Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
Webfordito ezt irta ... az eredeti szöveg alapján--.annak aki nemérti az Angol-t
Nemfogalmaztam át...
A részletek nem éppen kemények és gyorsak, de ez NVIDIA tetője--az-sorozat-lenni, tehát soha nem túl korai nerdinget elindítani kint. HardOCP mondja a legjobb módot, hogy a GeForce 9800 GX2 gondoljanak, van egy 8800 azt összehúzták lent 65-be nm és SLI'd egy egyetlen kártyára. A kártyáról azt hiszik, hogy legalább 30 százalékos gyorsabb mint egy 8800 Ultra, és látszólag támogatni fogja Quad SLI-t. Annyira, most az igazán idétlen részért:
1 GB keretpuffer
Két PCB
Kettő 65 nm GPU-k
256 áramlásprocesszor
Az az az út, amit HardOCP mond, ez, és az, hogy kik vagyunk mi hogy vitatkozzunk?[OFF] Az Eredeti Szöveg -->
Details aren't quite hard and fast, but this is NVIDIA's top-of-the-line to-be, so it's never too early to start nerding out. HardOCP says the best way to think of the GeForce 9800 GX2 is a 8800 that's been shrunk down to 65nm and SLI'd onto a "single" card. The card is supposed to be at least 30% faster than a 8800 Ultra, and will apparently support Quad SLI. So, now for the really nerdy part:* 1GB frame buffer
* Two PCBs
* Two 65nm GPUs
* 256 Stream ProcessorsThat's the way HardOCP tells it, and who are we to argue? [/OFF]
Na joéjt...
-
tigerscorpio
aktív tag
Értelek, nekem a Gefnek a MultiDisplay-kezelése, meg ugy alapbol bejön,
De Nézegettem gefeket is,azoknak, némelyiknek egész jo Orajelei, meg DDr4..., meg hasonlok, meg magas Frissitési Frekvencia a RAM-okhoz, hmmm, nemtudom
Az Uj G-magoknak elvileg, ha jol Halottam, rgész forro Vérüek lettel/lesznek, majd kiwi leszek Hütésükre...
Na Joccaka... -
tigerscorpio
aktív tag
Most nincs, de a Multkor volt...
Mind1...
és zene... valaki Mondja meg, hogy mennyi fut a ramom, valaki mondja meg mér annyinés zene...
ezt a 400/200at ir, 800as 400at ezt igazábol még nemjártam utána, meg nmekérdezgettem, de eljött az idelye...
Szal elvileg ugye 800MhZ-s a Ramoom Bootkor kiisrja, hogy mivan, de az everest, meg ilyenek, az azt Mondja, hogy 400MhZ -n fut...
Asszem, ha ezt megtudom vlgre, akkor Több idiota Kérdésem nemlesz...
Amugy nemvagyok ilyen Topa, csak a Tuning, Huzás részével nemfoglalkoztam...Üdv, Ja amugy jo Kis mocik... ( a KTM-et sem) papucsban Rugdalja -royalflush- Kollega
-
buherka
addikt
Amikor szórikáztam a két 320-as GTS-el meg sem néztem, hogy milyen szorzóval futnak.
Úgy is kevés hozzá a procim.Egy 182 cm-es emberhez képest nahyon pici. Ha jól tudom az ülésmagasság a földtől 35 cm.
Holnap lökök róla képet még egyett, mert van róla úgy is képem, hogy ülnek rajta. -
tigerscorpio
aktív tag
Oks, ja amugy a Gépházban 28-30 Fok Körül Volt, meg a Ház Oldalánn van ilyen levegö Áramoltato a Procitol Kifele szabadba (Egy Csö)
amugy vagy 1X16ot, vagy 2x8at támogat aszem feljebb elirtad 8X8ra...
(Ha aSLI-)Röl van szoNmetudom, még egy 2Gb Ramot vegyek bele, vagy még egy 7600GT-gainward Gt Golden Saple-t?
((((Ha lesz Lové))))
vagy eladom a 7600at, és bvegyek bele egy 8XXXX-asat. csak ne 8800at irjatok
(nemindoklom meg, hogy miért)...
amugy a Everest az Miért 199MhZ nek irja ram izébigyokat?
a Hép az elején 800nak
ez aszzem az Efektiv orajel, meg tényleges, meg ilyenek miatt van
ja meg az mitöl van, hogy egyszer 4.helyen van mem tezstben a gép. aztán meg 8.on ugyanaza verzio...
asszem -
tigerscorpio
aktív tag
Hali, Látom Uj kolega csatlakozott hozzánk
Üdv néki...
tegnap de11-töl, ma Hajnali 3 ig Háloprty Volt 3 Géppel...
Stabil 55 Fok...
Ut3, 1024-Maxon, szerintem ment volna feljebb is, csak akkor már naygon picik a Chat Üzik...
C&C Tiberium Wars azis Fullon 1024, 3 Gép...
Meg NemTudommég mitjátszottunk már...
Szal nemment feljebbb
Üdv...Ui.: Az Létezikm hogy aledes Kisventimböl két kled Kiégjen?
elöször, csak egy aztán, 2?
-
-royalflush-
tag
hát igen a ház elrendezése elég érdekes egyesek szerint nem is jo,mondjuk szerintem se 100 as....de hát az én házaim mindig változnak,folyamatos átalakítás alatt állnak
igen az egy hangfal,van párja isnemrég fogtam bele egy full alu ház készítésébe,majd arrol is rakok képeket
nemtudom mennyire látszik de szélesebb mint a megszokott házak.......a proci hűtő és a táp ventije közti távolság 4 cm kb.....féltem h befullad majd de elég rendesen huzat van ben
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Sokan azt mondják, hogy 8-10 alkalomra is elég cucc van benne.
Mondjuk csalóka mert nincs ám tele az üvegcse. Csak az alsó harmada van tele.
Persze fel kell rázni, mert erre is figyelmeztet a használati. Csak amikor felrázod feltapad az üveg belső oldalára szinte az egész, azt meg nem tudom, hogy lehet kiszedni?
Talán úgy hogy feltöröd, mint a malacperselyt.
Jó híg amúgy a lötyi benne, és nem vezeti az elektromosságot. Nagyon király a kis ecset hozzá ami a kupakon van. Jól el lehet vele dolgozni a felületen a pasztát.
Ja és 1250,- Ft volt. Szerintem ennyit megért. A dobozon az áll, hogy 7 nap alatt fejti ki a hatását. Kiváncsi leszek
-
-
buherka
addikt
[OFF]Ha már így megemlítetted...én a Doom3-at Gef 3 Ti 200 128Mb-os karimmal toltam végig 1024-es felbontásban. Ha hiszed ha nem szépen futott
. Az a 30fps helytálló csak átlagban. Persze egyszer kétszer jól beszaggatott, az tény.
Amikor felraktam a Vista-t és megpróbáltam feltelepíteni a routert, már ott megbukott. Állandóan hálózati próblémára panaszkodott meg akadozott a net is, a hab csak az volt a tortán amikor a Live 5.1-es karimat nem volt hajlandó megenni. Akkor mondtam, hogy ezt nem nekem találták ki és visszaraktam a jó bevált SP2-est.
ja... és köszöni a bókot a gépem
[/OFF]
-
buherka
addikt
Már nem tudnak mit kitalálni kinjukban ezek a mérnök bácsik, hogy minél jobban elvakítsák szegény jónépet.
Az is röhej, hogy még mindig nem használják ki a játékok 100%-osan a DirectX 9 adta lehetőséget, de már kiadják a DX.10-et sőt a 10.1-et.
Olyan szinten megy itt a parasztvakítás, hogy az már hihetetlen.
Nagyon meggyőző érveket kell mutassanak, hogy a Vista használata mellett döntsek.
-
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
Ok, meglesem everesttel, de ugyemléxem, hogy az uj everest, az, csak néhány tized eltérést irt a Feszekre,vagyis még annyit sem...
amugy a Dram FsB arányt, az mi határozza meg?
az idötitések?
amugy amikor indul a gép akkor a Ramnál amit kiir a végén, az 2T...
A Bios is, Nagyrészt normális értékeket ir...
szerintem, de majd everestet Ráküldöm,
Ma, csak késön érek haza...
majd éjjel valamikor-nmefigyeltem azt valami 2005 ös everstet felpakoltam, a Pricinak 2,5 Voltot irt
))))
Aztán Felraktam egy Ujat,vagyis a legujabbat, csak már leszedtem,az már rendesen irta...
-
buherka
addikt
Szerepjáték...
, teteje: 1 embert láttam eddig ezzel a rangal: Jómunkásember
+-----------------+--------------------+-----------------+
| Hozzászólások | Regisztráció óta | Automatikusan |
| száma | eltelt napok | járó rang |
+-----------------+--------------------+-----------------+
| | | |
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |
| | | |
+ -
buherka
addikt
Nem-nem...ezek a progik nem mindig mérik megfelelően a táp kimenő feszültségeit.
A régebbi Everest-ek is kegyetlenül félremértek.
Nekem is a 600W-os Zalman tápra 6.6V-ot írt ki a 12.2V helyett.Szóval lehet, hogy a tápjának semmi baja.
Inkább a Bios-ban kell megézni a leadott feszeket, mert az nem hazudik.
Ha jobban belegondolsz, ha a 12V-os ágon 6V-ot adna le a táp el sem indulna gép, még talán a ventiket sem pörgetné fel. -
buherka
addikt
Az Audi nem az enyém, hanem a főnökömé. Nem tudnék fenntartani egy ilyen autót, főleg az alkatrészárai miatt. Pl: 1 pár fékbetét előre 24K!
+hátsó kerékcspágycsere 80K
. Nekem egy F-es Sedan Astrám van 1.4 16V (110LE-chip-). Nekem ez is tökéletesen megfelel. Az enyémmel soha nem voltam még kinn, de nem is akarok, mert ugye ez nem az a kategria amivel 1200 Kg-os lakókocsit cibáljak hazáig
-
buherka
addikt
Én főleg Münchenbe járok és a környező városokba. De néha Nürnbergbe is kell mennem. Ahol épp van eladó lakókocsi, oda kell mennem és hazahoznom. Gondolom azt te is tudod, hogy No. leggazdagabb tartománya Stanbergi tartomány és ez ugyi itt van München alatt.
Valamikor 0 €-ért adják oda a lakókocsit, csak bontsam le és vigyem, mert már neki meg van rendelve a 30.000€ értékű Tabbert-je.
Persze én csak fuvar után kapom a dellát, meg néha 10%-ot az eladott lakókocsi árából, amit én szerzek. Egy Audi A6-os 2.5TDI-vel járok már ki. Jó vele a 180-as utazót tartani. 6-7 óra alatt kinn vagyok.
Persze ez csak másodállás nekem, de szépen hoz a konyhára. Ebből építem a tetőteret magamnak, muteréknál. -
buherka
addikt
EU tagállam vagyunk...hehe. Komunyista vezetőkkel
Mostmár nem igazán olcsóbb külföld, mert én már 4. éve kijárok márciustól-októberig.
Csak akkor hozok kintről cumót ha előre kifizetik. Én nem fogok szopni a külföldi gar.-al.Csak kaját hordok be magamnak meg üdcsit, mert az valóban 30%-al is olcsóbb kinn.
Aldi-ba meg a Norma-ba járok. Ez a két kedvenc boltom a németeknél. -
tigerscorpio
aktív tag
Netudom, de azt tudom, hogy mindent megjelölök rajta,
Megnézte pontosan V 1.10
de nekem a Dobozán eg akönyvén is 1066 van,deakkor az 1333. oké
ez a BIOSZOMKép a Linkben a verzioszámokrol
ha ol gondolom a kiemelt 11 ,a bioszo Verzioja, és valami Elfekvöben lévö lapot kaptam?
vagy lehet, hogy nem...? -
Taladodo
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, mit tudnék maximálisan kihozni a gépemből!
Konfig: Abit fp-in9, E6750 2,66 Ghz , Geil ultra 2*1 gb dual channel 800mhz, 495 Enermax táp, Gigabyte 8600 GTS 256mb gddr3.
Leginkább a CPU húzása érdekelne. Köszi előre is a segitséget,ötleteket!
-
tigerscorpio
aktív tag
Ok aszzem a Lapi Matricán Rev 1.01 volt irva
meg az fsb-je 1066
Pedig az abit hivatalos Honlapján már 1333 van irva...
amugy ez mindenholln változoan volt irva.
a Tiéteknek mi az Fsb-je?
,mert az abit szerint ezek a paramétereiAdatok a Linkben...
aszonta a Faszi, hogy egy hét kb...
,meg azt, hogy az egész gépet vigyem be...
szerintem nincs neki atx 2.2 es tápja)
-
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
Hali
Adott a Lap-->Fatal1ty ugye (Sli-s)
Adott Egy Gainward GS-7600GT
2Gb-Kingmax ram,
az Ajánlott 2180 as CpU
Egy USB-s, illetve egy Ps/2 keyboard
a Ps/2 essel nmeigazán müködik együt, az Usb-sel a Biosban még igen, amikor Windows Tölt9ödne, vagy a nyomjon meg egy gombot a lemezröl valo inditáshoz... akkor már nemreagál rá
Volt olyan is, hogyha nemnyomtam meg gombot az amugy nemérzékelt keyboardon, akkor addig nmevolt Kép...
(Ps/2)Minden bekapcsolásnál szirénázik néhányat a Speaker, minth a Hütés riasztanbna
PlS Help, lehet rájövök addig, de nemboztos Irjatok, pls, köszi,
-
tigerscorpio
aktív tag
Bocs, hogy ujat kezdek, demár nemengedte szerkeszteni.
Igazbol én alapbol, egy Kétmagos 3Ghz-t néztem ki 800MhZ FsB vel 2X2 Mb L2
Ilyesmi[link]
,Csa miután senki nemtudtanekem beszerezni Btban, igy letettem rola
amigy a 2180 at van ahl dual cre-nak irjak, van ahl Cre 2 DuonakIylenkor Mindig Eltántrdm...
,Hogy most akkr miis van...
Dual Core,nemfut Párhuzamosan, C2Duo pedig igen?
vagy mi a különbség??? Mindig mindenki mást mond...
Sza a C2Dunál a 2000MhZ az lyan, mintha 2X 2Ghz lenne, és a sima Dual Core-nálpedig mondjuk a 3000MhZ nél nincs a 2X szorzo, mertmáshogy használja ki magát?
Bocs a Hüyle kérdésekért, csak végre tisztézni akarom, és sztani az Igét hbogy mi az Igazság...
(Ja majd Nyár Fele C2Quad ) ot szeretnék venni bele...
Üdv, -
tigerscorpio
aktív tag
Ok Thx, a választ legalább kitudtad hámozni hogy mitszeretnék.
Amugy az sunyiság, hogy nemadtak hozzá matricát. öhm.
Hátlapi kivezet karit sem
Mind1 egyenlöre Remélem a napokban megjoűön a Gainward 7600Gt 256Mb-s karim (Erre Fussa) Innen Ph-rol...
Aztán majd a továbbiakban még egyet szeretnék( Bejött az Elözö Gainward is (6600GT 1980 Ultra AGP PowerPack 256Mb)
(Amugy nemnagyn akarom Huzigálni az elődje is, csak alaporajelen Ketyergett 3Évig, amig elnem jött az Ujitás idelye...)
Asszem teis pont ezt javasltad...
Ja és tü átalakitt betudsz linkelni?
hl, mennyi?
,mert az aVilágért setaláltam egyik üzletben se(Webshop) 20-24 pines, meg Mex-Sata az van, megminden de 4-8 as nemleltem
Elöre is köszi a válaszaidat ismét, -
tigerscorpio
aktív tag
Sziasztok Mosdt a Minap vettem egy Fatal1ty Sli-s Lapot
A Problémám a Következő(azonkivül, hogy még nincs Bele Procim a Vidikari Uton van)
,Szoval egy Hipro 460Watt körüi Tápom van annak meg, mint megnéztem 20 Tüs a Csatija(Elözö Lapm IC-7 annak aszzem Jo Volt Másik Tápomon -Elvan Adva már lelehetett szedni plusz Pineket hogy a 20 Tüsbe beeférjen)
A Lényeg, hogy ugye azt Olvastam a Papirjában hogy a 20 Tüs is oké neki, csak ugye balrol jobbra az Utso 4 Üresen Marad. (Ráserántsunk)
Aztán Van az Alaplapi Molex Dugalj-Sli-s-Pcie-Expes Karikhoz az is Oké, Rádughato...
de Ugye az IC7 en egy 4 Pines Kiegészitö csatinak volt helye (=Ezen a Lapom( egy 6 Tüs van)
amihez az van irva , hgy a Proci Innen Kapja a Szuflát zla az muszály neki...Kicsit öszeszedetteb verzio.
Létezik 4-röl 6-Pinesre átalakito?
Elöre is közsi
amugyami még Mélységesen Lesulytott-->Nemkaptam Abit Matricát hozzá
Ja és amigy Van olyan teljesitmányben mint egy Ip35-sima ugye?
Elöre is köszi...--Ja meg mindenki mást mond abban, hogyha veszek egy C2Duo-s 2000Rest Procit 1Mb Cachel(erre futja éppen) akkor az jobban telhjeit, mint az elödje (Ic7 ben Pentium 3GhZ 800MhZ) ?
Illetve, hogy ez igy felér 4Ghz, vel?
Elöre is köszi, vagy Milyen Proccot Kéne venni bele?
Már Van Véve bele 2Gb Ram(Egy 2Gb-s Modul) majd megy a Többi, ha Fussa Rájuk) -
buherka
addikt
Nem tudom, hogy mennyi lehet egy ilyen Fatal1ty házikó...lehet hogy egy komplett gép ára
Meg én ugye hurcolászom a gépem, szivem megszakadna, ha összekaecolnék egy ilyen házat.
A Witcher-ben rendes magyar szinkron van + felirat ha akarod.
Elérhetőség nálam is csak "sötét oldal" van -
buherka
addikt
nekem volt galaxy 7600GT-m AGP-ben. Azon nem nagyon melegedett a HSI chip, viszont a 6600GT-n ami inno volt azon majd kigyulladt.
A 8800GT karimon már maga a GPU olyan forró, mint a dög...mondjuk szerváltam rá egy zalman FC-ZV9 Fatal1ty, hűtést és ez már megnyugtatja a kicsikét.
Jól megy a lapomhoz...főleg a neve miatt
A Witcher meg állat, ki kell próbálnod, főleg hogy magyar szinkronyos.
Ha kell a játékhoz "elérhetőség", akkor segítek.
-
buherka
addikt
De azt te is tudod, hogy nem hiába kerül az AGP többe, mint a PCE-exp.
AGP-nél ott van a fordító chip (HSI), a gyártók közel olyan áron kapják ezt mint a GPU-t.
Ezért drágább az AGP.
Én mot szereztem meg a Witcer-t magyar szinkronosan, na erre nagyon kiváncsi leszek.
Már úgy is elegem volt ebből a sok FPS xarságból.
Most úgyi tök fos idő van, lehet játszani. -
buherka
addikt
Sokan még DDR1-el nyomják a mai napig és akár még a mostasni játékokat is fullban tudják tolni.
DDR3...ez az ami még marha messze van.
A 2600XT meg szerintem is egy jó kis kártya. A radeonnál az XT sosem volt rossz viszont a Pro-val már vigyázni kell.
A HL2 nekem is nagyon tetszett , főleg az Episode 2. Még mindig nagyon szép grafikája van, és egyáltalán nincs elavult grafikus motorja. -
buherka
addikt
Pontosan...
Erre én is már rájöttem.
Ram inkább attól fog meglódulni, ha időzítésen csökkentesz. Nagyobb Mhz-től meg már te is látod, hogy nincs szinte semmi gyorsulás.
Egy 1066-os DDR2 5-5-5-12 ben valamikor xarabb mint egy 800-as 4-4-4-12.ben.
Nem tudom, hogy mennyire melgszik a ramod 2.1 V-nál, de szerintem sem kell neki több kakaó. Sokáig elleszel te még ezzel. Inkább majd te is a VGA-ra gyúrjál. -
buherka
addikt
Ha Unlinked-re gondolsz akkor....igen dob a teljesítményen a ram, de keveset.
De mivel ugye emeled a ram-ot feszt is kell emelned (amitől felforr az agya), vagy visszavenni az időzítést.
Szórakoztam már én is ezzel eleget, de olyan minimális gyorsulást kaptam a teszek szerint, hogy inkább hagytam 800-on 4-4-4-12 es időzítéssel.
Próbálkozz te is, hátha neked jobb lesz, végül is faxa ramod van. -
buherka
addikt
Pontosan... a elkövetkező játékok nem CPU limitesek lesznek hanem VGA.
Persze a 4 magos dolog megint más, de még a Crysis is csak 2 magot használ ki, nem pedig 4-et.
Talán miért a VGA a legdrágább a hardverek között, mert a Gamerek ezt cserélgetik a legtöbbet és ebben van a gyártók legnagyobb haszna... -
buherka
addikt
Szivesen rástartolnék én is egy ilyen proc-ra, csak még drágának tartom ennyiért is.
Kétszer annyiba kerül mint az enyém, de csak 10-15%-al megy többet.
Beraktam a 12-es ventit a gép oldalába...valóban baromi zavaró volt a világító led.
Sufni tuning módjára elvágtam a ledek vezetékét sniccerrel...most már nem világít.
Most kaptunk egy pár E6300-ast, de ezek sem mennek jobban szerintem. -
buherka
addikt
Hmmm...ez érdekes, mert az egyik csaj itt nálunk múlt héten vett egy dobozos Q6600-at és nekem ment 400-on igaz 1.35v-ra kellett állítanom a NB-et. 8X400-on próbálgattam és ment stabilan alapfeszen. Csak egy estére kaptam meg, mert másnap hozták alá a lapot.
Hát nem tudom, akkor ez valami szuper verzió volt.
9-es szorzóval már nem ment 400-on.
Remélem eladja egyszer... -
buherka
addikt
Jó nagy az a 14-es venti és fasza dolog, hogy ki lehet kapcsolni a ledeket benne.
De csak a keret világít, szóval nem olyan vészes....
Mivel neked is 800-as ramjaid vannak és gondolom 4-4-4-12 időzízésen használod.
Ezért jobb, ha megpróbálod a 8X400-as beállítást vagy a 7X400-ast.
Ezek a beállítások azért jók, mert 1:1-ben fog futni a ram mega proci, vagyis szinkronban.
Ennél jobb nincs.
Amúgy a magas FSB és az alacsony szorzó jobb beállítás, nekem is sokkal jobb, mert így legalább nem kell feszt emelnem.
Tesztekben is jobb az eredmény magasabb FSB-vel és alacsony szorzóval. -
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Voltam tegnap a gépházban és megnéztem ezt a 14-es ventit és jól néz ki, mondjuk kicsit horror az a 3600,- pöngő, inkább vettem 2db 12-est 3200,-ért.
Valahogy belefabrikálom a gép oldalába mind a kettőt, mert kigyullad szegény ettől a 8800GT-től.
Ha gondolod vehetek neked ebből a 14-esből, és akkor megúszod az utánvétet vagy a futárt.
-
buherka
addikt
GTX is melegedős volt, kb. ilyen hőfokon mozgott, mint ez most.
De abban az volt a jó, hogy dupla slotos hűtő volt rajta, ami ugye kivezette a meleget a házból. Viszont ez meg bennt keringeti.
4 fokkal megugrott a procim hőmérséklete hogy ez a kari most tolja belül a meleget....
A g80-as hűtőjét azért váltották le, mert állati drága volt. Nagyon megdobta a kártya árát.
Sajna nincs porszűrő a gépemben, de talán nem is kell, mert nem a földön van, hanem az asztalon.
Asszony neszeszeréből lenyúltam a púderecsetet, ezzel pucigálom a gép belsejét.
Havonta egyszer takarítom kb.5 perc alatt kész vagyok vele. -
buherka
addikt
Most raktam fel kiváncsiságból a Crysist.
Valóban fut a kártyával rendesen...1280X1024-el minden magas(High)-> így 30 és 60 között mozog az fps, ha rárakok még egy 2X-es élsimítást, akkor leesik néha 20 alá is.
Érdekes, ha csak az árnyékokat leveszem közepesre majdnem megugrik kétszeresére a játék sebessége. Van ahol így 100-110-re felugrik.
És semmilyen különbséget nen látok az árnyékoknál.
Úgy okádja a kártya a meleget mint az állat...rendesen fűt.
Valahonnan be kell szereznem egy ilyen 12-es ventit, mert ez a kari felgyujtja a gépem.
Olvastam a GT fórumban, hogy valakinek a 100 fokot is elérte a kártyája a ref. hűtéssel.
Nem tudom, hogy gondolja ezt az Nvidia???Nem látszik a képen annyira a különbség, de valóban nagyon vékony a kártya nyákja.
Valahol olvastam, hogy a GT-k nyákjait 2-3 réteggel kevesbbel fogják gyártani, hogy olcsóbban tudják adni 10-20 dollárral. Ha megtalálom belinkelem.Igen alukeretes a venti hátul a házban. Gagyi primecooler, valami 1K-ért vettem a Mistralban asszem. Mondjuk meglepően halk. Az a jó benne, hogy nem rezonál tőle be a ház, mert két külön rendszert alkot a keret meg a venti.
14-es veni csak tápokban szokott lenni...valaki abból buherálja ki.
Asszem az enyémben is 14-es van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged