Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz Dyingsoul #27209 üzenetére

Nem rossz :)

Én most vittem végig, 13 óra volt.

Sajnos elég kurtán-furcsán zárult le a kampány, és ráadásul úgy, hogy kb. a felszerelések felét ki se nyitottam még.

Épp kezdtem volna kicsit nagyobb biztonságban érezni, tudtam gyógyszert gyártani (a fél játékot fél életerővel, végig köhögő karakterrel vittem végig, mert sehol nem találtam gyógyszert), de az állomásokat nem tudtam felfejleszteni, mert MINDENHEZ fa kell. A végén már csak azért mentem pár kört, hogy csak és kizárólag fás cuccokat gyűjtögessek. Így is mire kinyílt a fegyveres állomás annyira, hogy tudtam volna jó kis fegyvereket csinálni, véget ért a játék. :D
    Puskát kb 4x sütöttem el az egész játék alatt, gépfegyvert pedig egyszer se.

Amint véget ért a sztori, visszakerültem az állomásra, és innentől kezdve lehetne a végtelenségig folytatni a gyűjtögetést, de már értelem nélkül. Vagyis hát lehetne tovább fejlesztgetni az állomásokat.

Én eddig a pontig hajlottam rá, hogy remek játéknak minősítsem, de sajnos így a végére azt kell mondjam, hogy kihagyott ziccer. Az árát mindenképpen megérte, meg szerintem baromi jó a hangulata, a fizika, az irányítás... csak hát kicsit jobban ráfekhettek volna a sztorira, mert pl egyetlen igazán sorsdöntő választásom volt, fél órával a játék vége előtt, ami így, lássuk be, édeskevés.

Új hozzászólás Aktív témák