- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Néhány nagyobb fájlt kellene megkapnom egy windowsos gépről interneten keresztül. Próbáltam vsftpd-t, de nem tudtak belépni (én a saját gépemről igen), illetve torrent fájl készítésével is próbálkoztunk, de hiába nyitottam portot, a neten található tesztelők mindig zártnak jelezték, még ha az ufw ki is volt kapcsolva. Elvileg a torrent kliens figyelt.
Arch Linuxról van szó, nem tudom, ez mennyire releváns.Van valami egyszerű módja a fájlátvitelnek, amivel még én is meg tudok bIrkozni?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest