- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Wolfy999 #17080 üzenetére
Sikerült működésbe hozni a pihole-t, viszont nem vagyok elégedett vele.
Sok reklámot képes blokkolni, de másokat nem.
Például a youtube-on lévő reklámokat egyáltalán nem blokkolja.Lehet további szűrőket hozzáadni? Ha igen, akkor hogy?
Az AdGuard listája elérhető neten. Van mód, hogy hozzáadjam vagy akkor már az AdGuard-ot kellene feltennem a pihole helyett? -
PistiSan
addikt
válasz
Wolfy999 #16815 üzenetére
Igazából ha már nagyobb NET csomagom van, akkor úgy vagyok vele, ha kell tudjam használni is, ne a router legyen a szűk keresztmetszet. Amúgy hétvégén töltöttem le új linux isokat, nem mondom, hogy bele haltam volna ha "csak" 700Mbps-al jönnek a dolgok.
Anno Asus WL500GP V2-vel nyomultam, 2/0,5-ös nettel, ott nem a router volt a gyenge láncszem.
A gyári rendszert tényleg nem szeretem, de mivel nem lépek be naponta konfigurálni valamit, ezért inkább maradok a gyári rendszeren elérhető nagyobb sebességnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest