- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Nah, elobb voltam programozo mint Mac-tulaj. Aztan ha az ember vegignovi a spectrum-c64-amiga-
win3.11 korszakot ekezetek nelkul, akkor mar minek szokjon ra.
Ez az Alt-Tab vs. Alma-Tab szerintem inkabb csak megszokas kerdese... Pl nekem az almas
valtozat a hasznosabb: ha win alatt van nyitva 20 explorer ablakom es egy notepadem amibe a
lenyeget jegyzetelem ki (ez a konfig nalam sokszor elofordul), akkor hatarozottan jol jonne ha a 2
futo progi kozott egyetlen gombkombinacioval tudnek valtani, es nem kellene vegigtabbolni azt a 6
-10 IE-t, amit utoljara hasznaltam... hogy vegul megkapjam a notepad-et... (ugyanez a felallas
fotosoppal es sok keppel meg indesign-nal, vagy tetszoleges masik kombinacioval is el...)
ping -a nincs, ez nem wannabe-unix, hanem rendes BSD core, szigoruan non-audible felallassal... :
D
A tracert traceroute vagy traceroute6 (ipv6) neven fut. Ha grafikus varazslat kell, akkor az
Applications/Utilities alatt van egy Network Utility nevu ize is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Komplett Gamer gép RX 5500 XT 8GB / 16GB RAM + AOC 60HZ monitor ingyen!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Bioshock 2 Special Edition
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat