Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszpirin #44781 üzenetére
Kicsit lehet túltoltam, ennyire azért nem rossz a W11 mint te írtad kisarkítva.
Nincsen gondom a megjelenéssel, csak sokszor zavar, hogy gyorsan el akarok valamit intézni, de frissítget, izzik, zúg a gép miközben nem megy semmi (bár ez lehet Lenovo specialitás is).Én csak használni akarom gondtalanul, és tegyd a dolgát gyorsan.
Meg a másik ok az itthoni Apple öko, főleg a jelszavak kezelése ami nehézkes, nyilván fotók és egyéb dolgok csak plusz lenne a Mac javára. Sajnos a Win iCloud appal valahogy nem békültem ki.
Többször előjött hogy veszek egy MacBook-t, de egyrészről drágák, másrészről nem biztos hogy kell a hordozhatóság iPad mellett. Így jött képbe a sima Mini, kellően jó áron. 5-600k-t nem akarok kiadni Macbookra pl.
FHD monitor kapcsán most oké, nem lesz a legszebb a kép, de most ez van, ha kell másik és lesz jó vétel is, akkor veszek egy 24” 4K vagy 27” 5k monitort, ahogy nézem egyre több gyártónak van ilyen modellje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest