- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
tudnék-e netezni linuxal? vodkafon gprs-em van és COM-porton keresztül csatlakozik a kábel, és spéci progija van.
Hát persze:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
Out
addikt
gyanitom Cannon usb-s nyomtatoval nem lesz gond, Aiptek digivel megintcsak nem (nekem is Aiptek digikameram van), a dvd-iro csak attol fugg hogy az iroprogi felismeri-e majd..... es asszem siman lehet hasznalni a vodka gprs-t is...
bocs, hogy en valaszoltam a kollega helyett -
eddie303
őstag
Ahogy mondta a kolléga is, Yellow Dog akkor lenne jó neked, ha Macintoshd volna. Van még valam wine/WineX-en túl: Win4Lin (Asszem pénzes) illetve Crossover Office. Most nem tudom, hogy ezzel mennyire fogod tudni megoldani, amit akarsz, Winampot szerintem nem érdemes, arra van XMMS (Hiába mondod, hogy ne jöjjek vele), illetve Noatun. 3Dmark-ot nem próbáltam soha Linuxon futtatni, de elvileg WineX-szel menni kéne neki. DVD-íród biztos muködni fog, a többirõl meg kéne tudni, hogy mik azok márkára, utána meg lehetne mondani, hogy mi menne s mi nem. Turbolinux asszem japán eredetü rendszer. Ha nagyon kezdõ vagy, Mandrake-et illetve SuSE-t merem Neked ajánlani, azzal a legegyszerübb beállítani a hardvert. Bár ilyen magasan automatizált disztribúcióknál lehet számítani arra, hogy nem lesz valami gyors, lásd pl. én is Slackware-et használok, s nagyon gyors, bár mindent beállítani ~~2 nap
De egyszer kell megcsinálni
A Gentoo telepítés még Work in Progress, de az is lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest