- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csini téma!
Andika szépen megtanul linuxozni, és max. wine alatt szaladgál a csicsamail, meg a többi!
Ha problémás lesz, akkor laptop.
Ezt most eldöntöttem. A linux hekkelése még odébb lesz nekem, mert még kezdő vagyok, de sztem hamar belejövök.
Igen, a bölcsész csajoknál nincs sok rosszabb, de van egy-két Kandós hölgy, aki helyett inkább a bölcsészeket választanám. (Uhh, az oldalam, valaki lesi, mit írok...)
No, köszi a sok segítséget, majd jövök, ha felment a süsü (asszem, az hamarabb lent lesz.).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest