- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
chap-man
tag
válasz
Maxxter #4502 üzenetére
Hi all
nálam is müködik rendesen igaz néha be szopok 1 2 vírus meg egy picit poros isde rendületlenül meg már lassan 1 hete ki sem kapcsoltam
némi bővítést tervez télére h nem unatkozzak
4850 v 4870 vga 1-2 neon uj ram is jó lenne meg egy másik hdd de válság van (mondták a tv be) nincs pénz meg amugy is kell az új szerelmemre h tavasszal megtudjam venni -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4511 üzenetére
Beszéltem a sráccal...
Még nincs lefixálva, hogy mennyien leszünk. Ez kb. olyan kedd-szerda körül derül ki véglegesen.
De tuti, hogy 10-15-en jönnek szerintem.
Elsősorban CS lesz azt mondta, aztán kis pörgésnek áttérünk az UT3-ra (zászlórablás + Team Death Match)(#4512) Gabisan ...milyen feszültségen tudja ezeket az értékeket ez az EVO cuccos.
Gondolom 800-on hajtodSajna még itt senki nem próbált ebbe a lapba ilyen disznó procit. Talán a legújabb bios megeszi. Az az 1.8-as...de erre nem mernék fogadni
-
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4508 üzenetére
holnap tudok beszélni a sráccal, akié az albi...akkor többet tudok mondani.
Mivel ünnep lesz, ezért biztos nem leszünk kevesenMelyik COD-ra gondoltál? 2-re v. a 4-re?
Sokan notival jönnek és partyra a CS és az UT3 van a legjoban optimalizálva. Szóval ezt is szem előtt kell tartani. Az COD sajna zabálja a gépet
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4506 üzenetére
CS-t is szoktunk nyomni...felváltva.
Amúgy Vácon szokott összejönni a csapat, mert ott van egy srácnak albérlete.
Most is itt lesz.
Rákérdezek a főszervezőkre, hogy van e még hely...mert múltkor is annyian voltunk, hogy volt aki a földön ült, párnával a segge alattKöv. időpont Okt 23.-a...már reggeltől kezdődik a banzáj
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4504 üzenetére
igen...pont mi is ezt beszéltük múltkor, hogy még mindig visz mindent a kicsike.
Felesleges a váltás. Stabil jó kis alaplap ez.A noti meg baromi jó...imádom.
Még a játékok sem nagyon kottyannak meg neki. Mondjuk játszani inkább asztali gépen érdemes.
Noti nem igazán játékra való.
Habár... mostanában ha szervezünk LanParty-t, akkor már a lapossal megyek.
Többnyire UT3-at nyomunk. 10-en mindig vagyunk.
Ez a játék 1680x1050-es felbontáson fullban megy a T500-on....hála a 3650-es GDD3-as ATI-nak.
Persze külső egérrel és billentyűvel nyomom. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4300 üzenetére
Az tény hogy minden talin oda teszem magam. Ezt szeretik is a többiek bennem.
(#4301) grunge...és ez még semmi, amit láttál. Péntek este rendesen szét volt mindenki csúszva. (tudod mire gondolok)
(#4302) grunge...jó kis szimulátor (mondjuk az a bringás csávó az elején nagyon lol
, ahogy gurul, jó hátszele lehet, ha még tekerni sem kell).
A nagy LCD Tv-n most nemrég toltam végig a Tom Clancy's új szimulátorát. Zsír volt nagyon. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4210 üzenetére
Tudom-tudom...mondjuk amikor fejre álltam, akkor még nem volt Fatal1ty deszkám
Szép kis gumi füstölés
(#4213) grunge ...én inkább a járműből való kiesésre gondoltam, mert nálam inkább ennek a veszélye állt fenn, mivel többször átfordult a szerelvény a tengelye körül. Ha kiesek a járgányból és a mögöttem lévő kiló-hússzal átmegy rajtam, akkor tuti hogy együtt zacskóztak volna a röfivel. -
grunge
addikt
válasz
Maxxter #4210 üzenetére
nagyon zsiiiiir
(#4206) buherka: bekötés témához: egyik barátnőm édesanyja abban vesztette életét, hogy kb. 200 al belement egy bmw-s fitti csávo. be volt kötve. az öv olyan belső sérüléseket okozott, ami elvitte...erre nem lehet mit mondani..én mondjuk mindig bekötöm magam, és leorditom annak a fejét aki nem igy tesz és mellettem ül.
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4207 üzenetére
Aha...nem csodálom, hogy félted a kicsikét. Megvan az okod rá.
Majd szólok, hogy mikor lesz konkrétan a dolog, mert nem gyenge meló összehozni egy ilyen PH talit. Mert ugye mindenkinek más időpont jó.Annyi volt hogy amikor kimásztam a betört szélvédőn, akkor egy-két szilánkba belekönyököltem, de más bajom nem lett.
Nekünk nem hiányoznál ...Degecen születtél?Hozzáteszem azóta én is bekapcsolom az övet, még ha a sarki közértbe is megyek. Nem hinném, hogy megint lenne ekkora szerencsém.
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4200 üzenetére
Szoktunk szervezi kissebb PH talikat...most Tóalmás van egyenlőre feldobva ötletként, hogy ne kelljen a világ végére menni. Úgy tervezzük, hogy egy 2 napos sátorozós ott alvós lene most a cél
Az lene a legjobb, ha minél többen lennénk és elsősorban PH-s tagok jönnének. Persze lehet hozni barátnőt, meg akárkit. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4198 üzenetére
Mindennek eljön az ideje...lényeg, hogy vigyázz a kicsikére.
Amúgy meg szervezkedünk. Megnézném élőben is a járgányt
Mondjuk nem tudom, hogy bérled e a próba rendszámot
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #4180 üzenetére
vol egy srác aki 7600gt-ket hajtott benne sli-ben, nem volt semmi gondja. sli-ben 2*8-as sávszéllel mennek benen a karik. én kipróbáltam ugy hogy egy karit hajtottam benne 8assávszéllel, egy szál fps-es sem adott kevesebbet. szóval hajrá! jo kis lap ez nagyon, pláne ennyiért
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4137 üzenetére
Kár, hogy az a deszka nem eszi meg a C2D procikat, mert akkor nagyot ütne...mondjuk akkor nem is vetted volna meg 5K-ért, az hétszencség.
Az volt ezzel a deszkával a baj, hogy rohadt drága volt amikor megjelent és a kutya sem vette. Persze amikor már jó áron hozzá lehetett jutni akkor már itt voltak a C2D lapok és jött a DDR2...így már sajna nem nagyon kellett senkinek.
Itthon nálunk szinte mindenki a kiegészítőkért vette.Még egy laza gamer konfigot is össze leget vele dobni. Csak a hűtést jól át kell rajta gondolni, mert ez a lapocska kimondottan Prescott procikhoz készűlt...azok meg aztán melegednek, de rendesen.
Én már nem veszek használt procit...ebből az esetből tanultam.
A dolog pikantériája az volt, hogy olyan srác vert át vele, aki ezer éve itt van a PH-n és nagy havernak hittem...+ egy pofáraesés -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4133 üzenetére
Ez volt a 6700-es jószággal. Amikor elcseréltem az E4400-est, akkor nem néztem meg eléggé...hülye fejemmel.
Szépen le volt zúzva, az alja
Semmivel nem ment jobban, mint az E4400-em...sőt szerintem emiatt a sérülés miatt instabil is volt. Alig tudtam húzni.
Szerencsére annyiért számolták be az E8200-es prociba a E6700-et, amennyibe nekem volt...semmit sem buktam rajta.
Azóta megfogagtam, hogy prociból csak újat és DOBOZOST!!!(#4134) Maxxter...ezt a lapot ismerem
, annak idején TTS Jani árulta 9900.- pénzért ezt a deszkát, minden tartozékával. Aztán lehet, hogy van még nála.
Cimboráméknak vettem 2 szettet, de nem a lap miatt, hanem az előlapi panel, meg a Lanparty tatyó miatt. Csak emiatt a kettő miatt már simán megéri a 10K-t.
Nekem is ilyen tatyóm van...még a DFI Lanparty NF2 Ultra-hoz kaptam -
grunge
addikt
válasz
Maxxter #4098 üzenetére
kezdetek óta van sajna. topicban tényelg nagyon sokan szivnak evvel. van akinek csak egy játék csinálja, másnak pedig folyamat. volt akinek egy idő után jött elö...egyik forumtárs vagy 150MHz-el vette vissza mag orajelet, akkor "megoldodott" nagyjából a probléma. se nv se kártya gyártók nem tudnak erre mit mondani. nv fronton sem unalmas az élet
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4084 üzenetére
Szerintem jövő héten elmegyek és szép nyugodtan jóváírást fogok kérni.
Ha ez nem megy, akkor küldök az ügyvédemmel nekik egy fizetési meghagyást, de akkor abban nem csak a notim ára lesz...
Azért kíváncsi leszek az arcukra(#4085) stephenpoe ...amúgy most húzva van a procid?
Ezekből a 600-as is már nagyon durva, főleg a mai technikával
.
Cimbinek hasonló mocija van. Neki át van alakítva a hátulja. Van rajta koptató, hogy ki tudja csapatni egy kerékre a városban. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4077 üzenetére
Nekem is stabil a masina, mint a beton
.
Rég nem volt nekem sem ilyen gépem, amiben ilyen sokáig nem cseréltem semmit.Viszont a notim az kifeküdt, mint a huzat. 2 hétig nem használtam, mert a németeknél voltam és amikor hazajöttem, bekapcsoláskor 65 fokrol indult. Persze melegedett, mint az állat. Már 2 és fél hónapja szervizben van, azóta semmit nem tudok róla.
Ennyi idő után talán már jogusult lehetnék a pénz visszakérésére is, mert úgy tudom, hogy 15 napon belül ki kellett volna javítaniuk a hibát. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4072 üzenetére
Amikor anno én is megvettem a E8200-est, én is nézegettem, hogy miért ugyan olyan "meleg", mint a E4400 v. az E6700.
Na mondom fasza...nesze neked 45nm.
Aztán megnyugtattak a Wolfi totyikban, hogy ez a proci nem a valós értekeket mutatja a hőmérséklet terén.
Azóta nem is izgatom magam -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4068 üzenetére
Ha én is megkenem a száját a 8200-es procimnak, mondjuk egy orthosal, akkor felszalad a CPU nekem is 50 fokra szoftveresen...a borda meg jég hideg, még az alján is.
Nekem 1500 körül forog rajta egy 92mm-es venti.Most jelenleg a CPU 32 fok, mag1-39, mag2-37
Míg nem füstöl, addig nem foglalkozok vele -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4013 üzenetére
...igen,a win 7 úgy van,ahogy mondjátok.Nekem egy TRENDNET márkájú routerem van,amikor megbolondul,naponta kell újrarakni.Pedig nem volt túl olcsó....
...de van,amikor elég a saját hibajavítója is,és megjavítja magát....
....én is valami elálítódásra gondolok,csak kiszűrni nem tudom....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4000 üzenetére
...örülök,hogy nem neheztelsz...
A proci mindegy,hogy használt-e,csak működjön.Vedd azt is számításba,hogy innen nem egyszerű visszaküldeni,ha baj van vele.Mást nem tehetek,csak,hogy megbízok az itélőképességedben.Részletek alatt azt értem,hogy hova kűldjem a pénzt....,meg megbeszéljük az árfolyamot...,meg ilyesmiket....amikor Neked megfele,összekapcsolódhatunk,vagy....nekem mindegy.Nem annyira sürgős,csak nem akarok lemaradni róla.Szoktam haza küldeni apróságokat.Ha valami eszedbe jut mond,én elmondok mindent.amit tenni tudok,aztán meglátjuk,jó-e úgy.....ok?
....olvastam a tuning leírásodat....
....nem gyenge
....
Hali -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3988 üzenetére
...van ok,amit az orromra kötsz,hogy miért adod el?Egyébként érdekel...
...nem tudok válaszolni.Egyszerüen alacsonyabb kategóriára gondoltam....az a moci biztos nagyon disznó lesz...
...azt hiszem,nekem a csúcs most a twin-supra.....de jobban szeretek 'elérhető' álmokat dédelgetni......
....de mindezek ellenére,tényleg örülök,hogy Ti,ebben a kategóriában is tudtok gondolkodniNincs rá szó,mennyire kipróbálnám....
...csak félek,fájna....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3969 üzenetére
...APÁM!!!!.....
...komolyan gondoljátok!
Két kérdés:-Amit látunk a kipuffogórendszer végénél,az egy turbófeltöltő?(sejtem,hogy csak azért van ott,hogy rajta legyen a képen...)
-ugyancsak ezen a képen látok valami pirosat,a baloldali toldáson.Mintha valami rezonanciális dolog lenne,így első ránézésre...az mi?...végül milyen motor kerül bele?
...szép dolog,ha az ember valóra válthatja az álmait.... -
grunge
addikt
válasz
Maxxter #3950 üzenetére
a nem indulós mizéria miatt nekem is össze-vissza van mosta belseje. tápkábelek mindenfelé
majd ha aktivizálom magam szétkapom, kipucolom, átpasztázok ezt-azt és ujra elrendezem a sok tyúkbelet. akor majd csinálok fotot hogy néz ki benne a durva g.skill memo (szemtelenül hűvös) és a kis gainward
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3945 üzenetére
...van hűtés...
Én rendszeresen javítok[így gépet...
]
Meg [így GPS-t... -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #3912 üzenetére
Pontosan...már én sem tervezek gépfrissítést jó ideig. Már ezek a 2 magos rendszerek is baromi gyorsak és erősek szerintem. Semmi értelme fejleszteni.
Esetleg VGA-t....majd egyszer. Még most is nagyol el vagyok a 8800GT-vel.
Most a FEAR2-vel szórakozok...minden maxon zökkenésmentesen.Hát bajnok az nem vagyok
...esetleg bringában, mert azt a szakmát azért még erősen űzöm.
Kismocim is dögrováson van sajnos, mert szétment a berántója...azt is kéne venni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest