Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nnna, feladtad a leckét, de sikerült megoldani. Sajnos csak úgy tudtam magyar nyelvűvé tenni, hogy a GDM-ben kellett kiválasztani bejelentkezéskor a nyelvet. Íme a bizonyíték:

A kép elejét figyelmetlenségből levágtam, de hidd el, ott is magyar volt a menü, miként a nautilus is az. Arra rá nem veszel, mégegyszer magyarítsam a rendszert, nem ismertem ki magam a saját gépemen
Még annyit, hogy az rc.conf-ban LOCALE="hu_HU.UTF-8",
az etc/profile-ban és ~/.bashrc-ben export LANG="hu_HU.UTF-8" volt megadva. Ez utóbbi kettő nem tudom mennyiben játszott szerepett, csak bent maradt a próbálkozásaim miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest