- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
escie
őstag
''Ha nem mükődik a live CD, akkor akkor megette a fene az egészet.''
nem feltétlen.
szerintem próbálj meg egy slackware-t feltenni. eléggé robosztus disztró, de elég rugalmas is.
--
a64?
semmi gond. első byte-tól az utolsóig 64 bites Gentoo-m van. egyedül a zártforrású játékok, az openoffce, és a firefox 32-bites. ezutóbbiak is csak az én lustaságom miatt.
firefoxot majd forgatok, ha kijön az új verzió.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
escie
őstag
te figyu! nem 32 Mb ramot akartál írni? mert ha esetleg annyi van, és nem 320, akkor lehet, hogy feljetős az uhu. (de nem ziher)
Sianis,
mennyi ram volt abban a régi gépben, amire próbáltuk feltenni?
GD,
milyen ''kapkodás''?? azt akartam kipellengérezni, hogy 2.9-es kernel nincs is...
Hefe,
a lo az a loppback, 127.0.0.1... hogy a -i mit jelent, hát nemtom.hátha valamit segítettem.
jagamo,
létezik egy fsck nevű progi, ez használható ilyen célra, tudomásom szerint ms fs-ekre nincs linux alá. javítsatok ki, hat tévedek. (írd be fsck, és nyomj egy tabot)
amúgy automatikusan ellenőrzi filrendszereket a rendszer, ''n'' mountolásonként. meglátod, bootoláskor menni fog egy ilyen kis folyamatjelző, néhány (20-30) mountolás után.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest