- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gubabela #11622 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. A legalsó pozíciónál lejjebb biztos nem fog menni.
Ha nem tervezed eladni, másnak odaadni vagy más nem fogja használni aki feljebb állítaná, akkor lehet nem érdemes foglalkozni vele.
Ha semmi problémád és kényelmes nem tudom mit csinálnék a helyedben. Kapsz új széket annak is lehet valami problémája, ha olyant fogsz ki.
Ugyanakkor a visszaküldés nem sok idő. Szétszerelés és visszacsomagolás, átadás. Majd jön a másik. Ez olyan kérdés amit mindenki magának tud megválaszolni. -
válasz
gubabela #11617 üzenetére
Haworth supportnak jelztem a problémát az email címükre írva. Küldtem egy fotót is hátulról a deréktámaszról, hogy melyik az a felső pozíció ahova visszaesik a támasz a maxhoz képest:
Küldték a visszaküldéshez a DHL tracking numbert és a doksit amit ki kell nyomtatni és ráragasztani a visszacsomagolt dobozra. A másik doksit pedig átvételkor aláírta a DHL és nálam maradt.
A tracking number megadásával a DHL oldalán kellett nevet, címet és átvételi időpontot megadni. Én valamikor délelőtt óra körül adtam meg az adatokat és még aznapra pár órával későbbre lehetett is kérni az elszállítás. Jött a futár, elvitte és utána a Haworth küldött is emailt az új szék várható érkezéséről, majd feladáskor a tracking number-ről. -
válasz
gubabela #11582 üzenetére
Valahol rátaláltam a magyarázatára annak, hogy EU-ban miért ad sok gyártó kevesebb garanciát, mint USA-ban. Ennek oka pedig az, hogy EU-ban a garanciának átruházhatónak kell lennie míg USA-ban ez nem így van. Ez azt eredményezi, hogy kevesebb terméket tudnak értékesíteni a gyártók EU-ban mivel a hosszabb garancia miatt még jobban megéri használt terméket venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest