Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
Nem ertem a problemadat. Nalam, az OSSZES alkalmazasra be van kapcsolva az iCloud mind a gepen, mind az iOS eszkozokon. Ennyi "folder" van letrehozva az iCloud Drive gyokereben (ezek ugye, az iCloudos dokumentumok). Mivel en is itt hozogattam letre a sajat dolgaimat, igy nem zavar, a tobbi sem. Nem jovok be ide, ki sincs rakva a Sidebarra, mert minek. Az itt letrehozott, sajat dolgaimat hasznalom, mindent kisymlinkelve oda, ahol nekem kenyelems:
- Downloads: symlink a ~/Downloads -ra
- Documents, Desktop: Be van pipalva, hogy legyenek a dokumentumjaim es a desktopom iCloudon
- Dropbox OLD: symlinkelve a ~/Dropbox -ra, hogy ami ott volt, ez a Path van benne beallitva, az otvabbra is megtalalja magat mindenfele atalligatas nelkul
- System: itt pedig egy csomo appnak a ~/Library-ban levo cuccai vannak (akar az Applications Supportbol, akar a Preferencesbol), amik vissza vannak symlinkelve oda. Igy nem csak az adataim vannak meg, pl projekt fileok Xcodehoz, vagy a tobbi kornyezethez, hanem az appok beallitasai is, igy tok mind1, hogy melyik gepem ele ulok le, mindenhol meg lesz minden beallitas is.Azt tudtad egyebkent, hogy itt hamarabb itt voltak a "gyari", tehat az alkalmazasok folderei? Az jott kesobb, hogy itt tetszolegesen letrehozhatsz foldereket, es generikusan, barmit tarolhatsz benne. Ekkor tudta kivaltani az iCloud a Dropboxot, ami jo, mert ugye minek fizessek 2 helyre, ha eleve a legnagyobb iCloud csomagot fizetem, legalabb tudom masra is hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest