-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
válasz
BaKeSZ87 #53727 üzenetére
Azt mondja meg nekem valaki hogy az Oculus Airlink ami alapból az eszközön van ugyanazt a képminőséget adatátvitelt tudja wirelessbe mint a Virtual Desktop? (Q2 tapasztalat érdekelne ott hogy is van )
2 hétig tesztelném és csak akkor maradna ha normális képminőséget tudok elérni és jól akarom tesztelni feleslegesen pedig a Virtual Desktop ot nem venném (Goodlike módot tud vagy ahhoz hasonlót az Oculus Airlink is ? ) meg csak akkor ha azzal lehet " rendesen " a képminőséget kicsiholni.. ( Most még csak 5g wifim van , de valahol olvastam ha mondjuk 75 hz re állítja az ember mondjuk a Q2 őt akkor egész jó képminőséget lehetett wireless kicsiholni ) - Utángyártott vagy Oculus origi kábel témában is jöhetne pár tapasztalat még kinek mi vált be mi tölt ülős játékok és mivel húzható ki a játék idő plusz aksit nem biztos vennék .
Más :
Szégyen, hogy az Oculus még Magyarországra nem szállít... Sajnos nagyon periféria vagyunk még mindig igaz meg tudom oldani , hogy a Német rokonomhoz menjen és ő tovább postázza... Ha gariztatnom kell az EU Oculus központi címébe kell vissza küldenem az eszközt vagy ez hogy működik esetleg az Oculus Magyarországra is tud futárt küldeni vagy a vissza postát nekem kell fizetni? Gondolom a 14 napos elállásnál persze de irreveláns, hogy nem támogatott országból küldöm vissza csak a gari is érdekelne ilyen esetben hogy működik
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged