Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mandroo

tag

A Secretlabnál 60-70 €-ós Valentin napi kedvezmény van !!!
    Én persze előtte rendeltem.

ErgoChair 2 -t összeszereltem. A Titan XL-t könnyebb volt ( informatív útmutató ). Itt is van instrukció...de nem olyan jó. Azt nem írják, melyik csavar hova való. 2 féle átmérő, külömböző hosszokban. Gondoltam, majd darabszám szerint... Véletlenszerűen van pluszban csavar és alátét is. Nem-nem hagytam ki semmit. :) Azért könnyen megoldható.
    Csomagolás: Dupla papírkarton. Buborék fólia jó bőven. Nem tud megsérülni szállítás közben. Érzésre, a Titan XL-nél mérnökök tervezték a csomagolást is, semmi fölösleges. Összeszerelés után, a minőség teljesen rendben. nincs kifogásolható rész.
    Amiért nem a MERRYFAIR WAU 2-lett, mert nem állítható az ülőfelület. Itt előre - hátra, + dönthető is. Árban hasonló. Nem tudom, az 1000 €-s kategória mivel lenne jobb.
    Igazából nem próbáltam ki semmilyen széket. Nekem egy őskövület főnöki székem volt.Bőr kirepedezve, gázrugó, hintamehanizmus defekt. Ehhez képest bármi jobb, majdnem... A fiamnak van egy DX Racer széke. Nyomja a combom a csőváz.
    Az olcsó székeket magamtól is kiejtettem azonnal. Megtaláltam a Noblechairs Hero-t. Aztán rátaláltam a fórumra. Az utólsó 3-4 hónapot olvastam végig az aktuálitás miatt. Így jött a Secretlab Titan a képbe, majd az ErgoChair2. A tanácsaitok alapján.
    Ezúton köszönöm meg a segítségeteket.
    A terv szerint a Titan az étkező-Nappaliba kerül, az Ergo az íróasztalomhoz.
    A feleségem azt mondta a Dx Racer az nagyon jó lesz Neki... majd ráült az Ergo-ra.
    " Én nem adtam volna érte ennyi pénzt." ,majd 4 órát dolgozott rajta. Mondom Neki, behozom a székét. " ÁÁÁ, hagyd, nem kell. Jó ez is." Újabb 3 óra munka után... " Nem is olyan rossz ez. Sőt..." pedig be sem lett pontosan állítva Neki.
    Mind a kettő bejött. Kockáztattam a választásnál.
    A helyes, ha vásárlás előtt kipróbálja az ember. Viszont van amit nem tud. Így marad, hogy más tapasztalatára hallgat.
    A Secretlab abszolút professzionális. Nem tudok belekötni. Az ülőfelület kemény, hja, talán. Nem érzem. Egyszerűen csak ülök rajta. Sokan veszik. Ritkán említik az ülőfelületet. Egyébként elégedettek.
    Az Ergo-ról nincs túl sok tapasztalat. (még nekem sem.)Egyszerűen ez is jó. Remek ár-érték . Amit szoknom kell, a kartámasz nem fiksz. Nem kell gombot nyomni az állításhoz. Ha belekapaszkodok, elmozdul hat.
    Nem bántam meg egyiket sem. Biztosan maradnak.

Amit észrevettem a fórumon, hogy azok az emberek kérnek tanácsot, akik testméretben nem átlagosak. Nekik nem könnyű megfelelőt találni. Megerősíteni tudom a korábbi tanácsokat.
    Secretlab , Noblechairs.
    Irodai székben szóba jöhet az ErgoChair 2-is.

Új hozzászólás Aktív témák