- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszpirin
üzenetére
WiFi router of course - de megnövekedett a wireless forgalom a házban, itt is gyorsabb és főleg nagyobb lefedettséget biztosító kellene. 120m2 egyszintes családi ház nagyjából mértani közepébe van helyezve, jó lenne, ha a kertben is megfelelő jelszint lenne... - ez a kritikus rész, ami a cserét indolkolja
A soho cuccokat én a helyedben elfelejteném (TP-Link, Asus, ésatöbbi). Nagyon sokat esett az elmúlt években a profi és az ipari cuccok ára (pl. Mikrotik, Ubiquiti), ugyanannyi pénzből olyan AP-t kapsz, ami megeszi bármelyik sohot reggelire. Én ezt ajánlanám a feladatra konkrétan: Ubiquiti UAP-AC-LR
Hátránya, hogy kell mellé egy router is (már ha a szolgáltató által adott nem megfelelő), viszont az lehet bármilyen soho, ami ki tudja szolgálni az internetelőfizetésed sávszélességét, mivel a wifi részét úgysem fogod használni. Én néznék valami kicsi és olcsó Mikrotiket vagy Ubiquitit, gigabit portokkal.
TimeMachine backup az iMac-emnek
Valamilyen inteles NAS (arm-ot kerülném), ami támogatja a TM-et. Nekem egy Qnap TS-251 van, celeronos. Nem kell tőle félni, hogy nem tudja kihajtani a gigabites interfészeit, mert nem hulladék mobiltelefonos cpu van benne. És e mellé elfér az is, hogy virtuális gépeket futtatok rajta + otthonautomatizálást. Sajnos az 1GB ramos változat kifutott, a 2-4GB-sek meg drágák. Ha tudsz szerezni valahol, akkor 60-70kHUF-ért az egyik legjobb vétel lehet, mivel a memóriája bővíthető gombokból innét az apróról is akár. De ha nem annyira fontos a méret és a kinézet (nem a nappaliba megy polcra, feleségfaktor nem játszik, stb..), és van időd/kedved, akkor építeni is lehet.
iTunes library - a többszáz darabos CD-gyűjtemény
Mehet a NAS-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat