- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4997 üzenetére
Stephenpoe ez talán segíthet neked, ezt még azért próbáld meg!!!!!
Nekem sikerült, talán neked is sikerül.A SoundBlaster Audigy SE basszus titkát megfejtettem.
Mostmár szól basszussal a Windows 71. feltelepítettem a gyári CD-ről a Vista cuccokat->
Meghajtó:\VISTA\Audio\Setup\Setup.exe elindításával
itt manuális kiválasztás hajtottam végre a komponensek közül, nem telepítettem a illesztőprogramot. Ez nagyon fontos!2.
SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe nevű fájlt letöltöttem a gyártó honlapjáról ez csak a drivert tartalmazza, viszont ebbe nincsennek olyan komponensek amik meghajtanák, vagyis inkább bekapcsolnák a basszust a Windows 7 rendszerben. A basszus meghajtás a gyári cd-n lévő cuccok szolgálják.Tehát Gyári CD+Creative honlap összerakásával megszületett a basszus Windows 7-en.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4997 üzenetére
mivel van a hangrendszereden 'digital in' összekötési lehetőség, jobb választás is lesz, mert a kártya alapból tudja a DTS-t mindenhogyan. a kártya ezt 'jobban' tudja, mint a z5500 beépitett dekodere. biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel vele. a puding próbája ugye az evés, majd Te is meglátod, pláne valami jóféle filmmel amihez van DTS hangsáv
-
Speed®
titán
válasz
stephenpoe #4995 üzenetére
Állapotra vagy sebességre vagy kíváncsi
Előbbire HDSentinel, utóbbira Everest is jó.Tegnapira visszatérve: nincs gáz a DX PCIe slotjával, engem inkább a tápcsati és a VGA közelsége zavarna, lehetnek fura zajok ebből a felállásból.
Amúgy atomjó kártya, nagyon korrekt driverrel/kezelőfelülettel..próbáld ki. -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4985 üzenetére
Ezt én is hallottam, hogy milyen hülyék kint az emberek. Annyira buták, hogy mi az el sem tudjuk képzelni.
Autós téma: Nem indult az autó. Minden kicseréltek, önindítótól kezdve a generátorig...erre le volt merülve az akksi.
Kint nem ismernek javítást, csak cserélést. Ha kreatív vagy és értesz pár dologhoz, egy istenként kezelnek majd. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4988 üzenetére
Tudod, hogy tervbe van véve, hogy kiutazok...nincs elfelejtve. Az is számít, hogy idén mennyi prémiumot kapok a cégnél.
(#4989) stephenpoe...nem nyújthat erről felvilágosítást??? Az már milyen?
Hát ez nekem nagyon furi... -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4989 üzenetére
a szoftver ugyan az mint nekem,ebben tudok segiteni! nem nyujthat felvilágositást?? ez azért eléggé fura meg kell hagyni..nehogy ráfaragj...
-
buherka
addikt
válasz
Kiköltözök az USA-ba Lali és alapítunk egy céget..."Segítünk a hülyéknek Kft"'-t
Lehet, hogy egész jól megélünk belőleKérdezz rá, hogy mi baja...ha nincs begbarmolva, akkor még jó is lehet az a hangkari.
Az a spanod, aki refivel mászkált 15 évig...csodálkozok, hogy valaki nem tárazott ki rá a 9mm-es Uzival. Ott nálad úgy is megesik az ilyen
-
grunge
addikt
válasz
ezek alapján jól hangzik a dolog
a sofőrösön meg besírtam
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4982 üzenetére
Szeva Lali...
Felújított? azmiaz?
Forrasztgatva lett szerintem, vagy ilyesmi...
Olyasmit vegyél ami nincs megbarmolva
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4982 üzenetére
rákérdeznék hogy konkrétan mit csináltak vele. számomra kicsit fura ez a megnevezés
30 nap gari? vagy ez a visszaküldésre vonatkozik?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4979 üzenetére
az 1-sben szereplő miért ennyire olcso? garizatava lett? jol értem, vagy mit jelent az a szo a kondicionál?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4977 üzenetére
ha jól el tudod pakolni a lapban, akkor nem lesz vele gond. csak ezen mulik.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4975 üzenetére
ahhoz nagyonis jó lesz a xonar!
nekem a z5300as a DS is gyönyörűen szól!
-
Speed®
titán
válasz
stephenpoe #4973 üzenetére
Jobb, mint a DS, a D1 PCIe verziója. Nekem volt, nemrég adtam el..tökéletesen szólt, csak új VGA/hűtés miatt cseréltem le, illetve komplett lapcserém is lesz, az újon meg XFi van, felesleges más bele.. Igazából ha nincs komoly hangtekknikád, nem hallod ki a különbséget..kommersz 5.1hez mindegy.
Akkor kell DX, ha olyan a lapod, hogy elrendezésben jobban járnál vele. A VGA felett lévő slotban nem feltétlenül jó..zajt szedhet össze, illtve melege lehet a GPU hátoldalától..legalsó PCI slotba egy D1 a megoldás, szerintem. És annak legalább nem kell floppy-tápcsati.. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4952 üzenetére
Én valahogy 2007 nyár végén vettem a lapot, ha jól emlékszem és 1.2-es Bios volt még rajta.
Nekem is sokmindent megélt a lapocska, de még profi módon működik. Pont most írta itt a PH, hogy több 775-ös procit már nem is fejleszt az Intel. Már csak a Core i kategóriára gyúr.
Azért még nem kell temetni a 775-öt(#4953) kt850921...Grungi jól mondja már nincsenek gondok az ATI driverekkel. Én csak azért "coptam" a notinál az ATI VGA-val, mert ott az asztali driver nem jó a notira. De kaptam egy progit ami 2 perc alatt átkonvertálja a drivert, hogy laptopra is jó legyen.
Már én is szemezgetek az 5770-elEzt még talán kitekeri a procim...talán. De a Fermit már tuti, hogy nem fogja ez a 2 magos E8200 kihajtani. Esetleg úgy ha jól megtépem a száját.
Most néztem, hogy 40-45 körül már VaporX verziót lehet kapni ebből a 5770-ből...ami azért már nem stock cooler. Nincs nekem már itt kedvem hűtőcserével küzdeni. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4960 üzenetére
digi jobb. stabilabb. másiknél elő szokott fordulni hogy szakadozott, meg hogy fél napig nem volt se tv se net. pedig pcés belvárosa sem egy puszta azért
digivel eddig semmi de semmi problem. ja és olcsobbért van majd 8x akkor a sévszélességünk. ez sem elhanyagolható
ha szüleid beszereznek egy routert, akkor nem lesz gond a leosztással.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4957 üzenetére
kicsit bővebben? melyik szolgáltatónál van? nálunk régi albiban a chello (upc) netrtel volt az, hogy 2 gépnél többre nem tudtuk leosztani router nélkül. most digi van, ez tökéletes, igaz megint routetezünk
(#4958) chap-man: nekem anno 24k-ba került, szintén Bandit garos. Már akkor is nagyon jó vételnek minősült
nagyon szeretem ezt a gépet
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4946 üzenetére
2008. 07. 06.-án írtál ide először. Kikapcsolgatott a géped
(#4945) grunge...én is 2X cseréltem VGA-t és 2X porcit.
Örök gari...ez jó -
törölt tag
válasz
stephenpoe #4923 üzenetére
Találtam neked egy okos dolgot, bár gondolom ezzel is megnézted a dolgokat, bár belinkelem, mert még jójöhet. Amúgy nekem is kékhalált dob a W7 alatt gyári hangkártya CD-re. Csak úgy megemlítem h. lássátok h. ne ti vagytok az egyedüliek, van mit faragni a W7-en, de attól független okés. Amúgy behalt a W7-em, a sok újraindulást tuningnál nem bírta, kékhalálozik, megsérült a szerkezete.
Amúgy teljesen ok a Quad.daniel_k Tracker Creative hangkártya cuccok (hátha jójön srácok):
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4894 üzenetére
Azért én megnézném helyedben Hard Disk Sentinel-el a legújabb mostanság a 3.0-ás, ha lehet Professional, megtudod nézni a winyó Smart-ját, valószínűsítem h. nem 100%-os a kondiciója a winyónak.
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4886 üzenetére
Nekem is Samsung van -> SAMSUNG HD103UJ
5.9 a Windows élményindexnél W7 x64-en.
Nem a gyorsaságukról híresek az biztos, inkább adatbiztosak, ez az erényük, nem a gyorság.El kell fogadni sajnos h. ennyi az annyi.
A végteszten nem lett stabil a gépem, nekem az a stabil amikor 56ezer programmal amit használok végig nézem, hát végignéztem.
Alaplapunkba sajnos nem tudom mostmár senkinek sem ajánlani a Quad-ot ha tuningolni akarja, mert nem lehet stabilan beállítani (legalábbis 3 GHz-en).
Amúgy Buhi behoztam 3.6 GHz-en a Windows persze újraindítgatta magát, de legalább behoztam, de semmivel nem tudom stabilizálni.
1.45V CPU Core Voltage esetén már 65-70 fok alapból és már jelez a bios h. túl magas a hőmérséklet, tovább nem tudok feszt adni, azt biztos h. CPU VTT-re nem szabad adni semmit (AUTO), a CPU Core Voltage-ra 1.4 V adtam a NB Voltage-ra 1.58 V adtam, a többi AUTO, 800 MHz a memória órajel,
3000 GHz az órajel 333 MHz a CPU FSB szorozva 9-es szorzóval így kijön a 3000 ami ezeken a brutál voltokon sem stabil. Ha rákapcsolok akármilyen CPU VTT akkor újraindul a Windows.
Tovább nem tudok magasabb feszt adni, mert szerintem már így is túlzás, meg 3 GHz-en nemkéne ilyen nagy feszeket adni szerintem meg a gyári hűtőnek elkéne vinnie, legalább úgy h. ne halljam a 70 fokos vészriasztás max. terhelésen sem. Már a biosba 70 fok 1.45V CPU Core Voltage-val. Legalább 1.4-es CPU Voltage-val 70 alatt tudta magát tartani. Szóval ezek az új helyzetek, hagyom a ... az egész tuningot ezzel a procival, így is lóerős ez a masina. Majd a másik masinát úgy szerelem össze h. utánajárok jobban a dolgoknak, mert igazából az SLI a NVIDIA, a vörös szín a tetszetős külseje vonzott az alaplapba meghogy ABIT mert régebben is ilyen lapom volt a BD7II tipusú ha még jól emlékszem a pontos tipusára. Visszakanyarodva Stephenpoe kérdésére, a Raptor winyók a gyorsaságukról híresek 10000 rpm-el pörögnek, SCSI winyók is csak piszokdrágák, meg tapasztalatom nincs de tudomásom szerint a SSD háttértárak is gyorsak.
116 MB/másodperc a max. átviteli sebessége az enyémnek. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4886 üzenetére
Én a HD TunePro-val tesztelem a vinyómat. Na az megméri, hogy mit tud a kicsike.
Nekem olyan 110-115MB/sec sebességre képes az F1-es Samu.
Meg is nézem neked, hogy pontosan mennyi, valamint azt is, hogy a Win7 mit dob rá. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4884 üzenetére
igyekszünk igyekszünk...
Ha már ilyen kevesen vagyunk, akkor fontos az összetartás
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4868 üzenetére
Amikor nekem is megtört a kulcscsontom, akkor nekem is kézzel mozgatták vissza.
Az volt a rohadt nagy mákom, hogy un. földgally törésem volt...azaz 90%-os törés. a két törött rész nem mozdult el. De rosszul forrt össze és megint el kellett volna törni. Azt mondták a dokik, hogy ezt Pesten egy hidraulikus géppel vagy mivel csinálják teljes érzéstelenítéssel.
Persze mondtam nekik, hogy az édes anyukátokat azt fogjátok, megint ropira törni.
Tehát nem mentem bele, így 2 cm-el lejjebb van a jobb vállam és kicsit kiáll a jobb lapockám is
Rohadtul nem érdekel, egyáltalán nem zavar.Van egy mondásom azóta..."minél kevesebbet jársz orvoshoz, annál tovább élsz"
(#4870) kt850921 ...melyik kerület? mert én a 4-ben melózom. Olyan helyen ahol, még az asztali gép tuningolása is belefér. mivel van rá lehetőségem munkaidőben
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4855 üzenetére
Hát Lalikám én tuti mennék neked segíteni, ez nem is kérdés...de ugye azok a fránya távolságok. A mi esetünkben sajnos kicsit soknak tűnik az pár ezer kilómétercske
Amúgy meg úgy is tudod, mivel tervbe van véve, hogy megyek hozzád.Szépen kifittyent a vállad a helyéről, nem szép látvány, gondolom az érzés sem volt kellemes.
Bordád nem zúztad, meg...mert mintha ott meg lenne az egyik törveNekem kulcscsontom volt megreccsenve...nem volt egy öröm
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4855 üzenetére
atyaég, ez kemény
ki akaorm én is probálni majd a hódeszkát
asszem ovatoskodni kell...Mel Gibson meg kutyaropit is tud enni cigi helyett
Jó kartonozást, én csak laminált padlot raktam le párat -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4836 üzenetére
Mielőtt veszel kártyát előtte szólj...nehogy belenyúlj valami gagyiságba
Tudom, milyen nehéz a gipszkarton...párat raktam már fel a tetőtérbe. Persze nem egyedül.
(#4841) kt850921...attól függ, hogy mennyi + feszt adsz neki. Ha csak keveset, akkor nem hinném, hogy túlmelegedne
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4835 üzenetére
digi kiemnet alatt rendes jack-és optikait is értem. egy toslink adapterrel optikai kábelt is lehet rá dugni. mivel z5500-ad van, és ez alapbol tudja a dts-t, ütős páros lenne. support szempontjábol igen, a drivereket értem. nézz be xonar totyikba, abbol is le lehet szűrni pár dolgot.
ez a akri is tud 128 hangot hardveresen kezelni. végülis mindenre megfelel számomra
szerintem ár és zimpátia kérdése az egész. amit buhi linkelt az pár klasszissal jobb az xtreme audionál. nem rossz kari az sem
én pci-set vennék, bármelyikről is lenne szó.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4827 üzenetére
Akkor kezdjük...Itt a kép a deszkáról...
Pirossal jelöltem a PCI-E X1 és zölddel a sima PCI foglalatot.
Próbálj olyan kártyát venni ami sima PCI-os. Azzal soha sincs gond. Ezzel a PCI-E X1 2004 óta van.
Amit te most vettél kártyát az tuti, hogy eszi a procit...nem nagyon, de hozzányúl.
Ha most megnézel egy Xtreme Gamer-t, azon van pl. egy kis Hynix fedélzeti memória, tehát van hardveres támogatása.
Itt is látszik a képen, hogy ott van a ram:Egy Xtreme Audio-nak nincs ilyen támogatása.
(nekem is ez van, de nem ez lenne, ha hamarabb megismerlek ebay)
Tehát még egyszer mondom próbálj olyan audio kártyát venni ami sima PCI-os...tehát a hosszú foglalatba illeszkedik.
Xtreme Music, Xtreme Gamer, X-FI Platinum...stb. ezeket nézegesd...(#4828) stephenpoe...látom már megint olcsón akarod megúszni. Ezt a kártyát csak ASUS (ÁNUS
Rampage) alaplapokhoz adják
Nem tudom, hogy a mi deszkánk mennyire karmolná ezt a jóságot. Természetesen külön driver kell hozzá, amit csak az adott alaplap kezel. Szóval nehogy megint cumi legyen.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4829 üzenetére
D1-DX ugyan az, csak az első PCI-s a másik Pci-E-s. Xonarokon a központi chip ua az összesen, ergó nincs átverés. z5300-am van, tesója a tiednek, gyönyörűen szól
A D1 Dolby Digital Live-ot tudja, a DS a DTS-t. (ha nem digitális kimeneten hajtod a z5500-at akkor ennek nincs jelentősége, ha digin küldöd, akkor DS
) X-Fi-ből xtreme music alá ne add, ha a creative meleltt döntesz. itt egy DS teszt. hangzásban tényleg nagyon minőségi a cucc
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4830 üzenetére
stephenpoe:
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791Ezt a hangkártyát javaslom, ezt fogom én is venni szerintem.
Buherka:
leírhanád a Q6600-as biosos tuning paramétereit, örülnék nagyon neki. Köszi. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4822 üzenetére
Akkor most vedd meg azt amit mondtam...vagy egy normális PCI-os X-FI kártyát.
Xtreme Music, Xtreme Gamer...vagy ilyesmit nézzél. Ezek nem terhelik le a procit sem. -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4814 üzenetére
Légyszi írj le pár dolgot priviben vagy mehet msn-en is ha megtaláljuk egymást.
Szeretnék másoktól is hallani pár dolgot, hogy most milyen ott az élet.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4814 üzenetére
Hoppá, dupla lett
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4815 üzenetére
én xonar ds-t vettem. alapbol tudja a DTS Connect-et digi kimeneten (nagyobb a bitráta mint a dolbynak). eax 2-ig hardveres a támogatás, eax 3-4-5 pedig szoftveres. azaz legujabb játékokban is tökéletesen szól. igaz hogy a creative kariknál van hw-s eax 5 támogatás, de vistátol meg lehet fujni, mert kivette az ms a direct sound-ot a rendszerből. (pon azért h megtörjék a cl -creative labs- egyeduralmát). ők az alcemy-t használják eax emuláciora vista ota (adugyimhez ezért a szoftverért fizetnem kellett volna.....na lol
). egy ideje ingyenes ahhoz is, a baj csak az volt, hogy sosem működött
ergó openAL-é a jövő játékok alatt, szinte már csak ez is van. én a xonarral nagyon meg vagyok elégedve, ráadásul a DS volt a legolcsóbb kivitel. D1-DX még halandóknak van kitalálva, azon felül már luxuscikk, és megfelelő hangtechnika hiányában értelmetlen
nekem konkrétan ez a kártya van.
Buhi -(#4819) buherka- ajánlata is jó választásx-fiből személy szerint csak ezért adnék pénzt. kérdés melyiket tudod megszerezni olcsóbban
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4815 üzenetére
Hát ja...én ezt ajánlottam neked. Ezzel tuti nem cumiztál volna. Ennyi pénzért meg ajándék, főleg, hogy még új is
Na dehát mindegy mostmár, valahogy kitaláljuk mi legyen.
Lehet, hogy feltöltöm neked, ma este azt a drivert ami az én XtremeAudio kártyámhoz van. Hátha az jó lesz? -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4810 üzenetére
utána néztem, sikerült kifognod a driver szempontjából legproblémásabb tipust. azaz moddolt nincs nagyon hozzá
marad a gyári. most már látod, ezért szakitottam a creative-al...pedig kezdetek ota imádtam a kártyáikat. csakhát ez a "support"....no comment.
buhi: keresztapák ezek az nv-nél
maga nemében jó kártya, csak semmivel sem ér/tud többet egy 8800 gt-nél. viszont drágább. na ez a poén. ide lehet sorolni ea gts 250-et is, ami valójában egy 9800gtx+. megkeverték a levest rendesen
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4806 üzenetére
Biztos megveszi majd valaki. Attól kell félned a legkevésbé, hogy rajtad marad.
Amerikában mennyi rossz a helyzet a válság miatt? Igaz az, hogy a fizetésből nehezen lehet megélni?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4808 üzenetére
ez nem fog felmenni, ez audigy-hez van!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4802 üzenetére
Igen ne manank kéne ott lennie
keresőde ird be hogy Pax Drivers, vagy KX drivers. igy menni fog. nem mindig sikerül azt linkeli amit szeretnék
(#4803) -royalflush- : a 9800GT egy az egyben 8800GT. csak átnevezték
a 9800GTX=8800GTS. a fennti 4 kártyán u.a. a mag van. ennyi lovéért van 4850es radeon (helyenként 4870) ezek jobbak mint nv-s társaik. mint mindig, a kerettől függ a vétel.
ha a 260gtx ársávot célzod meg, akkor midnenképp 5770! az alatt ati HD48*0. időtállóbb lesz. NV uj cucca a FREMI meg most nézem késik...pedig arra is nagyon kiváncsi vagyok. annyi biztos hogy roh*dt drága lesz
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4801 üzenetére
Szerintem ne sírjál, mert olcsóbb volt a 98GT mint ahogy eladtad a 96GT-t. Szóval, ahogy a filmben is volt: POFA BE!!!
-
-royalflush-
tag
válasz
stephenpoe #4799 üzenetére
hát nem egyszerű tényleg de előre is köszi srácok..csak nekem valamiér szimpatikusabb az nvidia...de ez az én hülyeségem..mindenesetre megfogadom a tanácsokat.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4794 üzenetére
lényeg, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat
itt is nézz szét! daniel_k listájából hiányzik az xtreme audio..
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4764 üzenetére
Ez a driver CD amit nem kaptál hozzá, bár nem értem használt volt a cucc?
Mert a gyártó honlapján (Creative) ott a termékhez van driver CD is.
Na mind1 fent megadtam a linket, ezzel menni fog. Vagy kékhalál, rendszervisszaállítási pontot szerintem csinálj, nálam kékhalál volt XP-s creative driverrel, sőt még valamelyik Vistással is, szóval nem olyan jó még ez a Windows 7 ahogy beharangozzák, mindenesetre, ha valamit nem stabil és stabiltra gondolok akkor Windows-ok közül a XP-re gondolok... Bízok benne h. jó lesz. Majd írj vissza h. mi a helyzet. -
törölt tag
válasz
stephenpoe #4772 üzenetére
Szerintem ezzel működni fog próbáld meg.
http://www.filefront.com/7720868/SB_X-Fi_Xtreme_Audio.rar/
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4786 üzenetére
Jól kiugráltam magamat, az tény. Mélg most is izomlázam van
Hogy-hogy csipog?...amúgy stabil a gép? Most mennyin hajtod a procit?
Jó kis bill. Nekem nem szabad ilyen szépséget vennem, mert nem tudok rá vigyázni...nálam sajna fogyó eszköz az egér és a klaviatúra, bedig nem püfölöm
Q6600 az másvilág, mint egy kétmagos...majdnem én is beleugrottam egybe, de hál isten volt szerencsém kipróbálni, és nem hoz annyi pluszt, hogy váltani kéne a két magosról
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4781 üzenetére
Segítenék én is Lali, de annyira nem vágom, hogy most mi lehet nálad a baj...
XP-vel nem próbáltad?
(#4782) stephenpoe ...reggel fél hatkor értem haza a mókából. Olyan hangos volt a zene egész este a partyn, hogy még otthon is csengett a fülem
Meg kiszáradtam, mint a dög -
törölt tag
válasz
stephenpoe #4774 üzenetére
9 pin mini din to 3X3.5 hangfalhoz kaptam egy ilyen kábelt, valamelyik driver nem úgy kezelte a kimeneteket, bár nem emlékszem pontosan a storyra.
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4774 üzenetére
Okés, megköszönném a tuning beállításokat, ha itt elküldenéd PÜ-ben.
-
Maxxter
senior tag
válasz
Itt már mindenkinek csili-vili csudi jó hangkártyája van. Csak én lógok ki a sorból
Ki is fogok egy ideig
Grat hozzá
-
törölt tag
válasz
Szia!
Creative Audigy SE SB0570 tipusú hangkártyám van minden oprendszeren okés, Windows 7-en (Bass) basszus nélkül szól, amúgy tökéletes.
Van egy fordított kábel amit csatlakoztatsz és megcseréli a hangokat a hangfalon, valószínű ilyen a hangdriver és alkalmazni kell azt a toldót.
Gondolom ebből kifolyólag nálad sincs basszus?
-
grunge
addikt
válasz
creative drivers...
ezért adtam el az audigym
nézz be a topicjába, daniel_k nevezetű világhírű úrieembernek vannak moddolt működő driverei vista/win7 alá
Józanságtól mentes BUÉK mindenkinek
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4712 üzenetére
Biztos van olyan amit tudok, de ebbe a témába nem tudok beleszólni, csak annyi, hogy én inkább bootolgatnék, mint így futtassam.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4703 üzenetére
Aha...jópofa.
Ez mennyire terheli meg a gépet, hogy így két rendszer fut egyszerre? -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4695 üzenetére
Tesó...mi az a virtual box?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4692 üzenetére
A Dragon Age-el vigyázz, mert ha rákattansz akkor a családodtól veszi el az időt.
Több száz óra játékidőt ígér a leírások szerint. A magyar Game Star 94%-ra értékelte a játékot.
Valami eszméletlen hosszú. 14GB-nyi a játék....nem kicsi. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4686 üzenetére
Sokan dícsérik a Dirt 2-őt....nálunk is egy-két kolléga rákattant
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4612 üzenetére
nekem 45-46 fo kalapon, hogy nincs rajta ház oldala. mivel neked egy slotos, nem vészes. nyáron nekem 70fok felett kapcsolt csak feljebb a venti..szoval no para
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4612 üzenetére
Lehetne kevesebb. Nekem most 38 fokos, hogy semmire nem használom. Valószínű ezért olyan meleg a hátulja is.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4609 üzenetére
Jééééé, olyan a lapod, mint az enyém
Ezt a hűtést gyorsan ledobnám róla, szerintem semmit sem ér. De azért nézd meg Everestben, hogy hány fokos, mert lehet meleg, de attól csak 40-50 fokos. Mint az én NB-m, 30 fokos (elméletben) Everest szerint, de a bordán tojást lehet sütni. -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4607 üzenetére
Nem nevezném normálisnak
Nekem a 96GT üresjáratban 45fokos a gyári hűtővel, a hátulja tapintásra sem érződik nagyon melegnek. Ha ennyire melegszik az gáz...de amit most vettem 4650-et az is ilyen, hogy leég a kezem olyan meleg a hátulja. Volt egy 6800GT-m, ha játszottam vele 132 fokos volt
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4604 üzenetére
Tudsz te boltot kötni
30 dodo maradt rajta, tesók között is 5000Ft.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4601 üzenetére
nem hinném hogy pont e miatt lenne gyorsab ba boot
drivert cseréltél? attol már inkább valószínűbb. az OpenGL egy programozási környezet. olyan mint a directX. a driver tartalmazza mindkettő támogatását.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4599 üzenetére
akkor tartsd meg!
OpenGL-t? mármint mire gondolsz pontosan? alapból benne kell legyen a driver-ben.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4595 üzenetére
nincs rajt táp csatlakozó, viszont rajt van hogy 'eco'. húúú még rímel is
Ez az nvidia green széria egy darabja. hamár ujat nem adnak ki, akkor visszavesznek
csökkentett órajelek, feszültségek, kisebb energia felvétel = kisebb teljesítmény. A magja valószínű már 55nm-es. megnézném hogy gyorsabb-e egyáltalán egy 9600GT-nél. Foggyasztásra tuti jobb és kevésbé is fog melegedni.
(#4594) Maxxter: piros nap, ja
vagy kevés fesz az NB-n vagy a ram-on. de tedd unliked-re és állítsd be a memót külön 800-ra. esetleg vedd vissza a ramot 666-ra és probáld meg ugy az fsb-t huzni. evvel a modszerrel közelebb kerülsz ahhoz, h minek kell több kakaó. aztán fogd rá a nyuszira!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4595 üzenetére
Ezen tényleg nincsen. A másik csati ventihez van. A táp nagyon elbújt. Lehet nem is kell neki, ami érdekes. Ki kell próbálni, csak ez maradt
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4590 üzenetére
A 9800GT gyorsabb, ha jobbat akarsz azt tartsd meg.
Nincsen rajta tápcsati, az érdekes
Ha 9600GT-n van ezen is kellene, hogy legyen.
Most vettem egy 4650-et, azon nincsen, de nem is egy kategória a két kártya.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4569 üzenetére
Nem is úgy gondoltam
csak leírtam amit kérdeztél
Ez főleg apa munkája, sajnos nekem nem volt elég időm dolgozni rajta.
Köszönöm
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4567 üzenetére
Kb 600...lehet több...de kevesebb is
Csak 90%-os sperr van benne
A 3 kerék azért van, mert bogár hátas az út és mikor átmegyünk rajta és nem keresztben, akkor megemeli magát, ennyi
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4564 üzenetére
Még a kanyart is gyök kettővel veszem be, úgy vigyázok a kicsikémre
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4533 üzenetére
Akkor maradunk a jól bevált 775-ös rendszernél és egy stabil Win7-nél.
A te negatív tapasztalatod is azt támasztja alá, hogy soha sem szabad egyből beleugrani az újdonságokba.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4513 üzenetére
Cső Lali...
Melegszik az i7-es?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4486 üzenetére
nekem is volt iylen régebben. módosítottam a fiókom jelszavát, legyalultam a rendszert. amióta a live 2009-est használom az msg plus kiegészitővel, még nem volt iylen esetem. (kop-kop). márha használásnak lehet nevezni azt, amennyit "használom"
(#4487) buherka: üdv néktek! ne maradjatok szárazon
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4486 üzenetére
Az MSN mindig is gy szemét spy-program volt és az is maradt.
Most PH talin vagyok...megy az evés-ivás
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4477 üzenetére
ki volt a chip szállito? akkor ök kurták el
valamelyik csúcs-kategóriás szériát is visszahivták pont emiatt.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4475 üzenetére
jah...nem volt kedvem szarakodni, akár uj széria akár nem. azóta próbálok mindenkit lebeszélni arról a vacakról
árához képes sokkal jobb joyt is lehet kapni
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4473 üzenetére
előfordulnak iylen gixerek. nekem a logitech force joyommal volt ez. állandóan futkoztam vele vissza...aztán kaptam egy uj szériásat, amit egyből el is adtam...
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #4465 üzenetére
Hello!
1-) -Bios Setup->
Power Management Setup (itt vannak azok a beállítások amikkel, sikerülhet megoldanod a problémádat)2.) -CMOS memória törlése. (Clear CMOS memory)
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4465 üzenetére
Hello! az igen. bisoban lan boot vagy valami hasonló beállitást néztél? nincs most egyéb ötlet erre
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4446 üzenetére
Hát nem tudom...én csak Ultimate-et használnék, mert az a full verzió. A Professional-ból ki van hagyva ez-az.
(#4447) stephenpoe...privátan lehet, hogy tudok segíteni -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4437 üzenetére
igyekszünk-igyekszünk
(#4434) grunge ...ja...már egy-két stratégiát nyomtam is a gépen. Tök jó, hogy semmi hangja, nincs a gépnek. Csak a 7200-es vinyó hangját lehet hallani egy picit, ha ágyban nyomkodom a noit
Már kínomban felraktam a XP-t, hanyagolom a Win7-et, mert nem igazán támogatott még erre a notira. Főleg itt a kapcsolható VGA-ra is gondolok.
Valahogy az XP-t gyorsabbnak érzem ezen a notin.
Most egyenlőre elvagyok így is. -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4374 üzenetére
Mivel a régi bios nem ismeri fel a 45nm-es procit, ezért normális a fekete képernyő. Tehát a gép a postolásig sem jut el
Hiába állítod be a régi procival az FSB-t, attól még az újat totál 0-ról indítja. Vagy rosszabb esetben kérni fog egy bios resetet.
Tehát a sorrend...
1. Régebbi 65nm-es procival bios-t frissíteni, akár az 1.8-as biost feltenni.
2. Új 45nm-es proci be.
3. Bios reset...kikapcsolt állapotbanÍgy mennie kell
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4367 üzenetére
szép kis történet.
egy ismerősödnek nincs E8*00as cpu-ja? legkönynebb az lenne, ugy ki tudnád próbálni a 18as biossal, hogy megy-e rendesen neked is a E0ás stepping.
Nagyon szép ház
nekem is ez van, csak a "sima" kivitel. meghekkeltem az oldalát, két 14centis venti forog rajta. ebben aztán semmi sem fog tulmelegedni
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4363 üzenetére
Újat veszel? ebben esetben nagyon nagy valószínűséggel E0 steppinges lesz. ezekhez tedd fel az 18as biost midnenképp.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4359 üzenetére
ahogy buher mondja, kezeli az 1333-at, más lesz itt a baj. milyen steppingje van az emlitett prociknak? C0-ás megy 16os biossal, az E-s viszont nem...próbáld meg ezt. evvel mennie kel al fórum szerint. viszont a hőmérsékeltet rosszul jelzi ki, le kell tiltani majd a CPU Temp. shut down funkciót.
(#4360) buherka:jaja, pcie-hez kell az a floppy kábel szerű képződmény. ez az egyik ok amiért sima pci slotosat szeretnék. nomeg a lap kialakitása miatt is jobb választás. eddig csak jót olvstam a xonarrol, nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4359 üzenetére
Ha nem az 1.6-os Bios volt fenn a lapon, akkor lehet hogy nem is fog elindulni...ezt én is eljátszottam a E8200-es procimmal.
45nm-es procikat a lap, csak az 1.6-ostól felfelé támogatja.
Miután fenn van az 1.6-os Bios, utána nem árt egy bios reset sem...mert ez nekem segítettAmúgy meg nem csak az 1066-os FSB-t támogatja a lap, hanem az 1333-ast is.
Arról nem is beszélve, hogy én alapfeszen 1600-as FSB-n hajtom.Pl. itt is írja, hogy támogatott az 1333-as FSB
....tehát annak a procinak mennie kell
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4347 üzenetére
F5?...Hmmm.
Legyen...
Lényeg, hogy sikerül. Amúgy nekem is van egy PCI-os Rage Pro kártyám. Nagyon baba kis cucc. Ezt használom tesztkártyának, mert minden gépben van PCI csati -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4340 üzenetére
Rakd újra a rendszert...kb fél óra
Ha beleszaladok, valami ilyesmibe, ezt csinálomVagy csinálj a Windowsban egy visszaállítási pontot...az is szokott segíteni
Vagy F8 csökkentett módban és ott is buherálhatsz...kissebb felbontással
(#4345) grunge ...remélem csinálnak valami épkézláb felületet, mert ez nagyon fuck.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4340 üzenetére
legegyszerűbb, ha csökkentett módban inditod ijenkor ujra a gépet. akkor be lehet állitani kisebb felbontást! (boot-kor nyomva tartod az F8-at) most látom ez nem jött be...akkor szedd le a drivert, és dobd fel ujra. neme a csökkentett mod megoldotta ha belefutottam iylesmibe
buher: a kezelőfelület maradni is fog, nekem sem oylan mint a gyári xp-s driverrel. viszont működik minden ficsör
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4328 üzenetére
ja-ja...addig dicsértétek a 7-est, míg beadtam a derekam.
Nekem is bejön. Most még össze kellett kaparásznom hozzá a drivereket, de így mostmár nekem is faszán futtávsegítséget---ezmiez?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4288 üzenetére
felbontása. pl: 1680*1050. nekem a 22"-os samsung wide monitorom ekkora felbontással megy. TFT-knél arra kell figyelni, hogy a legnagyobb, azaz a nativ felbontásban adják a legjobb képet. full HD az valami 1920*1200 körüli. ekkora monitorokhoz már bika videokártya kell, ha játszik is az ember
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4267 üzenetére
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4267 üzenetére
Keresem....
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4261 üzenetére
Az Everestet, meg elküldöm ma este privátban.
Igen... a E8xxx-es proci szépen hasít ebben a deszkában. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az alapfeszes tuningot is jól bírja az E8200-es "drágaszágom"
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4252 üzenetére
Azért be-be nézek a totyikba....elvégre, még én is Fatal1ty-s vagyok
, meg amúgy is...
Gondom, nem volt ezzel a Fatal1ty hűtéssel, csak nem éri meg az árát...ennyi. A 8800GT-re már kevés volt. Azért vettem meg, mert nagyon olcsón jutottam hozzá, meg hát ugye Fatal1ty
Ezek a Zalmi hűtések szerintem 2000 felett már hangosak.
Most VF1000-et használok...na ez már döfi. 1500-as fordulaton használom, így nincs hangja.Ha kell everest, akkor küldök privátban
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4247 üzenetére
Cső Papi
Nem hinném, hogy túlmelegedne a kari ezzel a Zalmi VF900 ledes verzióval. 9600GT nem is nagyon forrófejű.
Hozzáteszem ,hogy a 4 db. rögzítőcsavarját, ami tartja a hűtést, azt egyenletesen húzd meg. Mivel ha megbillen rajta, akkor sajna nem érintkezik rendesen és így jobban is melegedhet +nem kell agyontépni a csavarokat, csak érzéssel.
Nekem is volt ilyen coolerem, csak a Fatal1ty FC-ZV9 verzió. Tök ugyan az mint a tiéd, csak le van nikkelezve + fel lehet tekerni 3600-as fordulatra, amitől helikopter hanga lesz.
Everest-el tudsz hőfokokat monitorozni. Az új 5.0....ás verziók már megbízható értékeket mutatnak.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4247 üzenetére
terhelve nem sok a 60 fok, nyugalmi állapotban viszont kicsit az. ez a zalman nagyon baro, jol mutat a karin!
naja win7-hez nincs hivatalos magyar nyelvi csomag, viszont itt a ph-n a win7 forum első hozzászolásában van link. ezt tettem fel, tökéletesen működik, ékezetek is vannak
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4245 üzenetére
Máris jobb!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4243 üzenetére
Kocsi? Van!
Én? Élek!
Egyéb kérdés? Nincs! Helyes, ülj kettes.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4239 üzenetére
ez elképzelhető, márcsak azért is, mert játéknál jelentkezett, és akkor izzadnak a vga-k. vga hőfok monitorrozásra pedig a GPU-Z a legegyszerübb megoldás. meg ha vga befűt, akkor egyből melegiti az NB-t is. jelenleg referencia hűtés van a vga-n? azaz egy slot-ot foglal el az egész?
Reméljük megoldodnak a bajok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest