Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hiszem, régen nézted már a Github Copilotot.
A VS-ban is az van integrálva, és amit írsz, az fél évvel ezelőtt még igaz lehetett, de félelmetesen gyorsan fejlődik, szerintem nagy hibát követsz el - emlékezz majd erre - ha lenézed. Hallucinációk... korábban valóban voltak bőven. De én az elmúlt egy hónapban folyamatosan a Github Copilot enterprise verziójával dolgoztam (a konkrét LLM modellt egyébként ki lehet választani benne)m, és egyszerűen egyetlenegyet sem hallucinált már. Vannak még f.sságok benne, olyan is, amit példaként hoztál fel, de egyre kevesebb. Egy viszont biztos: a segítségével kb 10-szeresére lehet növelni a tempót. Félelmetes, hidd el. Tényleg érdemes figyelned rá. Hogy miért említettem ezt most meg, az azt hiszem nyilvánvaló: kb tökmindegy, hogy milyen legacy API-t kell még támogatni, mert ezt simán és gond nélkül megoldja egy mai copilot, vége a szívásnak. Innen már nem menthető a felhasználók szivatása azzal a felütéssel, hogy a programozók szívnak, ezért sok pénzbe kerül a viszafelé kompatibilitás. SZERINTEM.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bittorrent topik
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- DELL Optiplex 3060MT eladó
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat