aztán jol elkented a száját, szép eredmény is volt!
amiket irtam az a 24/7-es használatra vonatkozik, afelett azért lutri hogy meddig birja a cucc...
-
afro9
tag
-
afro9
tag
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3577 üzenetére
igen 4850-böl agp-set...
amugy az a nagy pláne hogy az a pcie-agp forditochip bazi drága és nem kompatibilis sok esetben régi alplapokkal, pláne VIA-sok örülnek
Szürök mondjuk nem hatnak meg, 1680*1050-ben maximum 4*AF-et nyomom be, az azért elkel. AA ami nagyon zabálja a karit, ekkora felbontásnál nem menö nálam. g80 gtx is eléggé borsos kategoria számomra mostanság...sok esetben 40k környékén mozog. régebben ugye neked is gtx-ed volt?
-
afro9
tag
válasz
buherka #3571 üzenetére
El sem indul a gép.
Szóval mindent alapra állítok. Disable-re azt a 2 cuccost, ami írtál. Majd a SoftMenu ben Unlinkedre állítom, és a 800 (eredetileg ugye annyi) helyére mindjuk 801-et, vagy 805-öt, vagy 900-at, vagy 1033-at írok, tök mind1 (minde kipróbáltam) el se indu a gép. Szal pörög a venti és semmi. Aztán resetgombot benyomom, újraindul a gép, és mivel gondolom okos a BIOS átmenetileg alapbeállítással indítja a frekvenciákat (szal a procinak ugye a 200FSB és a memnek 533-at).Tehát tök olyan mint 16-sal. Pedig ennek kéne működnie...
Ja, és azt vettem észre, hogy a BIOS ban, ott ahol az FSB -t lehet állítani ott van ugye ALATTA hivatalosan a szorzó állítása. Namost ebben a 14-es biosban van felette is egy, amire ha enter nyomok akkor egy ilyen ablak jelenik meg, ahol állítani lehetne, de csak 3 pont van benne meg egy üres [].
Illetve az eredeti szorzóállító szürke, tehát ha fentről lefele rá szeretnék ugrani, akkor nem lehet, de ha lentről felfele megyek, akkor fehér lesz és már rá tudok, és tudom a szorzót állítani. -
grunge
addikt
válasz
buherka #3560 üzenetére
dehogy vagy te error
igazad van, az agp-sek szinte kivétel nélkül szopnak, forum is ezt mutatja
halott platform az már régota..nemhiába nem csinál nv a 76gt ota oda semmit...sok esetben még a proci sem elég h kihajtsa az "uj" agp-s karikat...pcie-n azért más a helyzet
9800gt és 88gt között mi a különbség?bánom h ösz elején nem csptam le arra 9800gtx+ ra 30k-ért...gazdasági válság felnyomta a hülye árakat
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #3564 üzenetére
Attól függ milyen procit használsz, attól függ a bios is. Az E6600 1.4moddal volt a legjobb, míg az E7200 meg az E8400 csak 1.6-tal ment. Az hogy 1:1-be kihozza, ahhoz már kell érteni, hogy mi miért hogyan állítódik. Ha már stabil 3000-ren a procija akkor kezdjen el azzal szórakozni, hogy 1:1-be menjen a RAM-mal. Szerintem, de én nem értek hozzá, csak okoskodok
Az én OCZ memóim 1.8-cal viszik a 4 4 4 1-et. Jó választás volt, nem bántam meg.
-
afro9
tag
válasz
buherka #3559 üzenetére
Ok, na átflasheltem a BIOS-t arra amit küldtél. A memória időzítést is átállítottam, de akkor win betöltése után kb. 2 perccel újraindult a gép, úgyhogy azt hagyom egyelőre.
Most alapjáraton fut, úgyhogy talán jó ez a BIOS. Csak azéárt mert egyszer már a hivatalos 14-est kipróbáltam és azzal totál instabil volt a rendszer.Na most elkezdem szépen húzni az FSB-t, kiváncsi vagyok mit szól hozzá.
A memóriákat amúgy miért jobb 5-5-5-18 ról 4-4-4-12 re állítani? És ahhoz kötelezően kell valami FSB érték, vagy vmi, mert a CPU z azt írja, hogy 266MHz -nél van 4-4-4-12 és 400MHz-nél 5-5-5-18. Tehát ha 800-on futnak, akkor nem az 5-5-5-18 kell?
Amúgy nagyon köszi a segítséget!!!
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3543 üzenetére
...én is minden összerakásnál NV-t használok.Igaz,hogy nem gamer gépeket csinálok,csak olyanokat,amik LCD-t tudnak...de eddig még semmi gond nem volt.Nekem nem elsődleges a játék.Persze örülök,hogy az is simán fut.
Csak nem akarok annélkül itélkezni,hogy nem is értek hozzá...
-
-
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3512 üzenetére
Sziasztok!
Ha mégis kipróbálnád,kérlek,add le a minőségi tesztet....
Én jobban félek tőle...
Szivesen szólnék én is javítási ügyben....de....
...hasonló volt talán az én gépem hibája is....nekem nem fagyás,hanem kikapcsolás,minden bevezetés nélkül...Nekem a biosfrissítés segített....azóta repül
Sok szerencsét...Mindenkinek,minden jót
-
-
MarioAna
senior tag
válasz
buherka #3443 üzenetére
Megtöröm a csendet egy kérdéssel
Ez a lap szereti az E7200/E5200 procikat? Csak mert lap+procicsere előtt állok, és vagy ilyen, vagy egy Giga P965-DS4 lesz. FSB-ben amint látom mind2 500 körül vérzik el, csak a 45nm+feles szorzó támogatás kellene nekem.+a tuning ugye
Topikban visszaolvasva egy tagnak E7200-al voltak probléámái, vajon mind1ik lappal/proccal ezt csinálja, vagy az csak egy különleges eset volt.
-
-
Gismo
addikt
válasz
buherka #3411 üzenetére
Igazából nincs okom az elragadtatottságra 2 egésznapos szívással a hátam mögött, aminek csak negatív eredménye volt. Kb csak annyit láttam az alaplap működéséből hogy van 1 paint-el készített bios logó és nem kezelte a memót normálisan. Amúgy 1 memóriával feltettem 1 xp-t, és toltam egy 3dmark 2006-ot 7300pont (2.8GHz Dual core Pentium D 820 1 giga ram és Geforce 9800GT)
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3406 üzenetére
ha lenne egy 4850esem, akkor én is ellennék evvel a konfiggal jodarabig
ha bepurcanna mit vennék? háát...talán valami megfizethetöbb DFI-t,vagy valami 680i-s nv-t. ami eddig olvastam 7-es szériáról az annyira nem kápráztatott el, viszont az ára..
Hát igen fotokeretek...abit-ék alaplapoznának sztem, de a tulaj cég szerint (USI), veszteséges az alaplap biznic. akkor sok szerencsét a fotokeretekhez. fatality-s mérnököket már tavaly télen menesztették (ezért nincs azota nekünk bios). jopáran a biostar-hoz nyergeltek át ha jol tudom.(#3407) Gismo : drukkolok h sikerüljön egy elfekvőben lévőhőz hozzájutni. jo kis lap ez, de ugye az ördög nem alszik...sajnálom h igy jártál vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged