- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
Nem hiszem hogy a ram lenne a probléma. A firefoxal lehet gond, vagy passz. 16GB
kazsmerlaca
Jó, hát ezt még én nem hallottam. Windowson tökéletesen működik, és egy csomó mindent elemntettem bele, így jól jött hogy tud szinkronizálni.
Operát szerintem tuti nem fogok használni, inkább safarit.
De a Safarit még nem sikerült személyre szabnom, a könyvjelző ikonsort akarom mindig látni. Azt lehet vajon?
ios-en csak safarit használok. -
Krethx
aktív tag
Szerintem jóval gyorsabb. Csak egyre kell figyelni ha lehet nativ program fusson. Ne használj Rosetta-t. (Intel Emu.) Tapasztalatból mondom. Nekem nagyon bevált a kis gép. macOS-en szerencsére ma már minden programom Natív ARM-os.
Még a Windows 11 ARM is nagyon jól megy virtualizáció alatt. Ott is törekszem arra hogy ARM-os program legyen fent. Csakhogy abból nagyon kevés van. Így például a böngészésre a Firefox-ot használom. Edge-t nem szeretem.
De Itt egy Geelbench teszt eredmény. Nézd meg. Ott van egy Dell Inc. Inspiron 15 7000 Gaming gép is.
-
-Skylake-
addikt
m1 mini tulajként mondom, hogy nem vennék m1 minit ujra. mindenképp megvárnám ameddig jön m2 (minimum), de egyébként az m1pro mellett sajnos lehet az is kevés. nekem most van egy base mbp14-em ( 8C/14C/16GB/512GB) , szerintem innen érdemes indulni. nemtudom a 10C pro mennyivel adhat többet, de a 8C pro pont annyival ad többet ami a miniből hiányzik. m1 mini szerintem egy ilyen sima mindenes, kb mint a 24es imac , csak monitor nélkül.
kis fészbuk, kis videónézegetés, közösségi média, spotify , tanulás , facetimeozgatás , ilyesmi.
olyan mint az 1-es bmw , általános kis szaladgálós az asszonynak , függetlenül attól, hogy 15millió forint. annak viszont nagyon(!) prémium. na az m1 mini ugyan ez , egy kis mindenes netezős gép, csak abból egy nagyon prémium fajta.
ugyan azt javaslom mint a kleinguru , bővítsd a jelenlegi PC-t + apple tv médialejátszónak. ez így még árban is lejebb van egy 20assal mint amit fent részleteztél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest