- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
kiscapa #7291 üzenetére
Értem, csak nehezen tudnám elképzelni hogy olyan széket veszek ami csak nőknek van különben tönkremegy... amúgy kishazánkban nem csak pehelysúlyú hölgyek vannak, ahogy a világ más tájékán sem.
Istenigazából szerintem az ilyen 80kg kategória inkább szemét kategória, erre próbáltam utalni.
-
macilacus
senior tag
válasz
kiscapa #7283 üzenetére
Talán még annyit, hogy a gamer bárokba általában jobb gamer székek vannak, amit így ki is próbálhat a vendég. A Nyugati téri Barcraftba a három Nitro Concepts S300-as mellet három Noblechairs szék van, de nem tudom melyik típus
-
mikk2000
őstag
válasz
kiscapa #7283 üzenetére
Nincs ember aki neked erre látatlanban mond valamit.
Nyilván egy 80kg-ra hitelesített szék nem fog tönkremenni azonnal, ha egy 81 kg-os ember ráül, sőt emiatt a +1 kg miatt sose. Nyilván egy 100kg -os ember már jóval nagyobb súly, de azonnal nyilván nem nyírja ki a széket, hosszútávon viszont egyértelmű hogy nem tesz jót neki. Sok függ a használati szokásoktól is, egy állandóan hintázó tekergő 75kg-os ember széke hamarabb fog elpusztulni mint egy 85kg-ostól, aki leül és nyugton van.
A gyártó (forgalmazó) tudna neked pontosabb adatokkal szolgálni, de ő már elég pontos adatokkal szolgált ha azt mondta hogy 80kg a szék teherbírása....
Amúgy ezek gyerekszékek ilyen kis súlyra hitelesítve?
-
atee
őstag
válasz
kiscapa #4067 üzenetére
Régebben voltam a rufusz computerben az alle mögött venni valamit. Ott volt kirakva próbára 3 szék is akkor.
Nem tudom, hogy ma mi a helyzet és azt se tudom mik voltak akkor éppen kirakva. Viszont az oldalukon sokféle gamer széket árulnak! Lehet érdemes ránézni... hátha van kirakva most is. Akár Noblechairs is lehetne, hiszen forgalmazzák azt is!De amúgy ebben a pixel van otthon leginkább! A helyükben én rámennék a Noble székekre is. Mert sehol nem lehet próbálni őket a legjobb tudomásom szerint itthon!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest