- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Mortel #62772 üzenetére
Az fpsVR alapból a bal kezedre rakja ki az értékeket, de ezt át tudod állítani.
Ami viszont fontos, hogy szerintem ne az FPS-t nézd, hanem a frame time-ot, ami 90 Hz-en 11ms körül kell hogy legyen. Az FPS egy átlagos érték, kb annyira értékes adat főleg VR-ban mint a KSH átlagbér statisztikája.
Amúgy ha teljesítmény problémáid vannak, akkor én elsőnek az Afterburnert törölném le, évek óta az összes rejtélyes problémák gyökere.
-
sheep
addikt
válasz
Mortel #62333 üzenetére
Quest 3-hoz MSFS alá vmi combos 13900k vagy 14900k kell, és 4090 alatt ne is álmodj róla hogy folyamatos 30 fps felett legyél. A cpu és a gpu is gyenge nálad.
A MSFS 2024 2 hónap múlva jelenik meg, elvileg javítottak a teljesítményes de pl. az ajánlott gépigény 64gb ram, szóval én nem nagyon reménykedek hogy sokkal jobban fog futni. -
gulasoft
őstag
válasz
Mortel #40195 üzenetére
Lehet hozzá 30e körül lencsét kapni amit be lehet rakni. Az index az igazi mert ott nem csak a szemtávolságot tudod állítani viszzintesen, hanem a lencsét közelíteni és távolítani is tudod a szemedhez. De az 350.000Ft. Viszont kollégám szemüveges, elég durván, és azzal a plusz kerettel amit adnal a Q2-höz simán tudja használni.
-
bali777
aktív tag
válasz
Mortel #40195 üzenetére
Szia!
Én olvasáshoz, ha nincs elég fény egyes szemüveget használok. Mielőtt megvettem a Quest2-t, utánajártam a dolgoknak. Ahogy Nergalos is írta, elvileg benne van az alapcsomagban a szemüveg távtartó keret és az arcvédő párna. A párnához mindenképpen rendelj szilikon huzatot, azt nagyon könnyű tisztítani. Vastag keretes szemüveggel teszteltem, simán befér alá. Ha csak olyan rövidlátó vagy, mint én, akkor nem kell szemüveg a Q2-höz, megfelelő a fókusztávolsága. Azt olvastam, hogy kb. másfél méter. Én nem használok szemüveget, nem erőlteti a szemem és megfelelően élesen látok.
Vannak erről youtube videók egyébként, én is ott néztem vásárlás előtt -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Mortel #12316 üzenetére
"Inkább játsszunk, mint fps-eket nézzünk szvsz..."
VR-ban ez nagyon nem igaz, de már sokszor kitárgyaltuk.
A CPU cseréhez grat! Azért még nézz szét a grafikai beállítások között, esetleg nézd meg az értékeket Oculus Tray tool-al és állítgass még kicsit. Lehet, hogy van benne potenciál még a jelenlegitől is nagyobb ugrásra egy okos grafikai beállítással.
-
tobias88888
őstag
válasz
Mortel #12281 üzenetére
1060 3GB szerintem elég a tisztességes VR élményhez kompromisszummal, szóval azt nem is kellene cserélned. A CPU viszont nagyon kevés, azt érdemes lenne cserélni. Ajánlani újonnan nem tudok egyetlen 1150es foglalatú procit sem, mert egy 8700K-t már megkapsz 110 ezerért. Használtan viszont egy 4790K-val 70-75ért nagyon jól jársz, nekem is az van és simán kihajt még egy GTX1080-at is.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Mortel #12281 üzenetére
Az is lehet, amit Solt írt, vagy próbálkozhatsz nVidia driver frissítéssel (ha nagyon régit használsz), mert volt ilyen hiba.
Ezen kívül keress rá kérlek ebben a fórumban az Oculus tray tool-ra, már többször szerepelt.
Azzal be tudod kapcsolni az FPS kiíratást, és ha azt látod, hogy nagyon ingadozik az FPS, akkor erőltetni tudod az ASW-t, hogy mindig 45 fps-sel menjen.Amúgy én hasonló géppel nyomtam az Elite-t régen, mint most Te, és állomások közelében tudott akadozni, de az azért volt, mert 45 és 90 fps közt ugrált.
Ha konstans 45fps-ed van, az sokkal jobb, mintha ugrál összevissza. Valószínűleg a váltások közt érzed az ugrálást. -
Callisto
őstag
válasz
Mortel #12113 üzenetére
Szia. Én is innen rendeltem alapos utánajárás után mivel fórumokon egyöntetűen ezt tartják a legjobb minőségnek. Teljesen elégedett vagyok vele. Az oldalon a rendelésnél a szemész által mért adatokat kell megadni, mellyel a szemüveged is készült. Fontos, hogy a távollátás számít, nem a közeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest