- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Tinúviel
üzenetére
Én is az Archra szavazok. Kb 3,5 fél éve használom, hazavágni a rendszert nem lehet, ott a downgrade ill végső esetben egy rendszer mentést visszaállítasz, mivel ugye ilyet mindenki alapból készít.

Az évek alatt nagyon ritkán fordult elő probléma, azt is meg lehetett oldani, ha máshogy nem a közösség segítségével. Természetesen az Arch Linux odafigyelést igényel, néha-néha manuális beavatkozást frissítéskor, de erről tájékoztatnak a weboldalon. Ha nem idegen a terminál használata, mindenképpen javaslom. Hiába rolling realese, nekem ezerszer stabilabb, mint az Ubuntu volt. -
BoB
veterán
válasz
Tinúviel
üzenetére
Ha érted az angolt és van kedved tanulni, azt javasolnám hogy Arch-ot tegyél fel. Nekem stabil, gondom nem volt illetve megoldottam mindent.
Ha van időd és energiád.
Ha nincs, akkor Arch alapon a Chakra-t tudom javasolni (KDE), az csak half-rolling-os. Azaz a rendszer alapjai csak bizonyos időközönként, tesztelés után frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest