Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
langerius
csendes tag
Sziasztok,
szeretném lecserélni a kb. 10 éves Ikea Markus székemet. 181 cm vagyok, és 125 kg.
Nem ülök már annyit a gépnél, mint régen, néha néha egy 2-3 órás játék, de semmi több.Olvasgattam a fórumot és tisztába vagyok vele, hogy mik a jók Herman Miller, Steelcase, Haworth stb…, de az áruk újként nagyon durva.
Felújítottat semmiképpen sem akarok, időm, sem energiám Pestre rohangálni próbálgatni, nézegetni, a Multibútornál meg társainál.
A keret nagyon max. 200 ezer, de ha lehet inkább alatta. Barátom, aki nálam is nehezebb (kb. 140 – 150 kg) egy nálunk nem ismert HJH Office német gyártású széket hajt már több mint 7 éve, és egy deka recsegést, ropogást nem észlelt, ugyanolyan mint újkorában, és az a testsúly terheli rendesen.
Erről lenne szó:
INSTRUCTOR XXL T I | Leder/Netz - XXL Drehstuhl Schwarz
Ez most 569 euro, lenne rá most 20% kedvezménye, így árban sem lenne rossz, mivel magyarba nem szállítanak, én meg szerintem csak nyár elején mennék ki Ausztriába, keresnék egy olyan, Magyarországon is elérhető, hasonló lehetőséget. Persze ha nincs ilyen, akkor berendeli nekem magához Bécsbe, és majd mikor megyek elhozom.
Ha rendelném, akkor lehet inkább ennek a fejtámlás verzióját venném:
INSTRUCTOR T I PRO | Stoff/Netz - XXL Drehstuhl Schwarz
Ez a kedvezménnyel 500 euro lenne. Azt mondom ez még okés lenne max.
Szóval a kérdés az, hogy tudtok e ajánlani, új, nem felújított, nyilván nem a top márkákhoz tartozó, de bevált, nagy teherbírású, hasonló széket, mint a linkeken lévő.
Ő azt mondta mikor keresett, hogy neki „gamer” szék nem kellett, ergonomikus irodai széket keresett, és hirtelen megvette ezt, mert csak az volt a lényeg hogy minél nagyobb teherbírása legyen (200 kg), és ez bevált neki.Én sem szívesen vennék gamer széket, mert megtehetném, hogy veszek egy Secretlab Titan Evo-t, vagy egy Noblechair Legendet, de inkább ergonomikus nagy teherbírású irodai széket keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest