Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én problémám? Honnan veszed ezt? Tedd fel és próbáld ki. Egyből tiéd (is) lesz a probléma.
Nézd, az én gépem nem kisérleti gép. Plusz nem is értek a linuxhoz mélységében. Miért az én gépe(im)en kellene megoldani a problémát?
Én azt hittem, hogy ismeritek ezt a problémát ti is és vagy azt mondjátok, hogy ezt és ezt kell csinálni, vagy azt, hogy majd a disztribúció megoldja egyszer.
Egyébként a Perplexity mi-t kérdeztem. Azzal kezdte, hogy "ismert probléma" de amit megoldásokat adott rá, egyik sem működött (vagy én csináltam rosszul). Azt hittem ti majd adtok rá jó megoldást. Tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest