- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
válasz kovacsit #27156 üzenetére
Szerintem ez minden téren felejtős. Most lehet megsértelek, de ha kicsit belegondolsz, akkor rájössz, hogy hülyeség is.
Szerintem egy programnak se engedi az android, hogy ilyen szinten overlaybe rákerüljön a teljes telefonra, majd még módosítsa is telepített programokat.
Ha meg megoldható valahogy, akkor is értelmetlen. Egyszerűbb, ha egy dobozt teszel a fejedre, amibe belerakod csak úgy a telefont és elindítod rajta amit akarsz. Úgyis 2D-ben látsz mindent, úgyse tudod mozgatni a fejed és közel se VR-nak való a telefonod, még akkor se, ha véletlen lenne benne giroszkóp.
Szóval vagy tartod a kezedben a telót egy fülessel, vagy ha nagyon ragaszkodsz az elképzelésedhez, veszel egy Oculus Go-t, ami erre való.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
lanszelot
addikt
válasz kovacsit #27168 üzenetére
Hello,
Ha a progi hiányzik, akkor több sikerrel jársz a mate 10 telefon vagy az android alkalmazások topikban
MÁS
Megvettem régen a Synth Riders -t, de pocsék zenék vannak benne, és nem is készítenek hozzá.
Megnéztem a Walking Dead -et, hát hiba halmaz, és nincs teleport. Gondolom a sorozat kedvelők ajnározzák, de amúgy rotty egy game. Arizona sokkal jobban meg van írva.
Skyrim: hááááát nem lenne rossz ha nem lenne ilyen xar.
Csakis saját véleményem, semmi több. Azért írtam ha vki gondolkodik rajtuk ne csak a húúúú de micsudi hejj ha - hozzászólásokat lássa.[ Szerkesztve ]
-
abydos
aktív tag
válasz kovacsit #27168 üzenetére
Igazad van, nem látom át. Végül is csak 2014-ben tákoltam össze az első vr szemüvegem telefonból és azóta foglalkozom ezzel napi szinten, elképzelésem se lehet emiatt, hogy mit akarsz csinálni, nem láthatom át a problémádat.
Tök mindegy mit mondok, úgyse figyelsz rám. Mondtam, azt csinálsz, amit akarsz. Elnézést úgyse fogsz kérni, hogy igazam volt, de nem is kell, te fordítod az időd hülyeségre.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest