- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
A PSVR2 mennyire működik jól PC-n egy Quest 3-hoz képest? Van PS5-öm, amin elsőnek végigjátszanám az ottani felhozatalt, de hosszútávon PC-hez használnám, mert ott van bőséges tartalom. De ha a Quest 3 érdemlegesen jobb PC-n, akkor a hosszú távú terv miatt megfontolandó, hogy inkább az legyen. -
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Múlt héten én is csatlakoztam a VR közösséghez egy Quest 3-mal. Egyelőre még csak standalone módban használom, de tervben van, hogy veszek egy erősebb PC-t is, hogy a PCVR is menjen. Egyetlen dilemmám vele kapcsolatban, hogy wireless mennyire használható, mennyire zavarna a késés. PlayStation esetén korábban használtam a képernyőmegosztást telefonra, de ott nem voltam elégedett az eredménnyel. Használható volt, de volt egy 0.3 - 0.5 másodperces késés, ami zavart. Pedig gyors és stabil a netem, a gép kábelen kapja a netet, a Wifi 6 is adott. Questen ennél jobb válaszidőt ki lehet hozni, vagy én vagyok túl érzékeny erre, és ekkora késés wireless eseten mindig fennáll? Mindenesetre így a Beat Saber-típusú játékok játszhatatlanok lennének. -
Jakesz
addikt
Köszönöm a válaszotokat, akkor így nyugodtabban vágok bele
-
Jakesz
addikt
válasz BBpeter #62986 üzenetére
PSVR2-t csak akkor érdemes számításba venni, ha érdekel a RE4, RE Village, Gran Turismo 7, esetleg a Horizon Call of the Mountain. Amint ezek le vannak tudva, már csak hátránya van a PSVR2-nek a Questhez képest. Használtan jó áron mondjuk erdemes lehet venni a PS5 mellé, aztán ha ezekkel a címekkel végeztél, akkor el lehet adni minimális vagy akár nulla bukóval.
Hosszú távon mindenképpen a Quest a nyerő. 2-est már semmiképpen nem vennék. A 3S és a 3 között érdemes dilemmázni, de ott is csak anyagi szűkösség esetén. Ha simán van rá pénz, akkor nagyon is megéri a 3 a felárat a sokkal jobb kijelző és a kisebb méret miatt. -
Jakesz
addikt
Beat Saber leárazás várható mostanában, vagy azt el kell engedni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest