-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
Wiz Khalifa
veterán
-
blakey
titán
válasz
scream #31079 üzenetére
Sajnos (vagy nem sajnos) nem igazi Mac-en vagyok, hanem PC-n - akkor meg is van, hogy miért érzed rossznak a jack kimenetet.
Te mivel használod a soundflowert?
- akkor használom amikor felveszek valamilyen "belső hangot", pl. rádióból való felvétel vagy képernyő rögzítés hanggal, stb. Nem használom külső eszközhöz, bár volt, hogy úgy maradt és nem értettem, hogy miért nem megy a hangerőállítás OS-en aztán láttam, hogy SF-n maradt.
-
blakey
titán
válasz
scream #31077 üzenetére
Szerintem a régebbi Mininek és iMac-nek jó a hangkimenete (ahol még digitális is) de persze mindig mindennél van jobb. Egyébként én használom a Soundflowert és mindig minden körülmények között a képernyő alvó módba megy, igaz én Minit használok és ezáltal külső monitort. Amikor a fejhallgató kimenetet írtam akkor a digitális részére gondoltam, de ha neked újabb "digitálismentes" jack csatival szerelt eszközöd van akkor nem szóltam.
-
blakey
titán
válasz
scream #31073 üzenetére
Nem mindegy, hogy min keresztül megy a hang, Soundflower esetében nálam csak a hangeszközön lehet állítani a hangerőt viszont így fel tudom venni a belső hangokat, pl. rádiókabarét, de ha DP portra engedem a hangot akkor is a külső eszközön tudom állítani és nem az OS-en. Ha OS-en szeretnéd állítani akkor analógon menjen ki a hang, pl. fejhallgató kimeneten, nekem is így csatlakozik a Soundbar és így tudom állítani a hangerőt OS szinten. USB-n keresztül nem próbáltam.
-
r4z
nagyúr
válasz
scream #28591 üzenetére
Ha nincs a DAC-nak sajat szoftveres hangeroszabalyzoja, macOS alatt a digitalis kimenet hangerejet csak alkalmazasi szinten tudod vezerelni. Tehat vagy a forras appban, vagy egy, az alkalmazas es a CoreAudio kimenet koze ekelodo megoldasban, mint peldaul SoundFlower, Boom, stb.
-
blakey
titán
válasz
scream #28591 üzenetére
Azért írtam, hogy lehet az a megoldás, nekem a sounflower van beállítva és ott is volt amikor az Aggregate-et kellett létrehozni, hogy a hangerőt is megfelelően kezelje.
(#28588) r4z
Nagyon sok Aliast használok, de a Home foldert nem szoktam költözteni, és a leírásából nekem úgy tűnt, hogy mindent átköltöztetne, nyilván az alkalmazásokat nem volna szabad. Én a letöltéseket egy másik HDD-re mentem, a belső HDD particíónálva van, egyik része munkára, másik egyébre. -
scream
veterán
válasz
scream #25254 üzenetére
Végül clean Sierra alatt is teljesen kifagyott 5-10 percenként a Mini.
HDD SMART állapota rendben van, nem az halódik.
Aztán kínkeservesen sikerült felgyötörni egy El Capitant (USB-ről "Could not be verified") próbálkozva nem ment fel (3x próbáltam), majd Internet Recovery-ből felrakott magának egy Yosemite-ot és onnan upgradeltem ElCap-ra.
Most reménykedek, hogy csak a Sierra miatt döglődött.
-
cigam
titán
válasz
scream #25247 üzenetére
Pedig minden leírás azzal kezdi, hogy készíts mentést. + a TM nem csak frissítéskor jön jól. Bármikor szükség lehet rá.
Egy pram reset-et még megérne a dolog.Amikor indul a gép, és kongat, akkor nyomd le egyszerre az Option-Command-P-R gombokat, amíg újra nem indul a gép.
-
blakey
titán
válasz
scream #25247 üzenetére
Pontosan amiatt várok néhány hónapot mivel nekem is a munkagépem és ha rendszert frissítek akkor tiszta telepítéssel teszem fel.
Nézz körül a fórumokon, hátha találkozott már valaki hasonlóval. Sajnos a frissítések ilyenek, nem minden program kapja meg a frissítést azonnal és addig meg ugye nem működik 100%-osan. Az is lehet, hogy rendszerszintű a hiba. -
blakey
titán
válasz
scream #25244 üzenetére
Szerintem túl hamar frissítettél. Én biztos várok még pár hónapot, talán Karácsonykor fogok frissíteni.
Alig telt el pár nap, nem biztos, hogy sokan találkoztak a problémával, talán valami még nem kompatibilis az új rendszerrel. Próbálj körülnézni külföldi fórumokon hátha van rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest