- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
válasz kovacsit #27168 üzenetére
Igazad van, nem látom át. Végül is csak 2014-ben tákoltam össze az első vr szemüvegem telefonból és azóta foglalkozom ezzel napi szinten, elképzelésem se lehet emiatt, hogy mit akarsz csinálni, nem láthatom át a problémádat.
Tök mindegy mit mondok, úgyse figyelsz rám. Mondtam, azt csinálsz, amit akarsz. Elnézést úgyse fogsz kérni, hogy igazam volt, de nem is kell, te fordítod az időd hülyeségre.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
lanszelot
addikt
válasz kovacsit #27168 üzenetére
Hello,
Ha a progi hiányzik, akkor több sikerrel jársz a mate 10 telefon vagy az android alkalmazások topikban
MÁS
Megvettem régen a Synth Riders -t, de pocsék zenék vannak benne, és nem is készítenek hozzá.
Megnéztem a Walking Dead -et, hát hiba halmaz, és nincs teleport. Gondolom a sorozat kedvelők ajnározzák, de amúgy rotty egy game. Arizona sokkal jobban meg van írva.
Skyrim: hááááát nem lenne rossz ha nem lenne ilyen xar.
Csakis saját véleményem, semmi több. Azért írtam ha vki gondolkodik rajtuk ne csak a húúúú de micsudi hejj ha - hozzászólásokat lássa.[ Szerkesztve ]
-
abydos
aktív tag
válasz kovacsit #27156 üzenetére
Szerintem ez minden téren felejtős. Most lehet megsértelek, de ha kicsit belegondolsz, akkor rájössz, hogy hülyeség is.
Szerintem egy programnak se engedi az android, hogy ilyen szinten overlaybe rákerüljön a teljes telefonra, majd még módosítsa is telepített programokat.
Ha meg megoldható valahogy, akkor is értelmetlen. Egyszerűbb, ha egy dobozt teszel a fejedre, amibe belerakod csak úgy a telefont és elindítod rajta amit akarsz. Úgyis 2D-ben látsz mindent, úgyse tudod mozgatni a fejed és közel se VR-nak való a telefonod, még akkor se, ha véletlen lenne benne giroszkóp.
Szóval vagy tartod a kezedben a telót egy fülessel, vagy ha nagyon ragaszkodsz az elképzelésedhez, veszel egy Oculus Go-t, ami erre való.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest