-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
itakai #19287 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe hogy ezzel a géppel olyan nagyon nagyokat nem fogsz játszani. A benne levő intel HD4000 GPU-nál bár van jóval rosszabb is, de azért ez egy mobilgépekbe (jellemzően laptopokba) szánt IGP eszköz, és ebből a kategóriából is egy 3 éves példány. Nekem is ilyen van az air-emben, pár éves játékok elmennek rajta low beállításokkal, a kevésbé durvák akár mediumon is. Szóval nem mondom hogy nem lehet vele jól elszórakozni (én is szoktam játszani vele, de azért kétszer is meggondolom), de korlátozott eléggé hogy milyen játékkal, és azzal is csak lebutítva. Jó szemléleti a HD4000 képességeit, hogy az asztali macemben levő diszkrét radeon 4850 (6 éves) úgy 2-3-szor ráver a benchmarkok alapján.
Egyébként a sotre-ba levő faék egyszerű casual gamek jól mennek vele, hiszen rengeteg mac-ben van ilyen, a fejlesztőknek érdeke hogy legyen pénzük ezen gépek tulajaiból is. Viszont a nagy neveket jobb ha elfelejted.
Ja, és a windows-ra írt játékokat ne is próbáld, emulatorral mennek csak, amik csak tovább rontanak az amúgy is harmatos grafikai teljesítményen. Ezek az alkalmazások főképp desktop windows programok futtatására jók (MS office, meg ilyesmi), 3D-s grafikai dolgokra nem, még erős gépen sem.
-
blakey
titán
válasz
itakai #19287 üzenetére
Használattól függ, ugyanilyen minim van 12 GB RAM-mal, nagyon ritkán játszom, inkább dolgozom rajta, most 31 fokos a vinyó, a házon alig lehet érezni bármit is.Az iMac-em jobban melegedett. Renderelés alatt sem megy 35-37 fok fölé, legalábbis nálam nem megy, játék közben azért gondolom felmegy 45-50 fokra, de nem hiszem, hogy tovább melegedne.
-
blakey
titán
válasz
itakai #19283 üzenetére
Olyan programot lehet telepíteni ami osx-re lett írva, exe-t is lehet, de ahhoz program kell. Ugyan a program nekem megvan véve de még egyszer sem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged