Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandroo
tag
A Secretlabnál 60-70 €-ós Valentin napi kedvezmény van !!!
Én persze előtte rendeltem.ErgoChair 2 -t összeszereltem. A Titan XL-t könnyebb volt ( informatív útmutató ). Itt is van instrukció...de nem olyan jó. Azt nem írják, melyik csavar hova való. 2 féle átmérő, külömböző hosszokban. Gondoltam, majd darabszám szerint... Véletlenszerűen van pluszban csavar és alátét is. Nem-nem hagytam ki semmit.
Azért könnyen megoldható.
Csomagolás: Dupla papírkarton. Buborék fólia jó bőven. Nem tud megsérülni szállítás közben. Érzésre, a Titan XL-nél mérnökök tervezték a csomagolást is, semmi fölösleges. Összeszerelés után, a minőség teljesen rendben. nincs kifogásolható rész.
Amiért nem a MERRYFAIR WAU 2-lett, mert nem állítható az ülőfelület. Itt előre - hátra, + dönthető is. Árban hasonló. Nem tudom, az 1000 €-s kategória mivel lenne jobb.
Igazából nem próbáltam ki semmilyen széket. Nekem egy őskövület főnöki székem volt.Bőr kirepedezve, gázrugó, hintamehanizmus defekt. Ehhez képest bármi jobb, majdnem... A fiamnak van egy DX Racer széke. Nyomja a combom a csőváz.
Az olcsó székeket magamtól is kiejtettem azonnal. Megtaláltam a Noblechairs Hero-t. Aztán rátaláltam a fórumra. Az utólsó 3-4 hónapot olvastam végig az aktuálitás miatt. Így jött a Secretlab Titan a képbe, majd az ErgoChair2. A tanácsaitok alapján.
Ezúton köszönöm meg a segítségeteket.
A terv szerint a Titan az étkező-Nappaliba kerül, az Ergo az íróasztalomhoz.
A feleségem azt mondta a Dx Racer az nagyon jó lesz Neki... majd ráült az Ergo-ra.
" Én nem adtam volna érte ennyi pénzt." ,majd 4 órát dolgozott rajta. Mondom Neki, behozom a székét. " ÁÁÁ, hagyd, nem kell. Jó ez is." Újabb 3 óra munka után... " Nem is olyan rossz ez. Sőt..." pedig be sem lett pontosan állítva Neki.
Mind a kettő bejött. Kockáztattam a választásnál.
A helyes, ha vásárlás előtt kipróbálja az ember. Viszont van amit nem tud. Így marad, hogy más tapasztalatára hallgat.
A Secretlab abszolút professzionális. Nem tudok belekötni. Az ülőfelület kemény, hja, talán. Nem érzem. Egyszerűen csak ülök rajta. Sokan veszik. Ritkán említik az ülőfelületet. Egyébként elégedettek.
Az Ergo-ról nincs túl sok tapasztalat. (még nekem sem.)Egyszerűen ez is jó. Remek ár-érték . Amit szoknom kell, a kartámasz nem fiksz. Nem kell gombot nyomni az állításhoz. Ha belekapaszkodok, elmozdul hat.
Nem bántam meg egyiket sem. Biztosan maradnak.Amit észrevettem a fórumon, hogy azok az emberek kérnek tanácsot, akik testméretben nem átlagosak. Nekik nem könnyű megfelelőt találni. Megerősíteni tudom a korábbi tanácsokat.
Secretlab , Noblechairs.
Irodai székben szóba jöhet az ErgoChair 2-is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért könnyen megoldható.
LLKobe