Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Nagyon láma kérdésem lenne, de eddig nem merült fel nálam ilyen hiba. A lényeg: upc-ről váltottam digikábelre, és ott az internethez pppoe kapcsolatot kell létrehozni. Ehhez linux mint alatt beléptem a beállítások/hálózati kapcsolatok/dsl fülhöz. Itt szintén dsl fülnél beírtam a felhasználónevet és a jelszót, a vezetékes fület üresen hagytam a többit pedig alapállapotban. Majd csatlakozás és a nagy semmi. Tapasztalt már valaki hasonlót? Nem tudom jól csináltam-e a dolgokat, de úgy gondoltam így jó lesz és mégsem. Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest