Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• langerius

csendes tag

Sziasztok,

szeretném lecserélni a kb. 10 éves Ikea Markus székemet. 181 cm vagyok, és 125 kg.
    Nem ülök már annyit a gépnél, mint régen, néha néha egy 2-3 órás játék, de semmi több.

Olvasgattam a fórumot és tisztába vagyok vele, hogy mik a jók Herman Miller, Steelcase, Haworth stb…, de az áruk újként nagyon durva.

Felújítottat semmiképpen sem akarok, időm, sem energiám Pestre rohangálni próbálgatni, nézegetni, a Multibútornál meg társainál.

A keret nagyon max. 200 ezer, de ha lehet inkább alatta. Barátom, aki nálam is nehezebb (kb. 140 – 150 kg) egy nálunk nem ismert HJH Office német gyártású széket hajt már több mint 7 éve, és egy deka recsegést, ropogást nem észlelt, ugyanolyan mint újkorában, és az a testsúly terheli rendesen.

Erről lenne szó:

INSTRUCTOR XXL T I | Leder/Netz - XXL Drehstuhl Schwarz

Ez most 569 euro, lenne rá most 20% kedvezménye, így árban sem lenne rossz, mivel magyarba nem szállítanak, én meg szerintem csak nyár elején mennék ki Ausztriába, keresnék egy olyan, Magyarországon is elérhető, hasonló lehetőséget. Persze ha nincs ilyen, akkor berendeli nekem magához Bécsbe, és majd mikor megyek elhozom.

Ha rendelném, akkor lehet inkább ennek a fejtámlás verzióját venném:

INSTRUCTOR T I PRO | Stoff/Netz - XXL Drehstuhl Schwarz

Ez a kedvezménnyel 500 euro lenne. Azt mondom ez még okés lenne max.
    Szóval a kérdés az, hogy tudtok e ajánlani, új, nem felújított, nyilván nem a top márkákhoz tartozó, de bevált, nagy teherbírású, hasonló széket, mint a linkeken lévő.
    Ő azt mondta mikor keresett, hogy neki „gamer” szék nem kellett, ergonomikus irodai széket keresett, és hirtelen megvette ezt, mert csak az volt a lényeg hogy minél nagyobb teherbírása legyen (200 kg), és ez bevált neki.

Én sem szívesen vennék gamer széket, mert megtehetném, hogy veszek egy Secretlab Titan Evo-t, vagy egy Noblechair Legendet, de inkább ergonomikus nagy teherbírású irodai széket keresnék.

Új hozzászólás Aktív témák