- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
tudnék-e netezni linuxal? vodkafon gprs-em van és COM-porton keresztül csatlakozik a kábel, és spéci progija van.
Hát persze:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
Out
addikt
gyanitom Cannon usb-s nyomtatoval nem lesz gond, Aiptek digivel megintcsak nem (nekem is Aiptek digikameram van), a dvd-iro csak attol fugg hogy az iroprogi felismeri-e majd..... es asszem siman lehet hasznalni a vodka gprs-t is...
bocs, hogy en valaszoltam a kollega helyett -
eddie303
őstag
Ahogy mondta a kolléga is, Yellow Dog akkor lenne jó neked, ha Macintoshd volna. Van még valam wine/WineX-en túl: Win4Lin (Asszem pénzes) illetve Crossover Office. Most nem tudom, hogy ezzel mennyire fogod tudni megoldani, amit akarsz, Winampot szerintem nem érdemes, arra van XMMS (Hiába mondod, hogy ne jöjjek vele), illetve Noatun. 3Dmark-ot nem próbáltam soha Linuxon futtatni, de elvileg WineX-szel menni kéne neki. DVD-íród biztos muködni fog, a többirõl meg kéne tudni, hogy mik azok márkára, utána meg lehetne mondani, hogy mi menne s mi nem. Turbolinux asszem japán eredetü rendszer. Ha nagyon kezdõ vagy, Mandrake-et illetve SuSE-t merem Neked ajánlani, azzal a legegyszerübb beállítani a hardvert. Bár ilyen magasan automatizált disztribúcióknál lehet számítani arra, hogy nem lesz valami gyors, lásd pl. én is Slackware-et használok, s nagyon gyors, bár mindent beállítani ~~2 nap
De egyszer kell megcsinálni
A Gentoo telepítés még Work in Progress, de az is lesz
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzol Screenshot
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Windows 10
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest