Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
LLKobe
üzenetére
A tartósság fontos szempont, de szvsz a kényelem az elsődleges. A magam részéről ha beleülök egy székbe, kb. 2 mp eldönteni, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy alapból kényelmetlen (nyilván utána további szűréseket célszerű tenni).
Anno már vagy 5-6 éve volt, hogy kerestem a megfelelő széket ezerrel, de nem találtam semmit. Eredetileg akkor 50K-t szántam rá, aztán azt felemeltem 70K-ra, majd 100K-ra, de még annyiért sem találtam megfelelő versenyzőt (tény, hogy az itt ajánlott helyeket és forgalmazókat nem kerestem fel). A vége az lett, hogy vettem egy 40K-s széket a Kika-ban, ami le volt árazva 20%-kal (így 32K-ért hazavittem): nagyon kényelmes volt. Talán még mindig azt használnám (pár a PU bőr jó eséllyel megadta volna magát ennyi idő alatt), ha nem kezdett volna el nyikorogni. Elég halkan tette mindezt, de engem zavart. Akkor kicsit jobban beleástam magam a témába, és mivel volt egy masszív leárazás a Markus tekintetében (valami 30K-ért vettem a szövetes verziót...), megvettem azt. A helyzet iróniája az volt, hogy miután összeraktam a Markust, még egyszer ránéztem a korábbi székemre, és megtaláltam hogy hol nyikororog...
Egy csepp olaj, és máris tök jó volt, ugyanakkor mivel a Markus jobban bejött, a lányomnak meg új szék kellett, megkapta ő, a kis vékony csontú (kb. 50 kg a "versenysúlya"...
). Talán még ma is azt használná, ha nem tette volna tönkre az egyik (párnázott) karfáját azzal, hogy folyamatosan nekilökte az asztalnak, amiről a műbőr kikopott, kiszakadt azon a részen, ezért cserélve lett (új széket már ő választott magának).
Tanulság nem biztos hogy van, mindenesetre én inkább veszek nem ajánlott, de kényelmes ülőbútort, mint sokak által agyonhájpolt (elsősorban egyes gémer székekre gondolok), elvielg tartós de ugyanakkor kényelmetlen széket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy csepp olaj, és máris tök jó volt, ugyanakkor mivel a Markus jobban bejött, a lányomnak meg új szék kellett, megkapta ő, a kis vékony csontú (kb. 50 kg a "versenysúlya"...
). Talán még ma is azt használná, ha nem tette volna tönkre az egyik (párnázott) karfáját azzal, hogy folyamatosan nekilökte az asztalnak, amiről a műbőr kikopott, kiszakadt azon a részen, ezért cserélve lett (új széket már ő választott magának).