- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
theuprising #8160 üzenetére
Mivel automatája van, ezért a kettős tömegűt meg a kuplungot ki is húzhatod.
Ffodi, köszönöm én is a listát, itt is jól fog jönni.
-
peti_s
addikt
válasz
#03969024 #8137 üzenetére
Szerintem ha az ember jó helyen tud műhelyt nyitni, ami a saját tulajdona, tehát nem kell bérleti díjat fizetnie utána, akkor szépen meg lehet belőle, segédekkel együtt élni. A gumis, hibrid ötlet jó, én mindjárt egy autóvillamosságot is javasolnék mellé, azzal aztán tényleg mindent lefedsz. Az emberek szeretnek a problémájukkal egy helyre járni, szerintem ezt egy komplex szolgáltatásként jól el lehetne adni.
-
peti_s
addikt
(#8132) Rivaul, köszi a választ, ennek örülök, nem szeretek minden apróságért szerelőhöz járni.
Főleg, hogy sokszor volt, hogy a szerelő után nekem kellett rendesen megcsinálnom az adott feladatot.
(#8133) aneda, van ami azokból is tetszik, de nem annyira mint az S80.
Ha pár szóban akár privátban bemutatnád az autód, megköszönném.
-
peti_s
addikt
Én amennyiben végre találok egy S80 D5-öt, pécsi szerelőt keresnék, ha van ajánlott szívesen venném.
Most Skodám van, ott olaj, gyertya, légszűrő, hűtővíz, pollenszűrő, generátor, egyéb apróságokat magam is tudtam cserélni, gondolom egy D5 azért már jóval bonyolultabb szerkezet.
-
peti_s
addikt
válasz
Tóth Thamás #8070 üzenetére
Nem neten találtam.
Egy rokonom fotózta, a pékség előtt állt a kocsi, az oldalára voltak kiírva az infók.
Gyönyörű az is.
Sok sikert az eladáshoz, nekem a tiéd túl drága.
-
peti_s
addikt
válasz
Tóth Thamás #8068 üzenetére
Szép járgány.
Te mennyit gondoltál a tiédért? Most Németországban egész jól ki lehet fogni a régebbi dízelekkel, egyre többen az addig őrizgetett kincsüket is eladják, mert félnek hogy nem használhatják majd.
Az emberek meg egyre kevésbé akarnak egy régebbi dízelbe beleszállni, lássuk be sok embernek a benzines jobb választás.
-
peti_s
addikt
(#8065) FeRRaR1, nagyon szép, az új is, a régi is.
(#8066) Tóth Thamás, 2000 Euro-t kérnek érte, erre jön még kb 1000 euro magyar forgalomba helyezési költség, tehát ha nem sikerül alkudni akkor is olyan 900K-ban megáll.
A tiédről mit tudni?
-
peti_s
addikt
válasz
FeRRaR1 #8058 üzenetére
Köszönöm a választ, sok sikert a perhez, elég undorító történet. Ha nektek is volt ilyen, akkor ennyi km után nyilván van egy képed róla, autópályára, évi 40000 km-hez érdemesnek látod belevágni?
(#8059) lancerboy, mármint az ő üzletüknek árthat többet?
Miért lenne rossz lecserélni?
-
peti_s
addikt
Üdv Emberek! Egy ideje nézem az első szériás, és ennek a facelift verzióját az S80-ból, sajnos még mindig nem találtam még meg az igazit, de újra van egy jelölt.
5 hengeres dízelben gondolkozom, korábban egy VW féle 2.5 TDI, kézi váltósat néztem meg, arról már kiokosítottatok, ezúton is köszönöm, most viszont egy automata D5 lenne, 2003 végi. 200000 km, vezetett szervizkönyv, tényleg szép, mire kéne odafigyelnem, és mennyit kéne a várható kiadásos zsebbe félretennem? Végig Volvo szervizbe vitték, úgyhogy váltóolajcserét biztosan nem látott.Köszönöm előre is, üdv. peti_s
-
peti_s
addikt
válasz
molnarpeter #7484 üzenetére
Párral feletted WRC Viktort ajánlották, én nem tudom milyen.
-
peti_s
addikt
válasz
Zsmester89 #7479 üzenetére
Köszönöm, csak kézivel nézem.
Akkor ezek szerint van benne, majd jobban figyelek, köszönöm.
Aneda, köszönöm, gondolom horror munkadíjjal.
-
peti_s
addikt
Üdv! Következő autó amit megnézek, az egy 2001 decemberi D5-ös, 163 lovas S80. Van amire érdemes lenne jobban figyelnem? Ez már Volvo motor, van kettős tömegű lendkerék is? Köszönöm a választ, üdv. peti_s
-
peti_s
addikt
Üdv mindenkinek, nos a Volvo gyönyörű volt, le is alkudtam 1150 Eurora, jött volna a szerződés írása, azt mondta a faszi hogy az apjáé a kocsi, fel nem merült bennem hogy akkor nem lehet találkozni az apjával megírni a szerződést, majd akarta magyarázni hogy ez így is jó, stb. Szerintem lopott volt, főleg hogy mennyit leengedett az árból, csak nem értem akkor hogy került hozzá a 3 kulcs, meg a forgalmi. Mindegy, kár hogy ilyen papír gondok voltak vele, ilyen állapotban és ennyi extrával ezzel a motorral 3500 Euro alatt még sehol sem láttam ilyet.
-
peti_s
addikt
válasz
molnarpeter #7461 üzenetére
Köszönöm!
-
peti_s
addikt
Valóban Audi 2,5 TDI, 2000-es évjárat, a rulettkerék Audi is tetszett, meg a sok fél millió feletti futású A6 hasonló motorral, csak ebből nem lehet kiindulni, de kicsit megnyugtattatok.
Még sosem volt dízel motoros kocsim.
Nincs chippelve, nem is szeretném.
Ahogy az alkatrészárakat néztem, az adagoló egyedül ami horribilis. Köszönöm mindenkinek a választ.
Holnapra toltam a megtekintést.
-
peti_s
addikt
Köszi a választ, de én pofátlanul alkudozó típus vagyok, ha többe kerül mint amennyit kérnek érte.
A képek a külső-belső állapotot nagyon szépen visszaadják, jó minőségűek, és nagy felbontásúak, megnéztem az alkatrész árakat, a motortól félek, hogy ott lehet belefutni valami drágába.
-
peti_s
addikt
Üdv. Kinéztem egy 2000-es, Audi 5 hengeres dízel motoros S80-at, ami a hirdetés alapján nagyon jól néz ki. Mit érdemes megnézni rajta, mire kell figyelni? Köszönöm előre is, üdv. peti_s
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest