- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ma lehetőségem volt szemügyre venni az egész Apple palettát, sokaktól olvastam hogy a kisebb imac kijelzője láthatóan gyengébb mint a nagyobb.Én a mai napig egy crt monitor előtt ülök ilyen szemmel tudom megítélni a kérdést, de a 20as imacnek tényleg nem valami jó a képe, és a betekintési szögek sem valami jók(hozzáteszem én így látom szinte minden olcsóbb paneles monitornál a dolgot)a 24es rendben volt, meg volt egy mac pro ami valami batár nagy cinema displayre volt kikötve nahát az persze csodás volt. mindezt csak azért írom le, mert sokan mondják hogy otthoni átlagos használatra a 20as is jó, nincs gond a képével. hát engem nem győzött meg, pont olyan képe és olyan hibái vannak, ami miatt a mai napig nem cseréltem le a monitoromat, mert aminek olyan képe van amire rábólintanék, az meg horror áron van.
Az új macbook és mb pro kijelzője szintén ilyen, betekintési szög nekem ott sem elég bár a hordozható gépek között tényleg kiemelkedő képük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung DDR4 32 GB/modul 3200 Mhz ECC ram
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
TigerCat