- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
"en windowmakert hasznalok, gyors mint az olajozott villam"
Egyszer kipróbáltam a windowmakert és tetszett is, talán használnám is, de sajnos nincs benne "system tray". Ez amiatt rossz, mert ha pl. bezárok egy amarok-ot, vagy kopete-t, akkor nem becsukódik, hanem a system tray be kerül, ahonnan viszont wm használatakor nem tudom visszahozni.
Persze ha odafigyelnék és nem a bezárásra kikkelnék, hanem a kicsinyítésre - amikor olyan kis négyzetbe leteszi
- az jó lenne, de néha úgy is eltévesztem.
A másik megoldás, hogy nem használok system t-t igénylő appokat.
Erre tudsz vmi jobb megoldást? -
ivivan
tag
Nana. Az icewm (legalábbis 3 éve mikor utoljára használtam) még desktop ikont sem tudott kezelni. Annál azért többet tud a Win98 (még ha nem is tartom a Win98at oprendszernek)
Az viszont tény, hogy az icewm villámgyors, ezért is használtam :-)Mondjuk nekem nagyon bejött az icewm-ben ALT-SPACE-re lent bejövő kis gyorsindító (kicsit olyan, mint a Windows Run része, csak kézreállóbb), lehet ezért vetettem el a windowmakert :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- az jó lenne, de néha úgy is eltévesztem.