- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
válasz
Boxer001 #5434 üzenetére
Tippelhetek? Enyingiek... (hogy finom legyek és polkorrekt) ? Esetleg több autónyi? Papírok nélkül, lopott kocsival, körözés alatt? Mert úgysem lesznek megbüntetve érte? De a lényeg, hogy Pintér elvtárs megmondta - két hét alatt rend lesz, tehát ez már a rend.. ? De inkább ne politizáljunk...
-
GReddy
tag
Egy jó pont a rendvédelmi szerveknek: Huszas tábla (persze semmi nem indokolja az ég egyadta világon, de hát ugye magyarország) és hát siettem. (190+ km/h) Amikor a főrendőr utólért elfogadta a magyarázatot az esetre, és egy szóbeli figyelmeztetéssel megúsztam. (Jogos volt egyébként, a gyerek láza éjjel felszökött 40 fölé, három perc alatt kellett két kerülettel arrébb menni, nem volt egyszerű) Persze, utólag simán feljelenthetett volna, mert úgyis arra hivatkozok, hogy a kresz bármelyik szakasza megszeghető, ha emberélet van veszélyben, de NORMÁLIS volt. Köszönettel utólag is.
Más, tegnap. Szépséges csepel, rendőrség előtti kereszteződés, jön a hév, piros a lámpa, azaz balról senki nem JÖHET, NÉNÓ SEM, a faxparaszt barom állat meg éppen unalmában feltart xxx tucat autót, mert olyanja van, hogy most akkor nem kanyarodhat senki jobbra... Fura, nekem sok kalandom 17 év alatt nem volt velük.. pedig én is megyek, de csak normálisan, mint a többi, nem megyek ötvenes táblánál (általában) kilencvennel, szaal, azt hiszem az a lényege, hogy ne lógjál ki a sorból, akkor békén hagynak. Szerintem... És én is túl vagyok az 500-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest