Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nnna, feladtad a leckét, de sikerült megoldani. Sajnos csak úgy tudtam magyar nyelvűvé tenni, hogy a GDM-ben kellett kiválasztani bejelentkezéskor a nyelvet. Íme a bizonyíték:

A kép elejét figyelmetlenségből levágtam, de hidd el, ott is magyar volt a menü, miként a nautilus is az. Arra rá nem veszel, mégegyszer magyarítsam a rendszert, nem ismertem ki magam a saját gépemen
Még annyit, hogy az rc.conf-ban LOCALE="hu_HU.UTF-8",
az etc/profile-ban és ~/.bashrc-ben export LANG="hu_HU.UTF-8" volt megadva. Ez utóbbi kettő nem tudom mennyiben játszott szerepett, csak bent maradt a próbálkozásaim miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Iqos cigaretta
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest