-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Indiant #18397 üzenetére
Sajna nem működik. Éppen PayPal eset van folyamatban. Az érdekesség az, hogy az isemerősöm utánam 1 nappal rendelt (fél nap, mert én vasárnap este, ő hétfő reggel) és egyszerre írtunk a PayPal-nak. Neki azonnal visszautalták a pénzt, nekem viszont azt válaszolták, hogy felveszik a kapcsolatot az eladóval. Később az eladó küldött követési számot, amit valóban Budapestre szállítottak ki múlt csütörtökön (de Spanyolországból adták fel). FedEx-es tracking Nr. volt, így felvettem a kapcsolatot a FedEx-el. Természetesen sem a címzett, sem a cím nem egyezett. Ezt is mellékeltem a PayPal esethez.
Ugyanakkor az ismerősöm is kapott a PayPal-tól követési számot, amit már Angliában adtak fel, tegnap szállították ki, de nem neki...
Úgyhogy még folyamatban az ügy. Remélem visszakapom a pénzem. Túl szép lett volna $37-ért az a router. -
xabolcs
őstag
válasz
Indiant #18378 üzenetére
Az eszkoztamogatoi forum is pont igy kezdte!Mar csak az a kerdes, hogy melyiket konnyebb/olcsobb beszerezni!
-
Headless
őstag
válasz
Indiant #18350 üzenetére
szia, openwrt rndelkezik egy read only squashfs /root könyvtárral, és erre rácsatolódik egy "overlayfs" ezt a teljes overlay tartalmat le tudod menteni, minden telepített csomag, minden beállítás ide kerül. azt ne felejtsd el, hogy ha van utólag telepített kernel modulod, az is itt lesz és az a különböző verziók miatt problémákat okozhat.
/overlay/upper
ez másolható, persze megválogathatod, mit akarsz benne hagyni.
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #18347 üzenetére
suste írta 2017-ben, hogy nyom egy full backupot. Vajon ezt miképp teszi? Az /etc/config mappát elég menteni? (abban az összes csomag konfigja benne van?) Úgy gondolom, hogy a Backup azért ír hibát mert üres a mentendő útvonal. Ezt hogy lehet helyesen megadni? (nem értem miért nem a rendszer generálja a telepített csomagokból)
ui.: bocs a sok kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest