Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
The.Bali
üzenetére
Én nem tartom valószínűnek, hogy ez lenne a gond. Mindenesetre, ha ennyire akarod, akkor felrakhatod az 1.99-est egy Live-ról, mondjuk a 12.04-ről (mintha azon az lenne). sudo update-grub volt? A Windows félhibernálásos leállítása ki van kapcsolva? A Grub 1 nem tudom, tudja-e, mi fán terem a Windows 8 (elég régi).
-
The.Bali
aktív tag
válasz
The.Bali
üzenetére
Eltávolítottam a Grub2 ez alapján: [link], és most úgy tűnik valami Grub1-et kaptam vissza, azonban a gép bekapcsnál rögtön az ubuntu indul el. Ha lenyom a SHIFT-et indulásnál, akkor bejön a GRUB-os választási lehetőség, de nincs közte a Windows. Csak az Ubuntu 14.04 és Recovery bejegyzések szerepelnek négyszer.
Hogy tudnám a lsitába beletenni a Windows 8.1-et is?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő