- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Amiket itt írtál azt D5 is tudod. Maga a magasnyomású rendszer és ha automata akkor az a fogósabb a dologba. Motorikusan és felépítésileg az ilyen motorral szerelt autók jól megoldottak és átláthatóak sok más márkához képest de elektronikailag feladhatja a leckét, és abból sajnos van bennük bőven.
-
Tóth Thamás
csendes tag
Auto scout24-en nézegetem a intiautókat de ott Én nem talltam szervízkönyves volvo s80-at ami 2000 Eu-ró!Lehet rossz helyen keresgélem!Az árát kiírom de nem hiszem hgy érdekelni fog!Ha eladnánk akkor biztos 1.7-1.8 M. közt!Azért gonoltam ennyire mert magyarországon 1.2-2.3 közt mennek ahogy Én néztem!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Uha!Akkor az elég olcsón jutnál hozzá!A miénk az olaszolszági autó volt,Kecskeméten vettük a volvo kereskedésel szemben egy használtautó kereskedésben!Onnan átvittük a volvo-hoz => magyar menü!Szervízkönyves volt!Utánna néztek!Érdekes volt a válasz a szervízben!Talán annyi van benne amnnyivel vettük!Első vekben 8000 km/év!Amit használták!184000km vettük!Most van benne 220000km!De Én ha eladnám biztos nem 900000Ft-ért!Küldök képet!
-
FeRRaR1
őstag
Meglepő módon nincs róla képem, csak amiket én vettem azokról, ez pedig fateréknál volt, így már csak a Street view őrzi az emlékét.
Érdekesség hogy valami nem stimmel itt, mert 12-esnek írja az 1. genes S80-at, és 11-esnek a 2. geneset:
Valamit össze kutyultak gugliék, mert az új váltotta a régebbit. Szerintem felcserélték a két évszámot..
Rivaul
Teljes mértékben egyet értek. De amikor egy márka szerviz csinálja ezt, hogy 2 kocsidat oda hordod, és a műszakit is ők csinálják, nem mellesleg előfizetésem van náluk az éves szervizre... Na azért az sokkoló.
r.levente75
Kedves tőlük, nem értem miért ilyen ez az autó szerelő szakma. Talán mert az emberek többsége lesz@rja?
-
törölt tag
Mert akárcsak egy motornál, a friss olaj kioldhat bizonyos szennyeződéseket, amelyek már részt vesznek a tömítésben, s csúszni kezdhet a váltó. Korrekt válaszokat kaptam, egy tisztességes olajcsere 60k, az átmosás úgy 100k környékén. Megcsinálják szívesen, de nem garantálnak jó eredményt...
FeRRaRR1
Valószínűleg leengedték azt a kb. 4 litert, ami lejön. A többi bent marad, de tán már te is írtál erről... -
FeRRaR1
őstag
Nem lehet megmondani, minél többet annál jobb. Magyarországon forgalomba helyezett? Ha igen azért kérdezd le a kilométert, Volvo tulajok általában őszinték, de nekünk is volt egy 2004 S80 D5 automata, és 570 ezerrel adtuk el ha jól emlékszem. Az is meglepően szép volt kívül belül úgy hogy érdemes vigyázni.
Főleg a váltó + motor párosra, hidegen melegen, fel és le váltások, elindulás, mind legyen vaj sima, és ha nem volt számlával igazolható váltó olaj csere akkor azt azonnal megejteni.
Más:
A Volvo szervizes váltó olaj cseréről van egy kellemesen friss sztorim, mindenkinek tanulságos lesz. Tavaly kértem váltó olaj cserét a Volvo márka szervizben. Számlával tudom igazolni, pont egy éve volt az XC-n.
Ezt a héten eresztette le a szerelőm hogy ránézzen, mért úgy éreztem sokáig sebességben tartja, és motorfékez erősen a kocsi mikor már rég csak kigurulni szokott ugyan ott korábban.
Szóval hamarosan indul egy jó kis csatározás köztem és a szerviz között. Most készülök rá, ügyvéddel, független szervizek véleményével stb. Amennyiben károsodott a váltó, addig nem tágítok amég ki nem cserélik. Remélem találok ügyvédet aki csak az ügy megnyerése esetén kér részesedést és akkor be is perelem őket.
Ugye pirosnak, tisztának és átlátszónak kéne lennie, jól láthatóan egyik sem teljesül
-
molnarpeter
nagyúr
-
-
Peti78
őstag
Szia!
Bár én még csak nézegetek, de én a következőképpen fogom csinálni. Esztétikai állapot megtekintése kívül, belül. Extrák, világítás, biztonsági övek, az a funkciók működőképességének ellenőrzése. Olaj, kormány váltó stb , próbaút.Ha nincs olyan jelentős hiba ami kizáró ok, akkor állapotfelmérés, szakember által történő áttekintés mindenre kiterjedően. Ha ezek után szándékomban áll megvenni, akkor a meghirdetett árért, (de átírással együtt) vételi ajánlatot teszek.
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest