- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok!
Csináltam egy ubuntu linux szevert proxynak használom és van rajta fájlszerver is. Elég kezdő vagyok , most épp az a problémám, hogy nem tudom automatikusan leállítani, a szervert, próbáltam megadni a rc.local-ban a "sudo shutdown -h 18:00", de amikor újarinditom nem jön be a login promt. Gondolom van erre valami elegáns megoldás...
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek baráti köre!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest