- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
VD-vel van egy külön gomb, GAMES felirattal, azt kell megnyomni, és akkor kikerüli a keretrendszert. Kapcsold be az OpenXRt is, így nem szokott teljesítmény probléma lenni.
De amúgy van olyan játék ami nem megy VD-vel, most így hirtelen a Phantom Covert ops jut eszembe, meg a Zombieland.
-
a2d2
addikt
Azért nagyon durva hova jutott a standalone mondjuk egy Journey of the Gods-tól kiindulva
[link]
Részemről majd jövőre, de ezt mindenképp behúzom majd.
Asgard's Wrath 2 is bő fél év után lett jó. Pedig az ráadásul megvolt ugye nulladik perctől. Eddig egyetlen helyen találkoztam eddig egy bug-al és az is megszűnt mikor újrateleportáltam a checkpointhoz.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
Isten hozott a klubban!
A referral linket hiába osztottad meg, mert már nincs az a jó világ mint régen. Egyrészt már csak 15%-ot ad, és 4$ creditet kap az ajánló, de ennél nagyobb probléma, hogy most már csak barátok (egymást követők) közt működik az ajánlás. Valahol logikus is, hogy ezt meglépték, az eddigi eljárás volt inkább csak "eltűrve" (a játékok reviewja másból se állt csak referral linkek megosztásából...) .
Illetve ilyen linkek megosztása ezen a fórumon is tilos, ami szintén érthető, ha kicsit belegondolsz.
@szacsee: ez így van, Magyarország nem támogatott, ezért a készülékre vonatkozó ajánlás (és azzal járó 30 pénzes kupon) is limitált volt eddig is, kellett hozzá egy külföldi tag, aki jól járt ezzel. Erre (gondolom) most már rátelepszik még ez a plusz korlátozás, hogy csak ismerősők/követők közt működik majd, de ezt nem tudom kipróbálni.
A lajosmizsei szürkeimportos Questfantomnak kicsivel több kattintgatnivalója lesz ezek után
-
a2d2
addikt
A Red Matter 2 még szebb! Gyakorlatilag már az elején mikor megérkezel talán a Szaturnuszra az hidegrázós volt. Kb hasonló élmény mint mikor legelőször átugrik az ember VR-ban egy másik naprendszerbe Elite Dangerousben.
Szóval érdemes behúzni, téli vásárkor megint szarér-hugyér fogják dobálni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ateszpapa
addikt
Köszi az infót.
Én is tőle vettem még nyáron, de számlát nem is kértem, eszembe sem jutott, mert majd rajta kersztül intézem ha esetleg kellene.
Rendes volt, mert- mint utólag kiderült, már pont nem járt hozzá az Asgard játék, de mivel úgy hírdette még, ezért giftként elküldte nekem.
Meg sem kérdeztem honnan vette, siettünk.Csak azt sajnálom, hogy nem az 512-est vettem, hanem a 128-ast.
Kisebbik fiam nagyon rákapott, még szerencse, hogy developer módban fel lehet tenni rá játékokat kipróbálni...Nem hiszem, hogy eltűnne, jó bevételi forrás ez neki, meg tényleg segítőkész, reméljük sokáig foglalkozik vele.
Nincs olyan, hogy tört, max ha leejted és széttörik.
Dev mód legális.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest