Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elegge kerulendonek tunik nekem ez a gyarto
Pedig a Line 6 egy elég ismert és nagy gyártó, amatőr zenészek körében nagyon gyakran találkozni vele (de pl a Variax nevű rejtett piezoelektromos hangszerős. tömörtestű gitárja igen népszerű volt egy időben profi sessionzenészek körében is), általában nem "sima" hangkártyákat gyárt, hanem alacsony látenciájú hangszer- és mikrofon portokat, szintén alacsony látenciájú monitor-fejhallgatókimenetekkel. Az Apogee-k megfizethető alternatívái ezek. Én is használtam egy régebbi TonePort UX2-t, még a 2010-es évek első felében vagy közepén emlékeim szerint /tehát ez nem egy nagyon új cucc.../ , két fantomtápos mikrofonbemenete és két gitárbemenete van, külön fizikai hangerőszabályozó potméterekkel és analóg jelszint-mérő műszerekkel, Nem vagyok benne biztos, hogy a sztenderd és általános célú hangkártya-API kezelni tud mindent (pl. fantomtáp-kapcsolás szelektíven a mikrofon-bamanatekre,) illetve biztosítani tudja a megfelelő látenciát mindehhez, de ez csak egy sejtés részemről, hogy miért kell neki a spéci kext.
Ha egy Samsung T7 megfelelő működéséhez engedélyezni kell kext-et M1/M2/M3-hoz is, akkor miért lenne gonmd a kext-engedélyezés egy, a normál hangkártyákon már messze túlmutató, ráadásul nem éppen "mai" eszköz driveréhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
TigerCat