Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
#03969024 #8137 üzenetére
Köszönöm de a nehéz gépek nem foglalkoztatnak. Olyat ami nem foglalkoztat és pénzt lehet belőle szerezni normálisan meg tudnék mást is. Csak az nem érdekel itt a baj
Eddig olyanokat csináltam amiket nem szerettem csak hogy normálisabb pénzt hozzak haza. Most vagyok abba a korba hogy még egy "utolsó" lehetőségem van komplett irányt váltani. Vagy maradok a kényelmi vonalon és elvégzek egy üzletvezetőit azt eligazgatok valami aldit havi 300-ért amit marhára nem élvezek, vagy belevágok ebbe és lesz ami lesz de legalább érdekel. Nem meggazdagodni akarok, nem hiszem hogy ez annyira reális cél manapság, csak normális szinten élni, ezt talán maszekba össze tudom hozni ha rendesen dolgozom. Viszont olyat nem akarok csinálni amit utálok. Még agyalok, végül is az aldiba is van néha autós hét
-
peti_s
addikt
válasz
#03969024 #8137 üzenetére
Szerintem ha az ember jó helyen tud műhelyt nyitni, ami a saját tulajdona, tehát nem kell bérleti díjat fizetnie utána, akkor szépen meg lehet belőle, segédekkel együtt élni. A gumis, hibrid ötlet jó, én mindjárt egy autóvillamosságot is javasolnék mellé, azzal aztán tényleg mindent lefedsz. Az emberek szeretnek a problémájukkal egy helyre járni, szerintem ezt egy komplex szolgáltatásként jól el lehetne adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest