- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
sziasztok. tudom hogy nehez / lehetetlen a tavszereles de azert hatha tudtok egy ket tippet adni. azt vettem eszre hogy menet közben föleg ugy 70-80km/h között valami iszonyu monoton hang jön valahonnan. a kerekhez lehet köze szerintem mert ha uresbe rakom es a fordulat csökken attol meg ez a zaj megmarad. pontosan olyan a hangja mint egy gözmozdonynak. gumi, csapagy? csapagynal kene jobban szoljon ha kanyarodok nem? mondjuk eles kanyarokat nem szoktam bevenni 70-80al nyilvan. szoval akkor talan ezert nem lehet akkor hallani. kerek nem lötyög (még). minden féle képen felemelem a kocsit es megnezem csak addig is gondoltam hatha talalkozott mar valaki ilyesmivel. gumikat nemsokara cserelem, mennek fel a nyariak ezeket a telieket meg kukazom mert mar kopottak is es regiek is. kocsi amugy v70n 2008 2.4d cirka 320ezer km
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest