Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestheee
tag
válasz
lockdown90 #12001 üzenetére
érzem hogy túl sokat enged, a lumbar is nyom, látszik is a háttámlán hogy hullámos, nem feszes mint a rim flexemen (utolsó kép), ez nem ilyen volt
-
LLKobe
veterán
válasz
lockdown90 #12001 üzenetére
Igen ez jogos kérdés. Az enyémen se kifejezetten feszes, de az teljesen rendben van, tart ahogy kell.
-
idegen lény
addikt
válasz
lockdown90 #11966 üzenetére
Azokat ki lehet szűrni, ha nem az öt csillagos értékeléseket olvassuk. Ha ezekből kevés van, az is jelzésértékű, meg persze az is, ha sok. Szerintem inkább az a félrevezető az értékelésekben, hogy a többségük "első napos" vélemény, és a székét lakva ismeri meg az ember.
-
idegen lény
addikt
válasz
lockdown90 #11966 üzenetére
BTOD is tesztelte két éve, csak még az eredeti szériát (NT001 vagy NT002), amin még külön mozgott a deréktámasz.
-
Marci112233
addikt
válasz
lockdown90 #11799 üzenetére
Még nem. Még értesítés se hogy hoznák.
-
undercover
őstag
válasz
lockdown90 #11760 üzenetére
Kösz a választ
Nehéz döntés ez a Zody vs Aloha.
-
Lokids
addikt
válasz
lockdown90 #11761 üzenetére
A haj jól ég és könnyen. De vigyázz, mert a szék is könnyen ég.
-
Cifu
félisten
válasz
lockdown90 #11761 üzenetére
Fájdalommentes megoldás nincs. Vagy görgőcsere, vagy szétszeded a görgőt. Bár nem tudom a Tiéd esetén milyen megoldással van a kerék megoldva.
Ha érdekel, [itt egy videó a kerék szétszedésről] . Amivel én találkoztam és hozzányúltam (Markus és társai, noname irodai székek), azok ilyen megoldással szétszerelhetőek voltak. De arra is volt példa, hogy a műanyag tört sajnos...
-
LLKobe
veterán
válasz
lockdown90 #11633 üzenetére
Többen a topikból is vettek már onnan széket, nem csak Zody-t.
Itt egy Zody-s tapasztalat pl., de kereső a barátod.Több olyat olvastam hogy patika állapotúak székek amiket megnézett, de olyan is volt aki azt mondta amit ő látott az le volt lakva, lötyögött az egész.
A használt cikk tényleg olyan bármiből hogy csak személyes megtekintés / vizsgálat után szabad megvenni. De emlékeim szerint lényegesen több volt a pozitív tapasztalat a bolttal mint negatív.
Viszont ha jól emléxem a szállítás elég borsos náluk, ennek érdemes utánanézni ha ezt szeretnéd.
Én személy szerint sosem jártam náluk.Még annyit hozzátennék, hogy mint minden szék a Zody se univerzálisan jó mindenkinek.
Brutál robosztus, nagyon össze van rakva, nagyon jó minőség, de nekem pl le kellett cserélnem, mert a karfa max magassága nekem 2-3 centivel alacsonyabb volt mint kellett volna. pedig nem vagyok magas.
Próbálni kell mindent. -
MiowMiow
újonc
válasz
lockdown90 #11603 üzenetére
Nem tudom, nem mentem el hozzájuk személyesen. De annyi előnye van a helyzetnek, hogy meg lehet őket nézni élőben.
-
MiowMiow
újonc
válasz
lockdown90 #11598 üzenetére
Mo-n használt Haworth-öt a Multibútortól lehet most venni, akiknek van 100db Zody-juk a kiírás szerint. Ők nem hivatalos Haworth partner, hanem amellett, hogy új székeket is árulnak, átveszik gondolom multi cégek leselejtezett de még funkcionálisan jó székeit.
A 10 év garancia + a 14 napos visszaküldés arra vonatkozik, ha valaki a gyártótól veszi meg az új széket. -
Ispy
nagyúr
válasz
lockdown90 #6592 üzenetére
Nem ezt akartam, volt egy olcsóbb, de arra várni kellett volna 3 hetet, így egy drágább lett: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest