- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-royalflush-
tag
szép estet
z5500
FTC teljesítmény: 505 Watt (efektív) 8 ohm 100 Hz-en, 10% teljes harmonikus torzítás mellett
Összesített csúcsteljesítmény: 1010 W(erre azért kiváncsi lennék)
Maximális hangnyomásszint: 115 dB
Erősítő: nagy kapacitású, analóg, ultralineáris
Frekvenciaátvitel: 33 Hz — 20 kHz -
buherka
addikt
jaja...
most árulom a régi kártyáját:[link]Brinyós boltban melózik és néha leesik ez-az a polcról...tudod hogy van ez.
Csak már tök kellemetlenül érzem magam, mert 80%-ban csak Ő ad nekem valamit.
Én meg egyszerűen nem tudok miket ajándékozni neki. Hordom a gyerkőceinek zsákszámra a gumicukrot a németektől, dehát ezzel sem vagyok sehol
Amikor hozat velem valami cuccot, akkor mindig túrja a kezembe a lóvét, persze bónuszként meg ad hozzá egy 25K-s brnigós csukát. Múltkor is adott egy Adidas SPD cipőt. -
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
-
buherka
addikt
Nekem a Live 5.1 is nagyon megfelelt, dehát már annyi mindent adott a srác, hogy égett a pofámon a bőr. Ezért is ajándékoztam neki ezt a Live karit, mivel neki csak egy 2.1-es SB volt a gépében.
Most is azért adta ezt a PDM540-es pedált, mert bementem neki Pestre a 2600XT kariért az Ipon-ba.
Persze előre odadta a pénzt a kártyára
Szóval tök rendes, vannak ilyenek is. -
buherka
addikt
Köszi
Én azért vettem az X-FI karit mert elajándékoztam a Live 5.1 karimat a bringós haveromnak. (Most kaptam ajándékba tőle egy vadi új PDM540-es SPD pedált
)
Megszoktam, hogy külön hangkarim van, meg csak 7800,- pöngő volt a Mistral-ban.
Nem lehetett kihagyni.
Állati jól szól
De a te karid is ott van...olyant akartam mint a tiéd csak nem találtam már sehol. -
buherka
addikt
Hogy is mondjam...
nem volt olcsó a váz az tény. 96-ban vettem még 90K-ért.
De ez ilyen nagyon haveri alapon ment, mert még akkor Matúz Team-os voltam és nagyker áron kaptam amibe akkor a Főnök(Joló) is beleszállt
egy kis gempával.
Mivel Team vázról van szó ezt konkrétan egy versenyzőnek méretre készítették csak közben átigazolt a egy másik Csapathoz(Giant). Szóval ez az egyetlen db. van belőle a világon
Ebből a Ritchey csövekből készítették Thomas Frischknecht [link] CC. világbajnok, vázait is.Jön is velem a sírba
, akárcsak a telóm
-
buherka
addikt
Most 1"-os IRC országúti gumeszok vannak rajta 7 bar-ra fújva
A váz az húzott Ritchey Nikkel-Titánium csövekből készült víz alatti lézeres hegesztéssel, a papucs és a támvilla ill. láncvilla merevítés - ezüsttel van forrasztva.
Amikor megyek vele maratonra...mindenki huzzogatja a p@csén a bőrt a látványtól.
Büszke is vagyok rá -
buherka
addikt
Szóval azt mondod, hogy állítsam a vtt-t maxra...huhh, ez nem kockázatos kicsit?
Majd szép finoman elkezdem adagolni neki és figyelem a fokokat
mert nekem lényegében magas FSB kellene nem pdig magas szorzó.Tingli-nangli játékokat játszik vele...csak szerpjátékokat meg stratégiákat nyom vele, úgyhogy jó lesz szerintem neki. FPS játékokat nem kajolja
-
buherka
addikt
Hiába kenem meg akár 1.35V-al a NB.-et nem lesz jobb a tuning, szóval felesleges feljebb tolnom a feszt.
Valahogy úgy kéne belőnöm, hogy 1.3V-on menjen 8X400-at, mert 1.375-ön már nagyon melegszik a kicsike (idle 43-44 fok, terhelve 60 fok).Ezzel a VTT-vel kéne próbálkoznom...hátha segít valamit.
Hja, én is azt hittem, hogy nem is forog a venti a karin, mert olyan csendes.
Ezt a Presscott procit nem is tudom hány éve nyüstöli a haverom. valami Zalman cooler van rajta neki, de így is alapon valami 55-60 fokNézd csak meg hány napja vagyok PH tag...
-
buherka
addikt
Volt hogy emeltem a feszt és bejött a Win a húzott procival. De hibázott az orthos alatt.
Adtam neki a VTT-ben és ugyanúgy hibázott.
Ha a VTT-t emelem sokkal jobban melegszik? Mert ezt nem akaromNa mindegy még ma kicsit szórakozom vele...
Mondjuk a srác akinek vettem a kártyát, nem egy ilyen pánikolós féle. Főleg, hogy presscott magos P4-ese van
, ami eleve egy kályha. Viszont jó csendes a kártyán a hűtés
-
-royalflush-
tag
annyi csak hogy kértem egy tápot amiér valoban fel is hivtak másnap,eddig rendbe volt....
kérdeztem boltba h ugye van rajta 8 pines cpu csati a ficko állitotta hogy van és jo lessz,a laphoz,vásárlás előtt utánnanéztem a gyári oldalon és nem üzemelt és náluk se voltak paraméterek leirva szal hittem nekik.....hazaértem kibontottam és nem volt 8 pines csti seholse rajta,rá 1 orára felhivtam őket h cseréljék vissz és veszek egy drágább tápot amin van ami nekem kell,és elutasitolag rámförmedtek h mért nem néztem utánna rendessen,és h az itt dolgozoknak nem dolga a szakmai kérdések megválaszolása,de hisz ők mondták h jo,na mind1......a legnagyobb problémájuk a leszedett védőfólia volt,huuu h azt most h rakják vissza meg minden,meg h ez nem garanciális dolog,sírtak ríttak és végül azt mondták h nem cserélik vissza pedig levásároltam volna ,sőt többet hagytam volna ott....na erről ennyit,szarrágo himihumi brigád,nagyon nem szinpatikusak....de lehet csak velem történt ez meg,és mindenki elégedett,bár hallottam már garis problémákrol náluk..........ja és nem 20-30 ezret hagytam már ott náluk hanem jóval többet ......én többet ott semmit.......ez az én véleményem
igaz h elég olcsóak az áraik de azt a pár száz forint többletet megér nekem egy Aqua computer simán,sokkal barátságosabb brigád.........
ennyi -
buherka
addikt
végül is megy most 3Ghz-en fesz emelés nélkül.
De elviselnék egy 8X400-at lightos fesz emeléssel...csak mbe kéne hozzá lőnöm a VTT-t is, de ezt valahogy sosem sikeül.
Hiába emelem a VTT-t lóxar sem történik, szóval nem értem.Ja szartak a fejemre a fórumban, pedig nem nagy kérés volt szerintem
, azért volt egy srác aki küldütt privben egy linket ahonnan letöltöttem a 8.3-ast. Most ezt raktuk fel neki és jól ment neki a játék. Csak az volt a fura, hogy 53 fokról startolt a kari...nem sok ez egy kicsit??? Ja és a 8.1 és 8.3 között szerinzed nagy különbség van?
-
-royalflush-
tag
ha vigyázol rá nem karcolodik,legalábbis sokáig szép marad.......
van kifejezetten plexi felületekre,tisztitoszer,puha rongyal finoman áttörlöd és taszitja a port és foltmentesen tisztít....
igazábol ezzel kell tisztitani.
ha már nagyon karcos van rá polirpaszta amivel még orvosolhato kissebb nagyobb karcok,finom polirkorongal meguzni.....ha bármi kérdésetek van plexivel ,polocarbonattal kapcsolatba szivesen segítek...
régen plexivel foglalkoztam... -
buherka
addikt
Amúgy án is filózom egy full-plexi házon
...nagyon bejönnek ezek a moddingos cuccok.
Csak haverom is mondja, hogy néha cumi van vele, mert ugye sajna ezek nincsenek mágnesesen árnyékolva. Ha túl közel mobilozol a plexi ház mellett...pl: kikapcsol
a gép.
Majd meglátomAmúgy néztem a számlakivonatom...látom befizetés 3000,- pöngő. Egyszerűen nem jött le hogy ki utalt nekem. És amikor olvastam a neved akkor esett le
. Nagyon hülye vagyok
.
Lényeg hogy megbízható vagy...
Ha kell valami innen pestről, szólj és megoldjuk. -
buherka
addikt
Igen... neked jóféle Cooler M. házikód van nekem meg egy ratyi Deer
Nézegettem a PH-n a tesztet...nem rossz
Neked már jobb az elosztása az egésznek...azért én sem panaszkodok, mert szépen berendeztemaz enyémet is
Ez a gumiragacs meg szerintem egy fos...hogy úgy mondjam. Aztán az is lehet, hogy valamelyiknél normálisan van pasztázva.
Megnézném én, hogy nekem milyen van alatta, de most szétkapni az egész gépet....brrrrr.
Ehhez semmi kedvem.
Mondjuk nekem sem melegszik hál isten. -
buherka
addikt
Nekem mind a kettő DVD íróm ATA csatis szóval nekem jól jött ez a dolog. Főleg hogy néha még +-ba rá szoktam kötni egy ATA vinyót adatmentés céljábol. Csak az a kár, hogy nagyon lentre rakák a ATA csatikat. No mindegy ez legyen a legnagyobb baj.
Nekem főleg az is bejött rajta, hogy olyan kis egyszerű az egész semmi parasztvakítás nincs rajta.Amúgy nézd meg a képen, hogy milyen ratyin van "pasztázva" az északi híd. Ilyent még nem is láttam. Mintha valami gumisapka lenne a PCB-s szilícium tetején. Szerintem ez hőleadás ügyileg egy nagy nulla.
Lehet, hogy ez is közrejátszik itt egy-két fórumtag érthetetlen hőtermelésében.
Nézd csak: -
buherka
addikt
Tudok egy jó tippet...ha van hitelkártyád vagy egy régi névjegykártyád azokkal a legjobb felkenni a pasztát.
A hitelkártyáról simán letörlöd a maradékot oszt csókolom.
Én ezekkel szoktam...
Ha megnézed a Youtube-ot, ott névkegykártyát használnak pasztakenegetésre...én is onnan tanultam. -
buherka
addikt
Bekenem vékonyan az gész felületet, mert sajna minden C2D-nek homorú a felülete egy ici-picit. Ha csak középre nyomsz és rápaszírozod a coolert akkor lehet, hogy a szélére nem kerül a pasztábol.
Foglalkoznak itt a PH-n proci polírozással, hogy egyenletes legyen, de akkor bukod a garit.
Nekem jó így is. -
-
tigerscorpio
aktív tag
ez igy van
Aszittem megállt az Élet itt, azután, cska a Köcsög MélTáram nemfogadta a leveleimet faxa...Buzi P@nnonmail... elfogyott a Kvota, azt ,ág ott van 20 mega szabad hely, hát ez Hülye arrol neis bezséljünk, hogy Mult Vasárnap, egész 7Föig Nemvolt elérhetö a Mélszolgáltatásuk...
-
buherka
addikt
Állat drága ez a spray..1200,- pöngő.
és pikk-pakk kifujod.
Én is csaj azért használom, mert itt benn ingyé van.
Amúgy nem folyamatosan fújom...mert vettem a DM-ben ilyen nagy púder-ecsetet, ezzel is rásegítek meg azért az arcommal is adok neki, persze néha sikerül belecsulázni a gép belsejébe...gondolom ez ismerős dolog
.
Már csak azért sem vennék NF750-est, mert elég nehéz lenne itt hagyni ezt a csapatot -
buherka
addikt
Én tegnap este takarítottam ki a gépet...tiszta por volt belül az egész.
Itt benn a cégnél, van ez a sürített levegő spray. 5 perc alat kész voltam.
Most csacsi ragyi a kis Fatal1ty lapocskám.
Amúgy kiváncs vagyok, hogy az Abit ad e ki a NF750i-ből Fatal1ty verziót.
Ha igen, lehet, hogy nem fogok bírni magammal. -
-royalflush-
tag
igen szép az is,csak asszem az nem tanítható.... ez nagyon jol testreszabható,G billentyűk,
Lcd,multimédia kezelő,stb,fasza a nyomáspontja a bill nek,és tök jo h világít
igen sajnos ez a bill festés kopás valos probléma,de logitech-ék kijavították a problémát
jo minőség az biztos.. -
-royalflush-
tag
nem volt olcso de nekem már megérte!
ha veszel ezt az ujjabb tipust érdemes venni mert a régebbi g15-nek koptak a billentyűi,több ijen forumon olvastam...de mondjuk ha garis ki is cseréli a logitech,és elismeri a hibát...
több állásba állitható a fényerő,lcd-re meg rengeteg joféle addon van...
üdv -
buherka
addikt
Hát nem tudom, hogy van e valami kivárási idő...még csak 1 napja van átkenve a cuccos. De majd tudósítok, hogy miként alakulnak dolgok.
3K...rendes vagy, látom még én fogok lógni neked
Én egyböl átkentem, mert be voltam sózva...meg hát unatkoztam is a melóhelyen.
Nyárra neked is jól fog jönni... az tutkó
Remélem minél hamarabb megkapod a csomit...
Most megyek asszonyhozeheh...
-
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
Valami Paranormálisat Véltél felfedezni?
Oszd meg velem is, hátha elkerülte afigyelmemetPPP
Amugy a CpU Szorzo is vándorol, hol 14, hol 20
ja, és ha minden igaz, ha jol olvastam, de ez nembiztos--. annyin Futnak aRamok, amennyin a Proci pörög... tehát elvileg 133...
Beleraktam neki a Gef Karit az, csak 128 Mb-s azt elértem neki, hogy nemakad annyir maxon sem a CoD-1 példa oáért...
meg , hogy oylkor elkezd mennia karaakter azt ameddig gondolja megy
ezelet lehet irtam már...
minden estre nagy gratula Asrock-éknak, és Küldjünk nekik támogátasást a Többi Saját fejlesztésü Szarság továbbfejlesztésére...
én a Pénz helyett egy jo nagy adag C4 et küldenék...
de, lehet elfogult vagyok, szoval sorry a az Asrock pártiaktol, lehet, csak az iylen Szar Deszka...
3dMarkkal letszteltessem a lapját,
szerintetek elérné az 1000ret?
na jo nemgonoszkodom...
-
buherka
addikt
Igen átkentem...a proci 5 fokot esett a GPU is 5 -öt. Szóval csak azt tudom mondani, hogy kúrva jó a cuccos. Csak annyit kell hozzátennem, hogy sokáig nem szabad pöcsölni a felrakással, mert megköt. A többi pasztával ellenben ez keményre szárad, nem marad sűrű állagú...szerintem ezért is vezeti jobban a hőt.
Ja és reggel 9-kor elidult feléd a csomag... 310,- volt a pk. mert ajánlva adtam fel. Én álltam 10 Ft-ot. Ne is törődj vele, úgy is te adtad még itt az elején a modBios-okat. Szóval haver vagy
Remélem holnapra megkapod, de legkésőbb holnaputánra és kivi. vagyok az eredményeidre
-
tigerscorpio
aktív tag
Nagyon igazad vam...
De Már a Kezembe adta a Döntést, hogy, viszonylag occson, miböl mit, már, csak az kell, hogy Pénze is legyen...
és Képzeljétek, Kinéztem egy olyan F@xa Asrock alaplapot...
najo ez, csak Vicc volt
Majd beszámolok annakidelyén, hogy milett a Dolgokkal...
Na Mostmár téélleg joccaka, mert Aludni is kell olykor...
-
tigerscorpio
aktív tag
Már megint, csak a Porok...
,amugy Mondtam neki, addig inkábbCsatlakozgasson a Csajába amig nemlesz Normális deszkája, addig cod4et nefeszegesee, meg ugy a Játékokat se nagyon((nemgonoszságbol)) de aza poén, hogy tök mind1,, micsinálok a Lappal Átáll arra amir szeretne, meg aJátéknak is Cod1, mind1, Hogy fullon, vagy Minimumon van, Ugyanugy Szaggat,de ugy, hogy az Már Szégyen...
Vidikarinak is a Legujabb Driwere van fenn, Biosz is a Legujabb rá...
na Mind1, Hadjuk a Témát... -
buherka
addikt
[OFF]Jólvan
...örülök, hogy nem merül benned fel a bizalmatlanság
.
Holnap fogom OC-nak utalni a pénzt, ezért lehet, hogy csak hétfőn adja fel a csomit. De ahogy megkapom a cuccot már postázom is neked tovább. 4 db paszta postával 5500 pöngő lesz. Azt hiszem 2900, - -at kell majd utalnod nekem(2600,-a paszta+300,-posta). De elég akkor amikor feladom a cuccot. Priviben küldöm a számlaszámom.
[/OFF]
-
buherka
addikt
Most hívtam fel OC-t és mondta, hogy elküldi a számlaszámot nekem és utalhatom rá a pénzt a pasztáért. Persze így nincs utámvételi díj, csak a posta (300Ft). Gondoltam rendelek egy 4 db-ot, ha neked is kell, egy bubis borítékba ennyit tud belerakni. Nekem kell 2 az tuti. De ha akarsz akkor, rendelhetsz külön is. Mi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest