Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aszpirin

támogató

válasz Czo #46789 üzenetére

Azt hiszem, régen nézted már a Github Copilotot.
    A VS-ban is az van integrálva, és amit írsz, az fél évvel ezelőtt még igaz lehetett, de félelmetesen gyorsan fejlődik, szerintem nagy hibát követsz el - emlékezz majd erre - ha lenézed. Hallucinációk... korábban valóban voltak bőven. De én az elmúlt egy hónapban folyamatosan a Github Copilot enterprise verziójával dolgoztam (a konkrét LLM modellt egyébként ki lehet választani benne)m, és egyszerűen egyetlenegyet sem hallucinált már. Vannak még f.sságok benne, olyan is, amit példaként hoztál fel, de egyre kevesebb. Egy viszont biztos: a segítségével kb 10-szeresére lehet növelni a tempót. Félelmetes, hidd el. Tényleg érdemes figyelned rá. Hogy miért említettem ezt most meg, az azt hiszem nyilvánvaló: kb tökmindegy, hogy milyen legacy API-t kell még támogatni, mert ezt simán és gond nélkül megoldja egy mai copilot, vége a szívásnak. Innen már nem menthető a felhasználók szivatása azzal a felütéssel, hogy a programozók szívnak, ezért sok pénzbe kerül a viszafelé kompatibilitás. SZERINTEM.

Új hozzászólás Aktív témák