- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csiga85
tag
válasz
kmarci25 #18258 üzenetére
Szia! Szólt a pasim, Vladi már 2 hete a férjem.
Hogy tapipad beállítást szeretnétek a kis ASUS-on. Fedora 19-esem van (életemben először, de szinte mindent megtalálok rajta, ami fennakadást okoz és rendkívül felhasználóbarátnak tartom, fontolgatom a nagygépemre is a WIN7 helyett...)Alkalmazások menü-Beállítások-Egér és érintőtábla-Érintőtábla fül (közepén van kb. az ablaknak és ott a fület át kell váltani) és ott bepipálni mindkét lehetőséget az Általános részben és a Görgetésnél a "Görgetés a szélen"-t; így gyakorlatilag olyat kapsz beállításként, mint egy Windows alatt, ha jól fogalmazom...
Én nem értek a számteches dolgokhoz, de nyárvégén szereltem be VLADI gépébe procihűtőt!!!
És erre nagyon büszke vagyok és azóta érdekel a Fedora is...
-
Vladi
nagyúr
válasz
kmarci25 #18243 üzenetére
hehe. Csajomnak is ilyesmi van, ő fedora 19-et kapott xfce felülettel. Annyi, hogy neki 2 giga ramja van, asszem.
4. Igen, ilyet már 6-7 évvel ezelőtt is csináltam. Nem tudom pontosan, hogy de 1-1-ben át lehet tenni a thunderbirdot.
Jah és minden hardver megy alapből, semmi driver szívásom nem volt.
-
kispx
addikt
válasz
kmarci25 #18243 üzenetére
1.
Igen, ha nem túl erőforrásigényes disztrót választasz, akkor gyorsabb is lesz. Grafikus kártya lehet, hogy nem out-of-box fog menni.2.
Ha pofás kinézetet szeretnél akkor, az az erőforrásigényre fog menni. Elsőre a Xubuntu-t szoktam javasolni. Kevés az erőforrásigénye, alaphangon nem csicsás, viszont szebbé lehet tenni.3.
Xubuntunak max 15 GB-os partíció bőven elég. E mellé szoktak egy swap partíciót csinálni, aminek a mérete a memória méretének kétszerese.4.
Igen.
A Thunderbird profil mappáját kimásolod. Majd a Linuxra a megfelelő mappájába bemásolod.
Utána előhozol egy terminált és beírod: thunderbird -p
A megjelenő ablakban kiválasztod az új profil készítését, majd a tovább gomb után kiválasztod a felmásolt mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest