Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
válasz
tboldi
üzenetére
Mindegy, ha nem jön be eladom. Rájöttem hogy nekem kell ezt eldöntenem, mások véleménye sokszor szubjektív.
4-dik ipademet nyüvöm, és sokszor a falhoz vertem volna, de azt gondolom mostmár kiforrott a rendszer. Persze lenne még mit csiszolni a fáljkezelésen, a szövegkijelölésen, és ilyen banális dolgokon, melyben nulla fejlődést mutat az apple a létezése óta, de ezzel együtt tudok élni.
Az iphont viszont naponta falhoz verhetném, a tárcsázó bénasága miatt.Szóval elárulhatom hogy nem vagyok, és nem leszek fanatikus.
És míg másnak minden flott, minden tökéletes, nekem mások az elvárásaim. Eleinte sokszor ki fogok borulni, érzem.Egyébként win7-et használok, sohasem szívtam a windows-al, csak kisebb problémáim voltak, csak a kíváncsiság hajt, miben nyújthatna nekem többet a mac.
Az elvárásaim közzé tartozik hogy minden azonnal történjen, ne hátráltasson semmi. Most azért cserélek számítógépet, mert néha egy egy nagyobb méretű 3D modell tervezésekor tizedmásodpercekkel lassabb a gép mint én vagyok. Én már nyomom a gyorsbillentyűt a következő parancshoz, és húzom a kurzort, de a kurzor a visszapillantómban van.
6 éve még erős gépnek számított, és két éve is kicseréltem benne, ezt azt.Az M1-hez nagy reményeket fűzök, a rendszert pedig meglátjuk.
És hogy jót is mondjak az appleről, ha olyan lesz az alkalmazáskezelése mint az ios-nek, hogy egy szempillantás alatt ugyanott vagyok mint mielőtt kiléptem az appból, akkor nagyon fogok örülni. iPad-en ez zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
6 éve még erős gépnek számított, és két éve is kicseréltem benne, ezt azt.
TigerCat