- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
Nagyon köszönöm...egy kedves Barátom (Buhi
)kisegített a Sentinellel,így a probléma megoldva.A xonar meglesz ,de nem az,mert az felujjított.Nem merem bevállalni....most szívok az 500-as F3-al,az is felujított.Csak akkor még nem tudtam....
Sz.tem DS lesz,PCI-s,csak talán kicsit később.Mindenkinek köszönöm a segítséget -
stephenpoe
tag
Köszönöm!Csak azért tettem fel a kérdést,mert ez most nagyon olcsó....Mindenkép' a PCI-E 1 be kell,hogy tegyem,mert a 2-be nem fér be,a videókárta hűtés miatt.Viszont pont emiatta cooler miatt,még játék közben sem langyosodik a vk. hátulja....Ehhez jó lesz a xonar
remélem.A D1 sajna nem elérhető a számomra.Ds-ben gondolkodtam,mert a xonarok közül az volt a legolcsóbb,de ez most még olcsóbb....csak jobban szeretnék PCI-t....
-
buherka
addikt
275Mb/sec...anyám
Az a 220Mb-os olvasás sem gyenge. Már én is filóztam, hogy beszerzek egy másik 320-as F1-et és hadd zóljon a hatlövetű.
Mondjuk így sem lassú a gépecske, csak már kezd kevéske lenni az a 1db. 320-as.Ha majd szervezünk valami, akkor rádcsörgök. Tudod...tartozol egy vaddisznó pörkölttel
A számod gondolom maradt...0670 5xxxxx8. -
buherka
addikt
Szevasz tesó....
Mi van veled? Hallottad, hogy Marsu kiment a németekhez melózni? De már haza is jött szegényke.
Majd mesélek.Ha jön a jó idő, szervezünk megint valami kis ereszd el a hajamat
Jönnöd kell!!!
Amúgy te tudnál mesélni, hogy mit megy két Samu F1 Raid0-ban
Látom az adatlapodon, hogy most sem aprózod el...2X500 F3....hujuj, mit mehet az.
Gondolom hamar feláll a rendszer -
buherka
addikt
Már olvasom is a tesztet...köszi
ilyen mini ITX szerintem felejtős, mert ahogy elnéztem szinte semmilyen izmosabb VGA-t nem tudnék belerakni, mert nem fér bele a házba.
Ahogy mondod baromi szűkös egy ilyen házikó. Igaz, hogy nem egy erőművet akarnék összerakni, de azért nem is egy low end gépet.
Köszi...tesó a tippeket -
buherka
addikt
Szevasz tesó
Az-az igazság, hogy még csak egy lehetőség volt ez a házikó, mert még valójában nem tudom, hogy mi lesz
Tény, hogy tetszik ez a plexis cucc.
Én is nézegettem ezeket a Zotac deszkákat. Nem éppen olcsók.(mondjuk meg kell fizetni a miniatűr fejlesztést)... ebbe a házba pont jó lenne.
Mennyire szűkösek ezek a kis házak? Nagyon?
Ezeknél a lapoknál gondolom a tuning is felejtős.Raknék bele valami izmosabb VGA-t, mert az a 9300-as lókakira sem elég.
Más...
Hétvégén ütközünk Marsu-nál Tóalmáson, ha minden jól megy. ...talán jöhetnél te is
Felveszlek valahol az Astra-val, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged