Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kurtz

aktív tag

válasz inf3rno #3567 üzenetére

Szerencsére valamiért van egy cseh nyelvű komponens listám + a számla fejlécén az alza.cz a.s. szerepel nem az alza.hu kft [bár ők pecsételték] így ha a magyar nem kezd vele semmit akkor megy az EU-s verzióhoz. :D + Az egyenlő bánásmódhoz való jogot baromi komolyan veszik még ídehaza is nemhogy az EU-ban.

A pénzvisszatérítést nekem jóvá kell hagynom, a vevő joga eldönteni a rendezés módját csak akkor kerülhet sor visszatérítésre ha a javítás, pótlás, csere nem volt megoldható [kísérletet kell rá tenni, vagy javíthatatlannak kell jelölni]. Ebben az esetben viszont ugye a piaci ár emelkedése miatt engem ér aránytalan kár ami meg felveti a GVH esetleges érintettségét akik ugye már folytattak eljárást az Alza ellen úgyhogy biztos nagyra értékelnék ha megtudnák, hogy MSRP-nek hazudják azt amennyiért ők árulták a gépet, vagy hogy "8 magos intel chip"-ről beszéltek egy AMD platform esetén.

Amúgy ha már az a cseh valami: valamiféle komponens listát küldtek nekem cseh nyelven de vannak rajta cseh koronában megadott árak is amit ha átszámolok kb 1,5 milla jön ki. Ez mégis mi az isten lehet? Látott már ilyet vki?

Új hozzászólás Aktív témák